Ura


Lapp Automaatio työpaikkana

Kehittymismahdollisuudet ja hyvinvointi

Pidämme henkilöstöä tärkeimpänä pääomanamme ja panostamme henkilöstömme kehittämiseen, sekä hyvinvointiin. Kannustamme ja tuemme henkilöstömme henkilökohtaista ja ammatillista kehittymistä esimerkiksi tarjoamalla koulutusta, työssäoppimista ja työkiertoa LAPP-konsernin sisällä. Liikkuminen konsernin sisällä, sekä avoin vuorovaikutus mahdollistavat myös uusien ideoiden ja toimintatapojen kehittämisen.

Työhyvinvointimme koostuu niin henkisestä kuin fyysisestä hyvinvoinnista. Avoin ilmapiirimme tukee henkistä jaksamistamme. Samoin kuin innostuksemme työtämme ja yhdessä tekemistä kohtaan ruokkivat työniloa ja sitoutumistamme. Teemme laadukasta työtä hyvällä fiiliksellä ja olemme ylpeitä siitä. Jotta henkilöstömme voisi hyvin myös fyysisesti, tuemme hyvinvointia liikuntaedulla, sekä lakisääteistä kattavammalla työterveyshuollolla.


#WeAre LAPP

Olemme osa iso kansainvälistä konsernia, joka tarjoaa henkilöstölleen mielenkiintoisia mahdollisuuksia ja yhdessä tekemistä myös Suomen ulkopuolella. Vaikka olemme osa isoa konsernia, olemme onnistuneet luomaan yhtiöömme pienen yhtiön hyvän tunnelman ja aidon tekemisen meiningin. Meillä yhdistyykin nämä kaksi ominaisuutta parhaimmillaan, ison konsernin mielenkiintoiset mahdollisuudet ja pienen yhtiön lämmin tunnelma.

#OneLapp #BestPeopleInBusiness #vastuullinentyopaikka

Asiantuntijamme apunasi
ota yhteyttä!

Tekninen myynti
Tarjouspyynnöt, speksaus, tuotetuki

020 764 6410

Email


Asiakaspalvelu
Avoimet tilaukset, tilausten seuranta

020 764 6420

Email