Tulosta

OPTRIS kiinteästi asennettavat IR-mittalaitteet

Optriksen kiinteät IR-mittalaitteet soveltuvat erityisesti kohteille jotka vaativat jatkuvaa lämpötilan seurantaa. Valitse kahdesta tuotesarjasta sinulle sopivin vaihtoehto!

Etsitkö äärimmäisen pientä tunnistuspäätä, joka voidaan helposti integroida prosesseihin, joissa on vain vähän tilaa? Tai etsitkö edullisia, mutta luotettavia infrapuna-lämpömittareita, joita voidaan käyttää useissa infrapuna-mittauspisteissä?Jos näin, Compact-sarjan pienet ja edulliset pyrometrit sopivat tarpeeseesi!

Jos sinulla taas on korkeampia vaatimuksia kosketuksettomaan lämpötilanmittaukseen tai jos haluat vain määrittää mittaustarkkuuden tarkemmin lasertekniikan avulla, niin High Performance-sarjan IR-laitteet ovat oikea valinta sinulle.

Kaikkien kiinteiden laitteiden mittauslämpötilat asettuvat alueelle -50 . . .+2200 °C, laitteen mallista riippuen. Tutustu valikoimaan, tai kysy lisää myynnistämme!

Katso myös muut kosketuksettomaan lämpötilanmittaukseen soveltuvat tuotteet!

Compact

Compact-sarja on spesifioitu kohteisiin joissa on ympäristön lämpötilat ovat korkeita , kuten muovi- tai paperiteollisuudessa. Tuotteiden muotoilun ansiosta asennus voidaan tehdä jopa 250 °C:een ilman ylimääräistä jäähdytystä. Vähennät siis mekaanisten asennusten kustannuksia!

Tuote

Lämpötila
-alue

Aallon
pituus

Vaste-
aika


Optris CS LT / CSmed LT

Optris CS LT sopii täydellisesti, kun lämpötila pitää mitata erittäin pienikokoisista kohteista.

-40...1030°C

8...14 µm

25 ms

Optris CX LT

Optris CX LT mallissa on erittäin vankka kotelointi, ja siksi se soveltuu erinomaisesti erilaisiin teollisuuden soveluksiin.

-30...900°C

8...14 µm

150 ms

Optris CX hs LT

Kompakti Optris CX hs LT malli tarjoaa uusia suorituskykyvaatimuksia mitattaessa pienimpiä lämpötilaeroja. (0.025°C)

-30...150°C

8...14 µm

150 ms

Optris CSmicro LT LTH

Optris CSmicro LT LTH on varustettu innovatiivisella, pienikokoisella ruostumattomasta teräksestä valmistetusta mittauspäästä, joka sopii erinomaisesti asennettavaksi "ahtaisiin" tiloihin.

UUTTA: CSmicro sarjan laitteita voi nyt operoida uuden IR mobile App (Android) applikaatiolla. Applikaation avulla voidaan smart puhelimella ja tabletilla tarkastella ja analysoida pyrometrin lämpötilaa.

-50...1030°C

8...14 µm

14 ms (LT),

150 ms (LTH)


Optris CSmicro LT HS

Optris CSmicro LT HS asettaa uusia suorituskykystandardeja pienimpien lämpötilaerojen mittaamiseen 0,025°C. Ruostumattomasta teräksestä valmistetun mittauspään ansiosta se sopii erinomaisesti asennettavaksi erityisen rajallisiin ja ahtaisiin tiloihin.

UUTTA: CSmicro sarjan laitteita voi nyt operoida uuden IR mobile App (Android) applikaatiolla. Applikaation avulla voidaan smart puhelimella ja tabletilla tarkastella ja analysoida pyrometrin lämpötilaa.

-20...150°C

8...14 µm

150 ms


CSmicro 2M

Optris CSmicro 2M on erinomainen pyrometri metallien lämpötilan mittaamiseen.

