Tulosta

Turvamatot

HAAKE HSM®-turvamattojen toiminta perustuu patentoituun avautuvan Contact Chain® -kontaktiketjun periaatteeseen. Tämä johtava kontaktiketju aukeaa, kun turvamaton pintaan kohdistuu riittävä kosketuspaine.


HSM®

Turvamattoja käytetään vaarallisten koneiden edessä lattiatasolla, kohdissa, joihin on esimerkiksi huoltotöissä päästävä kävelemään. Turvallisen ja huolitellun viimeistelyn antavat sovelluksen mukaan valittavat reunalistat, jotka on valmistettu alumiiniprofiilista. Valittavana on kolme erilaista profiilia.Turvamatto on yleensä suorakaiteen muotoinen, mutta HSM®-matto voidaan valmistaa myös koneen muotoja mukaillen, perusmuodot on mainittu tarjouspyyntölomakkeella, katso kohta Tiedostot.


Kysely / tilaus
Halutut mitat ja rakenteen voi määritellä täydennettävälle pdf-lomakkeelle tai sähköiselle lomakkeelle, joka täydennetään valmistajan verkkosivulla. Lomakkeet löydät kohdasta Tiedostot.

Contact Chain®

Avautuvan Contact Chain® -kontaktiketjun periaate on luonnostaan turvallinen; myös johdotuspiirin tai ketjun katkeaminen tuottaa saman turvallisen pysäytyssignaalin koneohjaukselle.

Kontaktiketjun periaate HSM®-turvamatossa:

Kytkentä

HAAKE-turvakomponentit voidaan luonnostaan turvallisen toimintaperiaatteensa - mekaanisesti avautuvat koskettimet, Contact Chain® - vuoksi kytkeä suoraan turvareleeseen, esimerkiksi hätäseispainikkeen releeseen, ilman erillistä valvontayksikköä.Tiedostot

Tuotteet valmistajan verkkosivulla:

www.haake-technik.com > Safety Mats HSM® », Technical data sheet HSM® »


Sähköinen tarjouspyyntölomake valmistajan verkkosivulla:

Valitse lomakkeen kohtaan: please select a country: Finland

Request a Quote for safety mats »

Yhteystiedot

 • SKS Automaatio Oy (Finland)
  Martinkyläntie 50
  FI-01720 Vantaa
  Tel: +358 20 764 61
  Fax: +358 20 764 6820
  automaatio(at)sks.fi
  Contacts »


 • SKS Automaatio Oy (Polska)
  Maciej Jastrzębski
  tel +48 514 791 897
  e-mail: maciej.jastrzebski@sks.eu