Kuparin kurssi  600 €/100 kg info.automaatio@lappgroup.com

Kaapelit ja johtimet

Kaapelit ja johtimet teollisuuden tarpeisiin, määrämittaisina tai keloina, kysy lisää!

Olemme valikoineet yli 50 vuoden kokemuksella parhaat toimittajat kaikkeen kaapelointiin ja sähköistykseen liittyvään. Tunnet varmasti vahvan ohjaus -ja virransyöttökaapelivalikoimamme. Tämän lisäksi saat meiltä johtimet, optiset kuitukaapelit ja spesiaalisovelluksiin soveltuvat, juna- ja ajoneuvokaapelit, laiva- ja offshorekaapelit ja lämmönkestävät kaapelit. Industry 4.0 -sovelluksiin datakaapelit ja ethernet-kaapelit. Liikkuviin sovelluksiin valikoimastamme siirtolaitekaapelit tai energiansiirtoketjukaapelit. Nopeaan asennukseen valmiskaapelit.

Suurvarastostamme saat laajan määrän tuotteita nopeasti, ja mittaus- ja katkaisupalvelumme avulla voit tilata juuri tarpeellisen määrän tuotteita. Tsek out: Palvelut kaapeliasiakkaille »

Asiantunteva henkilöstömme auttaa valitsemaan parhaan ratkaisun, yhteystietoihin pääset tästä tai jokaiselta tuotesivultamme. Jos haluat hakea meille asiakkuutta, täytä tilinavauslomake!

*Kuparia sisältävien kaapeleiden, johtimien, punosten ja kiskojen hinnoitteluperusteena käytetään kuparin kahden edellisen kuukauden DEL High -kurssin keskiarvoa lisättynä 1 % käsittelykuluilla ja pyöristettynä lähimpään tasaeuroon. Käytettävä kurssi päivitetään 3 kuukauden välein, mikäli kurssimuutos edelliseen päivitykseen on yli 2 %.

Johtimet

Datakaapelit

Datakaapelit Ethernet-verkkoihin

Ohjaus- ja virransyöttökaapelit

Energiansiirtoketjukaapelit

Valmiskaapelit

Siirtolaitekaapelit

Optiset kuitukaapelit

Lämmönkestävät kaapelit

Juna- ja ajoneuvokaapelit

Laiva- ja Offshorekaapelit

Tarvikkeet