UUTTA: CSmicro sarjan laitteita voi nyt operoida uuden IR mobile App (Android) applikaatiolla. Applikaation avulla voidaan smart puhelimella ja tabletilla tarkastella ja analysoida pyrometrin lämpötilaa.

250...800°C (2ML)

385... 1600°C (2MH)

1.6 µm

8 ms
(mA malli:
20 ms)


Optris CSmicro 3M

Optris CSmicro 3M on erinomainen pyrometri metallien lämpötilan mittaamiseen alkaen 50°C. Pyrometri salli myös mittaamisen lasin läpi.

UUTTA: CSmicro sarjan laitteita voi nyt operoida uuden IR mobile App (Android) applikaatiolla. Applikaation avulla voidaan smart puhelimella ja tabletilla tarkastella ja analysoida pyrometrin lämpötilaa.

50...350°C

tai

100...600°C

2.3 µm

8 ms
(mA malli:
20 ms)


Optris CT LT ja CTex LT

Optris CT LT on varustettu yhdellä maailman peinimmistä infrapuna-antureista ja siinä on korkeatasoinen optinenresoluutio 22:1. Se tarjoaa  erilaisia analogia lähtöjä sekä optiona useita väyläliitäntöjä, erillisessä elektroniikka kotelossa.
CTex LT malli on varustettu Zener barriereilla (Tämä mahdollistaa Pyrometrin asentamisen räjähdysvaarallisiiin tiloihin).

-50...975°C

8...14 µm

150 ms


Optris CTfast LT

Optris CTfast LT oveltuu erinomaisesti nopeden kohteiden mittaamiseen. Sen mahdollistaa erittäin lyhyt 6 ms vasteaika. "Unchoppered sensor" tekniikka sallii nopeiden prosessien jatkuvan valvonnan.

-50...975°C

8... 14 µm

6 ms
analogia-
muuntimella


Optris CThot LT

Optris CThot LT on kehitetty korkean lämpötilan olosuhteisiin. Sitä on ylistetty sen eritysen korkeasta ympäristönlämpötilan kestosta.

Pyrometeri soveltuu erinomaisesti kuivaimiin, metallin ja lasin karkaisu sovelluksiin sekä muovien, tekstiilien ja puolijohteiden tuotantoon.

-40...975°C

8...14 µm

100 ms


Optris CT 1M / 2M

Lyhyestä aallonpituudesta ja korkeasta lämpötilanmittausalueesta johtuen (jopa 2200°C), Optris CT 1M ja 2M ovat ihanteellisia metallien, metallioksidien ja keramiikan mittaamiseen. Pieni mittauspää mahdollistaa helpon asennuksen myös rajallisiin ja ahtaisiin paikkoihin.

485...2200°C (1M)

250
...2000°C (2M)

1.0 µm (1M), 1.6 µm (2M)

1 ms

Optris CT 3M

Lyhyestä aallonpituudesta ja alhaisesta 50°C lämpöilasta alkava mittausalue, tekee tekevät Optris CT 3M pyrometrista ideaalisen metallien ja komposiittien mittaamiseen matalissa lämpötilossa. Nopea vasteaika vain 1 ms, mahdollistaa pyrometrin ongelamttoman käytön myös nopeisssa prosesseissa.

50...1800 °C

2.3 µm

1 ms

Optris CT G5

5.0 µm mittausallonpituus tekee Optris CT G5 mallista täydellisen lasien lämpötilan mittaamiseen, esim. lasipakkauksien valmistuksessa, ajoneuvojen lasien valmistuksessa sekä aurinkokennojen tuotannossa.

100...1650°C

5.0 µm

80 ms
(G5H),

120 ms
(G5L)


UUSI! Optris CT P3

Erityisestä 3.43 µm mittausaallonpituudesta johtuen, Optris CT P3 malli soveltuu tarkkaan lämpötilan mittaamiseen erityisesti ohuista muovikalvoista, kuten PE, PP ja PS.

