alive by LAPP - we keep your industry alive

Laitamme teollisuuteen eloa - se on tarkoituksemme. Vuodesta 1957 lähtien, kun Oskar Lapp keksi ensimmäisen teollisesti valmistetun ÖLFLEX®-ohjauskaapelin, LAPP on toimittanut räätälöityjä ja yksilöllisiä ratkaisuja asiakkaidemme tarpeisiin. Tavoitteemme: saada paras irti asiakkaiden teollisuudenalasta heidän hyödykseen.

Mitä tarvitaan pitääksemme teollisuuden elinvoimaisena?

Tuotteemme ovat teollisuuden elinehtoina jakaen energiaa ja signaaleja sinne, missä niitä tarvitaan. Asiantuntijapohjaiset ja tehokkaat teollisuusratkaisumme muodostavat tuotannon saumattoman selkärangan. Takaamme luotettavat yhteydet jokaiselle projektille, yritykselle ja teollisuudenalalle. 

Liikkuvista sovelluksista uuteen innovatiiviseen tasavirtateknologiaan, tai ennakoivaan kunnossapitoon: LAPP luo kokonaisvaltaisia ratkaisuja - suunnittelusta logistiikkaan ja kaikkea siltä väliltä. 

Energian, datan ja signaalien liittämiseen tarkoitetut kaapeliratkaisumme ovat kaikkien teollisuudenalojen standardeja. Ne on kehitetty asiantuntijoiden toimesta asiantuntijoille. Tarjoamme räätälöityjä liitäntäjärjestelmiä jokaiseen projektiin, oli se kuinka vaativa tahansa.

Laaja valikoima laadukkaita komponentteja on saatavilla milloin tahansa ja mille tahansa markkinoille. Yhdistämme ammattitaidon sekä teknologian ja sitoudumme aina tekemään kaikkemme asiakkaidemme hyväksi.

Allow us to liven up your industry - alive by LAPP

Haluaisitko herättää teollisuutesi eloon? - OTA YHTEYTTÄ!

Tutustu toimialaosaamiseemme

Tutustu teollisuudenaloihin, jotka ovat elinvoimaisia LAPPin ansiosta

Kuvankaunis aurinkoenergiapuisto Rautatieliikenneteknologiaa, jolla on yhteys tulevaisuuteen Kokonaisratkaisu yksittäisten komponenttien sijaan:  Kaapelikokoonpanot tasaisen sarjalaadun takaamiseksi

Asiantuntijamme apunasi
ota yhteyttä!

Tekninen myynti
Tarjouspyynnöt, speksaus, tuotetuki

020 764 6410

Email


Asiakaspalvelu
Avoimet tilaukset, tilausten seuranta

020 764 6420

Email