Tulosta

OPTRIS kannettavat IR-mittalaitteet

OPTRIS kannettavat IR-mittalaitteet ovat alansa huippua.  Kannettavia IR-mittalaitteita, "pyrometreja" käytetään paikoissa, jossa ei tarvita jatkuvaa lämpötilan seurantaa. Kysy lisää myynnistämme!

Kannettavilla laitteilla voidaan nopeasti ja helposti tarkastaa kohteiden lämpötiloja. Etenkin, kun mittauksia tehdään satunnaisesti, on kannettava pyrometri hyvä vaihtoehto. Tyypillisiä käyttokohteita löytyy kunnossapidon eri alueilta sekä elintarvikkeiden lämpötilojen valvonnasta. Usein myös tuotannossa on kohteita, joille pitää tehdä rutiini- tai laadunvarmistusmittauksia.

Kannettavien laitteiden mittauslämpötilat asettuvat alueelle -30 . . .+2000 °C, laitteen mallista riippuen.

Katso myös muut kosketuksettomaan lämpötilanmittaukseen sopivat tuotteemme täältä.

Kannettavat IR-mittalaitteet

Optris MS-sarjan kannettavissa pyrometreissä kohdistus tapahtuu laserpisteen avulla, joka sijaitsee mittauskentän keskellä. Muilla kannettavilla pyrometreillä on innovatiivinen laserkohdistus. Näissä mitattava alue näytetään tarkasti kaikilla etäisyyksillä. Kannettavalla pyrometrillä Optris P20 (1M / 2M) kohdistus tehdään kaksinkertaisella lasersäteellä.

Kaikissa kannettavissa pyrometreissä on LCD-väri hälytys. Tämä hälytys tarjoaa visualisen "alilämpö" tai "ylilämpö" hälytyksen lämpötiloista, jotka pyrometrille on aseteltu. Hälytykset näkyvät näytössä, taustavalon värin vaihtumisena.

Kannettavat pyrometrit on varustettu USB-liitännällä. Lämpötilan mittaustuloket voidaan näyttää ja tallentaa tietokoneelle Optris Connect -ohjelmiston avulla.

Tuote

Lämpötila-alue

Aallonpituus

Vasteaika


Optris P20 LT teollisuuden lämpötilanmittauksiin

Kannettava infrapunalämpömittari Optris P20 LT tarjoaa laajan lämpötila-alueen
0...1300 °C, mikä tekee siitä ihanteellisen mittalaitteen teollisuuden käyttöön.
Optisen erottelun 120:1 ansiosta se mittaa erittäin tarkasti, jopa 100 mm:n kohteita 12 metrin etäisyydeltä.

0 . . .
1300 °C

8 . . . 14 µm

300 ms

Optris P20 1M / 2M metallien tarkkaan lämpötilan mittaukseen

Kannettava Optris P20 1M mittaa lämpötilaa 650...1800 °C ja Optris P20 2M lämpötilaa 385...1600 °C ja ne soveltuvat siten optimaalisesti metallien korkean lämpötilan mittauksiin.

Optris P20 1M ja 2M: n sisäinen tietovarasto säilyttää jopa 2000 mitattua arvoa. Lisäksi ne on varustettu USB-portilla, joka mahdollistaa mittaustietojen arvioimisen ja analysoinnin tietokoneella. Mukana tuleva arviointi- ja raportointiohjelmisto Optris Connect tarjoaa lisäksi oskilloskooppitoiminnon, 20 mittausta sekunnissa.

385 . . .
1800 °C


1.0 µm (1M)
1.6
µm (2M)

100 ms

Optris P20 05M sulan metallin tarkkaan lämpötilan mittaukseen

Kannettava Optris P20 05M mittaa lämpötiloja tarkasti 1000...2000 °C välillä, joten se sopii erinomaisesti sulan metallin korkean lämpötilan mittauksiin teollisuudessa.

Optris P20 05M:n sisäinen muisti tallentaa jopa 2000 mitattua arvoa. Lisäksi se on varustettu USB-portilla, joka mahdollistaa mitattujen tietojen arvioimisen ja analysointiin tietokoneella. Mukana tuleva Optris Connect -arviointi- ja raportointiohjelmisto tarjoaa lisäksi oskilloskooppitoiminnon, 20 mittausta sekunnissa

1000 . . . 2000 °C

525 nm


100 msOptris MS LT, MSplus LT, MSpro LT

Kompaktit, kannettavat Optris MS LT, MSplus LT ja MSpro LT mallit tarjoavat laajan lämpötila-alueen välillä -32...420 °C, ...530 °C ja ...760 °C mallin mukaan. Ne mahdollistavat nopean kohdistuksen pieniin esineisiin. Yhden pisteen lasersuuntaimen avulla kohteiden mittaaminen on entistä helpompaa.

Optris MSplus LT on lisäksi varustettu akustisella ja visuaalisella yli-/alilämpö hälytystoiminnolla, jossa on vaihtuva näytönvalaistus.

IR-lämpömittari Optris MSpro LT tarjoaa integroidun hälytystoiminnon ja enintään 20 mittausarvon sisältävän sisäisen mittaustiedon tallennuksen sekä K-tyypin termoelementtianturin tulon, jonka lämpötila näytetään MSpro-näytöllä.

-32 . . .
420 °C

-32 . . .
530 °C (plus)

-32 . . .
760 °C (pro)

8 . . . 14 µm

300 ms
Tarvikkeet

Tarvikkeet kannettaville pyrometreille

Kannettaville pyrometreille on saatavilla erilaisia tarvvikkeita ja varusteita: 

  • Kantopussi ja rannelenkki
  • Suojakotelo
  • Kolmijalka-adapteri
  • Testisertifikaatti

Kantopussi ja rannelenkki

Device Bag and Wrist Strap

Kanettavat Optris MSplus LT ja Optris MSpro LT pyrometrit sisältävät pehmustetun suojapussin.
Kannettavalle Optris MS LT pyrometrille sen voi hankkia lisävarusteena.

Pyrometria on helppo ja turvallinen kuljettaa kantopussissa rannelenkin avulla.

Kolmijalka-adapteri

Stativ

MS-sarjan laitteita voidaan käyttää vakiokolmijaloissa adapterin avulla.

Tiedostot

Tutustu suomenkieliseen esitteeseen:

Lapp-Optris-infrapunamittaus-220112.pdf

Juliste: Ex-tilojen merkinnat (pdf)

Katso tarkemmat tiedot, esitteet ja ladattavat ohjelmistot:

Kannettavat IR-mittalaitteet päämiehen sivuilla.

Yhteystiedot