50°C...400°C

3.43 µm

100 ms

Optris CT P7

Erityisestä 7.9 µm mittausaallonpituudesta johtuen, Optris CT P7 malli soveltuu erinomaisesti lämpötilan mittaamiseen ohuista muovikalvoista, kuten PET, PU, PTFE, PA tai CTA

0°C...710°C

7.9 µm

 150 ms


Tarvikkeet Compact

Lämpötilahälytysnäyttö Optris TM

TM lämpötilahälytysnäytön ja Optris CS-pyrometrien avulla voidaan toteuttaa kiinteä, innovatiivinen mittausjärjestelmä laitteiden lämpötilojen jatkuvaan valvontaan.


Mekaaniset tarvikkeet

Compact-sarjan pyrometreille on saatavana laaja valikoma mekaanisia lisävarusteita. Kiinnitysraudat, asennuspultit ja -haarukat ovat saatavana kaikille ruostumattomasta teräksestä valmistetuille mittauspäille (kierteet M12x1). Lasersuuntausta voidaan hyödyntää pyrometrin kohdistukseen erityisellä kiinnityskorvakkeella.Optiset tarvikkeet

Optiset lisävarusteet, kuten CF-linssi, ovat saatavana kaikkiin Compact-sarjan mittauspäihin.
Siksi pienimpien esineiden mittaaminen alkaen 0,6 mm on mahdollista. Linssi voidaan yhdistää laminaarisen ilmapursotusosaan ulkoisen kierteen avulla .Linssejä on saatavana myös suojaikkunalla. Lisäksi saatavana on 90 ° peililinssi M12x1 kierteellä.


Ilmapursotusosat

Mikäli pyrometriä käytetään pölyisessä paikassa, voidaan mittäpäähän liittää ilmapuhdistuskaulus. Laminaarinen ilmapursoitus osa on saatavilla M12x1-mittauspäille. Sivussa oleva ilma-aukko estää kohteen jäähtymisen, kun mitattava kohde on lähellä. Laminaarinen ilmapursotus on säädettävissä kahteen asentoon.


Suojakotelot

Compact-sarjan suojakoteloita on saatavana messingistä, anodisoidusta alumiinista tai ruostumattomasta teräksestä. Heijastuksien poistamiseksi voidaan suojakotelon asentaa kohdistusputki (ei CX-malleihin).Kiskoasennus-adapteri ja umpikotelo

Elektroniikka yksikkö voidaan asentaa DIN-kiskoon adapterilevyn avulla. Tahattomien asettelujen estämiseksi, voidaan elektroniikkayksikölle asentaa suojakansi.Digitaaliset liitäntälaitteet (interfaces)

Compact-sarjan erilliselektroniikalla toteutetut laitteet sisältävät modulaarisen rakenteen liitäntäyksiköille. Näin ollen, tarvittaessa liitäntäyksiköitä on helppo vaihtaa. Saatavilla olevat moduulit: USB, RS232, RS485, CAN-Bus, Profibus DP ja Ethernet.


High Performance

High Performance-sarjan infrapunalämpömittarit koostuvat innovatiivisesta kaksinkertaisesta lasersäteestä. Kaksi säteilijää seuraavat infrapuna-optista polkua merkitäkseen mittauskentän tarkan koon ja pisteet joka etäisyydellä. Tällä ratkaisulla minimoidaan mittausvirheet tehokkaasti!

Tuote
Lämpötila-alue

Aallon
pituus

Vasteaika

Optris CSlaser LT

Optris CSlaser LT on vahva ruostumattomasta teräksestä valmistettu pyrometri integroudulla elektroniikalla, joka mahdolistaa sen helpon asentamisen ja liitämisen järjestelmäänne.

-30 . . . 1000°C 8 . . . 14 µm 150 ms

Optris CSlaser hs LT

Optris CSlaser hs LT havaitsee pienimmätkin lämpötilanerot alkaen 0.025°C: Tämä on erittäin tärkeää tuotteen homogeenisuuden jatkuvassa valvonnassa.

