alive by LAPP - we keep your industry alive

Tuomme teollisuuden eloon - se on tarkoituksemme. Vuodesta 1958 lähtien, kun Oskar Lapp keksi ensimmäisen teollisesti valmistetun ÖLFLEX®-ohjauskaapelin, LAPP on toimittanut räätälöityjä ja yksilöllisiä ratkaisuja asiakkaidemme tarpeisiin. Tavoitteemme: saada paras irti heidän teollisuudenalastaan heidän hyödykseen.

Mitä tarvitaan pitääksemme teollisuuden elinvoimaisena?

Kaapelimme ovat teollisuuden elämänlankoja, jakamassa energiaa sinne, missä sitä tarvitaan. LAPPin luotettavat ja laadukkaat teollisuusratkaisut muodostavat saumattoman tuotannon hermojärjestelmän. Toimitamme luotettavia liitoksia projektillenne, yrityksellenne, ja teollisuudellenne.

Liikkuvista sovelluksista uuteen innovatiiviseen tasavirtateknologiaan, tai ennakoivaan kunnossapitoon: LAPP luo kokonaisvaltaisia liitosratkaisuja - suunnittelusta logistiikkaan ja kaikkea siltä väliltä. 

Energian, datan ja signaalien liittämiseen tarkoitetut kaapeliratkaisumme ovat kaikkien teollisuudenalojen standardeja. Ne on kehitetty asiantuntijoiden toimesta asiantuntijoille. Tarjoamme räätälöityjä liitäntäjärjestelmiä jokaiseen projektiin, oli se kuinka vaativa tahansa.

Laaja valikoima laadukkaita komponentteja on saatavilla milloin tahansa ja mille tahansa markkinoille. Yhdistämme ammattitaidon sekä teknologian ja sitoudumme aina tekemään kaikkemme asiakkaidemme hyväksi.

Allow us to liven up your industry - alive by LAPP

Haluaisitko herättää teollisuutesi eloon? - OTA YHTEYTTÄ!

Tutustu toimialaosaamiseemme

Tutustu teollisuudenaloihin, jotka ovat elinvoimaisia LAPPin ansiosta

Kuvankaunis aurinkoenergiapuisto Rautatieliikenneteknologiaa, jolla on yhteys tulevaisuuteen Kokonaisratkaisu yksittäisten komponenttien sijaan:  Kaapelikokoonpanot tasaisen sarjalaadun takaamiseksi

Asiantuntijamme apunasi
ota yhteyttä!

Tekninen myynti
Tarjouspyynnöt, speksaus, tuotetuki

020 764 6410

Email


Asiakaspalvelu
Avoimet tilaukset, tilausten seuranta

020 764 6420

Email