Tule tapaamaan kollegoita. Löydä uusimmat trendit, innovaatiot ja ratkaisut. Kurkkaa osaajiemme kirjo ja rekisteröidy mukaan! Sloganimme alive by LAPP mukaisesti, kutsumme sinut LAPP Automaation ja LAPP Connecton yhteisosastolle B221, löytämään uusia ratkaisuja, joilla haluamme auttaa yritystäsi menestymään.
Insinööritaituruudesta strategiseen yhteistyöhön – tule tutustumaan siihen, miten muutamme haasteet mahdollisuuksiksi asiakkaillemme. Koneautomaation, prosessiteollisuuden, liikkuvien koneiden ja virtakiskoratkaisujen kuumimmat tuotteet ja alan parhaat asiantuntijat ovat ständillämme B221 valmiina syventymään tarpeisiisi.

Koneautomaatio on ydinosaamistamme. Komponentit, niiden jatkojalostuspalvelut ja tuoteosaaminen taipuvat messuilla vuosikymmenten kokemuksella kun ständille saapuvat Martti Peitsara, Jari Henttinen, Jukka Vepsäläinen, Juha Hakanen, Aleksi Myllymäki ja Simo Lepojärvi.

Kun puhutaan liikkuvista koneista, estradille astelee osaajaamestarimme Jani Nieminen, Juha Peri ja Ossi Welling. Komponenteista kokonaisiin ratkaisuihin, nämä herrat opastavat sinut oikeaan maailmaan.

EPIC® SENSORS lämpötila-anturit ovat meidän valmistamia, kotimaisia teollisuuden tuttuja tuotteita. Kun haluat mitata lämpötilaa tarkasti prosessissasi, ota ständillä suunta asiantuntijoidemme Markus Saarelan ja Mika Lehikoisen puoleen. Ei kohdetta, jota emme voisi mitata!


Olkoon kyse varastoinnista, logistisista palveluista tai tilausten seurannasta, osaava tiimimme Jenni Rapp, Nina Helpiö ja Sonja Majamäki kertovat palveluvalikoimastamme messuilla. Tule moikkaamaan!

LAPPina olemme läsnä lokaalisti ja globaalisti. Läsnäolomme ulottuu mantereiden yli ja ratkaisumme resonoi eri teollisuudenaloilla. Olitpa monikansallinen yritys, tai paikallinen toimija, seisomme rinnallasi ylittäen rajoja ja teollisuudenaloja varmistaaksemme menestyksesi. Liity mukaan sähkömessuhuumaan, jossa innovaatiot ja kumppanuus yhdistyvät!

Tapahtumatiedot:

Päivämäärä: 7.–9. helmikuuta 2024

Paikka: Messu ja tapahtumakeskus Paviljonki, Lutakonaukio 12, Jyväskylä

Osasto: B221

Ilmainen sisäänpääsy rekisteröitymällä ennakkoon kutsukoodilla KPMVSQ

LAPP hyödyntää uutta biohajoavaa muovia teollisuuden Ethernet-kaapelien vaippamateriaalissa

Lue lisää

Single Pair Ethernet (SPE) – Tulevaisuuden kommunikointiin

Lue lisää

AC/DC - enemmän kuin rockbändi

Lue lisää

Asiantuntijamme apunasi
ota yhteyttä!

Tekninen myynti
Tarjouspyynnöt, speksaus, tuotetuki

020 764 6410

Email


Asiakaspalvelu
Avoimet tilaukset, tilausten seuranta

020 764 6420

Email