Lisäksi kaksoislaaseri varmistaa tarkan mittauskohteen määrittelyn ja useat liitäntä mahdollisuudet, tarjoavat sopivuuden useisiin eri sovelluksiin.
-20 . . . 150°C 8 . . . 14 µm 150 ms
Optris CSlaser 2M

Optris CSlaser 2M on suunniteltu erityisesti metallipintojen tarkkaan lämpötilan mittaamiseen. Sen lyhyt aallonpituus mahdollistaa sekä metallien että metallioksidien ja keraamiikan tarkan mittauksen.

Pyrometri on varustettu innovativisella kahden laaserin suuntauksella, joka mahdolistaa tarkan kohdistuksen. Laaja valikoima varmistaa laitteiden liitettävyyden useisiin eri sovelleuksiin.
250 . . . 1600°C 1.6 µm 10 ms
Optris CSlaser G5 HF

Optris CSlaser G5 HF on suunniteltu erityisesti tasolasin, pakkauslasin, hehkulamppujen, ajoneuvolasin ja aurinkokennojen lämpötilan mittaamiseen.
200 . . . 1650°C 5 µm 30 ms

Optris CTlaser LT / LTF

Optris CTlaser LT mahdollistaa tarkan lämpötilan mittaamisen pienimmissäkin kohteissa alkaen 0,9 mm:n koosta 70 mm etäisyydeltä. Nopeasta vasteajasta johtuen, se soveltuu erinomaisesti nopeiden prosessien valvontaan.
-50 . . . 975°C 8 . . . 14 µm 9 ms
(CTlaser LTF)

Optris CTlaser 05M

Optris CTlaser 05M on suunniteltu erityisesti metallipintojen ja sulan metallin lämpötilan mittaamiseen. Sen erittäin lyhyt mittausaalonpituus 525 nm, minimoi mittausvirheen emisiivisyyden muuttuessa.
1000 . . . 2000°C
525 nm 1 ms
Optris CTlaser 1M / 2M

Optris CTlaser 1M / 2M mahdollistaa tarkan ja nopean lämpötilanmittaamisen metallipintojen korkeista lämpötiloista. Lyhyt mittaus aallonpituudet eivät ainoastaan pysty mittaamaan metallin lämpötiloja, vaan mahdollistavat myös metallioksidien ja keraamien mittaamisen.
250 . . . 2200°C
1.0 µm (1M)
1.6 µm (2M)
1 ms
Optris CTlaser 3M

Optris CTlaser 3M sopii erinomaisesti matalien metallilämpötilojen ja komposiittimateriaalien lämpötilan mittaamiseen. Sen lämpötila-alue on laaja 50 ° C - 1800 ° C ja sitä voidaan käyttää jopa 85 ° C ympäristön lämpötilassa ilman lisäjäähdytystä.
50 . . . 1800°C 2.3 µm 1 ms
Optris CT XL 3M

Sisäisestä lasersignaalien filtteristä johtuen Optris CT XL 3M sopii täydellisesti lämpötilan mittamiseen laasertekniikan sovelluksissa. Lisäksi se on varustettu pitkälle tarkentuvalla veresiolla, joka on optimaalinen "laserkollimatorin optiikan" kanssa.
100  . . . 1800°C 2.3 µm 1 ms

Optris CTlaser MT

Optris CTlaser MT tarjoaa erityisen mittausaallonpituuden ansiosta tarkkaan lämpötilamittaamiseen liekkien läpi 200-1650°C lämpötila-alueella. Siksi se sopii erinomaisesti työkappaleiden mittamiseen uuneissa, kemiallisten reaktoreiden mittauksiin ja tulenkestävien vuorausten testaamiseen uuneissa.

