Kosketukseton lämpötilan mittaus

Optris lämpökamera tai pyrometri parhaaseen hintaan yhdestä paikasta. Ota yhteyttä myyntiimme niin kerromme lisää!

OPTRIS-tuotteet ovat laadukkaita, kustannustehokkaita ja jokaiseen kohteeseen sopivia mittauslaitteita. Kun puhutaan kosketuksettomasta lämpötilanmittauksesta, me olemme kumppanisi kohteeseen, kuin kohteeseen!

Valitse OPTRIS kannettava IR-mittalaite kohteeseen, jossa kiinteä asennus ei ole tarpeen.
OPTRIS kiinteästi asennettava IR-mittalaite
taas soveltuu kohteeseen jossa haluat mitata lämpötilaa tarkasti jatkuvasti.
OPTRIS lämpökamera
soveltuu käytettäväksi erilaisissa teollisuuden sovelluksissa, sekä tutkimus- ja tuotekehityssovelluksissa. Katso tarkemmin sovellusesimerkkejä esim. teräs-, lasi- ja muoviteollisuudessa.

Näitä laitteita kutsutaan usealla eri nimellä.
Tyypillisiä kutsumanimiä pistemmäisesti mittaaville lämpötilan mittauslaitteille ovat: IR-mittalaite, IR-mittari, infrapunamittalaite, IR-pyrometri tai ihan vaan pyrometri. Lämpöprofiilia kuvaavien kameroiden osalta käytetään tyypillisesti nimiä: infrapunakamera, IR-kamera tai lämpökamera.

IR-mittausta käytetään pintalämpötilojen mittaamiseen erityisesti liikkuvista ja erittäin kuumista pinnoista. Laitteet sopivat erinomaisesti mittaamaan kohteita, joihin ei voida koskea, esim. hygienian, sähköiskun vaaran, tms. turvallisuussyistä tai mikäli kohde saattaa vaurioitua kosketuksesta esimerkiksi lasi- ja muoviteollisuudessa. Infrapunamittaus perustuu kohteen pinnasta säteilevään energiaan. Se on toimiva mittaustapa, kun etsitään lämpötilaeroja. Myös mitattavan kohteen absoluuttinen lämpötila saadaan mitattua tarkasti OPTRIS PI- ja Xi-lämpökameroilla. 

Asiantuntijamme apunasi tuotevalinnassa.
Tekninen myyntimme on passissa, meilaa sales.fi.lav@lapp.com
tai soita 020 764 6410.

Asiantuntijamme apunasi
ota yhteyttä!

Tekninen myynti
Tarjouspyynnöt, speksaus, tuotetuki

020 764 6410

Email


Asiakaspalvelu
Avoimet tilaukset, tilausten seuranta

020 764 6420

Email