Tulosta

Turvamatot

HAAKE HSM®-turvamattojen toiminta perustuu patentoituun avautuvan Contact Chain® -kontaktiketjun periaatteeseen. Kysy lisää myynnistämme!

Tämä johtava kontaktiketju aukeaa, kun turvamaton pintaan kohdistuu riittävä kosketuspaine.


HSM®

Turvamattoja käytetään vaarallisten koneiden edessä lattiatasolla, kohdissa, joihin on esimerkiksi huoltotöissä päästävä kävelemään. Turvallisen ja huolitellun viimeistelyn antavat sovelluksen mukaan valittavat reunalistat, jotka on valmistettu alumiiniprofiilista. Valittavana on kolme erilaista profiilia.Turvamatto on yleensä suorakaiteen muotoinen, mutta HSM®-matto voidaan valmistaa myös koneen muotoja mukaillen, perusmuodot on mainittu tarjouspyyntölomakkeella, katso kohta Tiedostot.


Kysely / tilaus
Halutut mitat ja rakenteen voi määritellä täydennettävälle pdf-lomakkeelle, lomakkeet löydät kohdasta Tiedostot.

Contact Chain®

Avautuvan Contact Chain® -kontaktiketjun periaate on luonnostaan turvallinen; myös johdotuspiirin tai ketjun katkeaminen tuottaa saman turvallisen pysäytyssignaalin koneohjaukselle.

Kontaktiketjun periaate HSM®-turvamatossa:

Kytkentä

HAAKE-turvakomponentit voidaan luonnostaan turvallisen toimintaperiaatteensa - mekaanisesti avautuvat koskettimet, Contact Chain® - vuoksi kytkeä suoraan turvareleeseen, esimerkiksi hätäseispainikkeen releeseen, ilman erillistä valvontayksikköä.Tiedostot

Täytä sähköinen tarjouspyyntölomake mahdollisimman täydellisesti, ja lähetä osoitteeseen order.fi.lav@lapp.com. Tekninen myyntimme auttaa tarvittaessa, tsek: Tekninen myynti

Sähköinen tarjouspyyntölomake

HAAKE HSB turvapuskuri (pdf)

HAAKE HSC turvareuna (pdf)

HAAKE HSM turvamatto (pdf)

Tuotteet valmistajan verkkosivulla:

www.haake-technik.com > Safety Mats HSM® », Technical data sheet HSM® »


Yhteystiedot