200 . . . 1650°C 3.9 µm 10 ms
Optris CTlaser F2

Optris CTlaser F2 tarjoaa erityisen mittausallonpituuden hiilidioksidikaasukaasujen lämpötilan mittaamiseen. Tämä mahdollistaa sen optimaalisen sopivuuden esim. polttoprosessihin, jätteenpolttolaitoksiin tai kemiallisien reaktorien prosesseihin.
200 . . . 1650°C 4.24 µm 10 ms
Optris CTlaser F6

Optris CTlaser F6 on päivitetty versio Optris CTlaser F2 pyrometristä. Se on myös suunniteltu CO-liekki- kaasujen lämpötilan mittaamiseen, esim. polttoprosesseissa, jätteiden polttamisessa tai kemiallisten reaktoreiden prosesseissa.
200 . . .1650°C 4.64 µm 10 ms
Optris CTlaser G5

Optris CTlaser G5 on suunniteltu erityisesti lasien lämpötilojen mittaamiseen, kuten pakkauslasille, hehkulamppujen tuotannolle, ajoneuvolasien tuotantoon sekä aurinkokennojen valmistukseen.
Optris CTlaser G5 mahdollistaa lämpötilan mittaamisen pienimmistäkin kohteista, alaken 1 mm kohteen koosta 70 mm mittausetäisyydellä.
100 . . . 1650°C 5.0 µm 10 to 120 ms
Optris CTlaser P7

Optris CTlaser P7 soveltuu erinomaisesti ohuiden muovikalvojen tarkkaan lämpötilojen mittaamiseen, esim. PET, PU, PTFE, PA tai CTA sekä lasipintojen karkaisu lämpötilojen mittaamiseen. Se tarjoaa laajan lämpötila-alueen 0°C . . .  710°C ja sitä voidaan käyttää jopa 85°C ympäristön lämpötiloissa, ilman lisäjäähdytystä.
0 . . . 710°C 7.9 µm 150 ms

Tuote
Lämpötila-alue
Aallon pituus
Vasteaika (90%)

Optris CTratio 1M / 2M               

Lyhyen mittaus-aallonpituuden ansiosta Optris CTratio 1M ja 2M pyrometrit soveltuvat erityisesti hyvin korkeiden metallilämpötilojen mittaamiseen
ja niiden hvyin lyhyt vasteaika mahdollistaa erittäin nopeiden prosessien valvonnan.

Pyrometri sietää hyvin pölyä, höyryä ja linssin tai suojalasin likaantumista.
Tämä mahdollistaa tarkan mittauksen tapauksissa, joissa linssin/suojalasin likaantuminen on jopa 90 prosenttia.
Lisäksi pyrometri mittaa luotettavasti kohteita, joissa mittauskohteena on vain 5 prosenttia mittauspisteestä tai kohde liikkuu hyvin nopeasti.

Kuitukaapelin päässä olevan optiikan ja erillisen elektroniikkan ansiosta pyrometri mahdollistaa myös lämpötilan mittaamisen 200°C ympäristön lämpötilassa ilman lisäjäähdytystä.

*) dynaamisella mukautuksella
ja alhaisella signaalitasolla

1ML: 450 (525) …1400 °C

1MH: 650 (700) …2000 °C

1MH1: 900 (1000) …3000 °C

2ML: 250 (275) …1000 °C

2MH: 375 (400) …1500 °C

2MH1: 500 (550) …3000 °C

1M: 0,8 - 1,1 µm

2M: 1,45 - 1,75 µm

1 ms *)

Videopyrometrit

Tuote
Lämpötila-alue
Aallon pituus
Vasteaika

Optris CSvideo 2M

Videopyrometri metalleille, jossa on säädettävä tarkennus, lasertähtäin ja video kohdistus

Optris CSvideo 2M, sisäisellä video kohdistuksella mahdollistaa pyrometrin helpomman kohdistamisen. Yhdistettynä innovatiiviseen ja patentoituun lasertähtäimeen, se tarjoaa luotettavan ja tarkan mittauskentän asettelun vaikeisakin kohteissa, kun mittattavat kohteet ovat niin kuumia, ettei laserkohdistin enää näy.

250°C . . . 1600°C 1.6 µm 10 ms

Optris CTvideo 1M / 2M

Videopyrometri korkean lämpötilan metalleille, jossa on säädettävä tarkennus, lasertähtäin ja videokohdistus

Uudet Optris-videopyrometrit CTvideo 1M / 2M mahdollistavat videon ja ristikkäislaserin rinnakkaisen käytön optimaalisen mittauskentän säätämiseen kohteissa, joissa mittauksen kohdistaminen on rajoitettua.

Se mittaa metallien tai keramiikan lämpötilaa luotettavasti ja lyhyen mittausaallonpituuden ansiosta se pienentää mittausvirheitä kohteissa, joissa on alhainen tai tuntematon emissiokyky.

250°C . . . 2200°C

1.0 µm (1M)
1.6 µm (2M)

1 ms

Optris CTvideo 3M

Videopyrometri Optris CTvideo 3M metallien mittaamiseen.

Optris CTvideo 3M soveltuu erinomaisesti metallien ja komposiittimateriaalien matalalämpötilan mittaamiseen alkaen 50°C. Video- ja laserkohdistuksen rinnakkaiskäyttö mahdollistaa helpon ja tarkan mittauskentän määrittelyn, vaikka mittattava kohde olisi vaikeasti saavutettavissa.

50°C . . . 1800°C 2.3 µm 1 ms


Tarvikkeet HP ja video

Jäähdytyskotelot

Hiljattain kehitetty "CoolingJacket Advanced" suojaa mittauspäätä korkeissa lämpötiloissa (jäähdytys ilman kanssa jopa 100°C:n asti ja vesi jäähdytykselläj aina 315°C:n asti). Tämä mahdollistaa lisäkomponenttien, kuten PI NetBox, USB-palvelin Gigabit ja teollisuusprosessiliitäntä (PIF) käytön eri sovelluksissa. Ethernet Cat. 6, USB- ja anturikaapelien lämpötila on enintään 250°C. Lisäksi optiona on saatavilla kaapelin jäähdytys jopa 315°C ympäristön lämpötilossa.


Mekaaniset lisävarusteet

High Performanse sarjan pyrometreille on saatavana erilaisia mekaanisia lisävarusteita, kuten kiinnitystarvikkeita, (säädettävissä yhdellä tai kahdella akselilla).


Ilmapursotusosat

Pyrometreille on saatavilla erilaisia ilmapursoitusosia. Nämä suojaavat mittauspäitä likaantumiselta sekä ulkoa tulevilta mahdollisislta iskuuilta.

Kiskokiinnitysadapteri ja suojakansi

Kiskokiinnitysadapteria käytetään CT-mallien elektroniikan kiinnittämiseen DIN-kiskoihin. Elektroniikan suojakansi estää parametrien tahattoman muuttamisen.Digitaaliset liitännät

Erillisellä elektroniikalla varustettujen pyrometrien, elektroniikat ovat rakenteeltaan modulaarisia. Niiden liitännät ovat siten joustavasti muutettavissa. Käytettävissä olevat moduulit ovat: USB, RS232, RS485, CAN-Bus, Profibus DP ja Ethernet. Ethernet.

Mittaussäteen laskentaohjelma

Tiedostot

Oikean inrapunalaitteen valinta?

Helpoin tapa löytää oikea infrapunalämpömittari sovelluksestasi on käyttää pyrometrin valitsinta.

Saat myös parhaat ohjeet ottamalla meihin yhteyttä jo alkuvaiheessa.

Katso tarkemmat tiedot, esitteet ja ladattavat ohjelmistot:

Tutustu suomenkieliseen esitteeseen:

Lapp-Optris-infrapunamittaus-220112.pdf

Juliste: Ex-tilojen merkinnat (pdf)

Päämiehen sivuilla: 

Compact-sarja

High Performance -sarja ja videopyrometrit

Yhteystiedot