Tulosta

Muoviset holkkitiivisteet ilman kierrettä

SKINTOP® CLICK on super-nopeasti asennettava muovinen holkkitiiviste. Tämä kaveri on varastotuotteemme, tilaa omasi ottamalla yhteyttä myyntiimme!

SKINTOP® CLICissä on kaikki valmistamiemme holkkitiivisteiden tunnetut ominaisuudet: laaja tiivistysalue, korkea kotelointiluokka ja luotettava vedonpoisto.

SKINTOP® CLICK helpottaa ja nopeuttaa asennusta huomattavasti: läpivientiaukkoon ei tarvita kierrettä, erillistä vastamutteria ei tarvita, koko asennus tehdään yhdeltä puolelta ja asennus on jopa 70% nopeampi kuin perinteinen kierrekiinnitys. Lue esimerkki saavutettavista säästöistä »

Käytä helppoa holkkitiivisteiden online-valintatyökalua speksaamiseen: Cable-glandfinder »

Ja tästä pääset rivakasti takaisin koko holkkitiivisteet valikoimaan klik

Valikoima

SKINTOP® CLICK säästää kuusi työpäivää vuodessa!

Tyyppi

Asennusreikä mm, (kaapeli-Ø mm)

Tekniset tiedot

Kuva, värit

SKINTOP® CLICK
- kierteetön holkkitiiviste

12,3 (3,5...7)
...
32,3 (11...21)

IP 68 - 4 bar (12)
IP 68 - 5 bar (16-32)
-20...+100 °C
RAL 7001 hopeanharmaa,
RAL 7035 vaaleanharmaa,
RAL 9005 musta (UV-kest.)

SKINTOP® CLICK-R
- kuin yllä, mutta pienemmälle kaapeleille

12,3 (1...5)
...
32,3 (7...15)

IP 68 - 4 bar (12)
IP 68 - 5 bar (16-32)
-20...+100 °C RAL 7001 hopeanharmaa,
RAL 7035 vaaleanharmaa,
RAL 9005 musta (UV-kest.)


SKINTOP® CLICK BS
- murtosuojakierre

12,3 (3,5...7)
...
32,3 (11...21)

IP 68 - 4 bar (12)
IP 68 - 5 bar (16-32)
-20...+100 °C
RAL 7001 hopeanharmaa,
RAL 7035 vaaleanharmaa,
RAL 9005 musta (UV-kest.)


Asennus

Asennusaukko voidaan tehdä levyyn, jonka vahvuus on 1...4 mm. SKINTOP® CLICK työnnetään asennusaukkoon ja kierretään alempaa kiristysmutteria vasempaan, kunnes asennus on tiivis. Läpiviety kaapeli tiivistetään kiertämällä yläosan tiivistysmutteria oikealle, kuten muissakin SKINTOP®-holkkitiivisteissä. Kaikki tämä levyn etupuolelta. Asennusvaiheet näkyvät havainnollisesti animaatiossa, katso välilehti Video.

Tarkat asennusohjeet kiristysmomentteineen voit ladata tästä: SKINTOP® CLICK asennusohje (pdf)


Säästöä asennustyöhön

Asennustyö tehostuu pika-asennusläpivienneillä

Esimerkkiyhtiö säästää yhteensä kuusi työpäivää vuodessa käyttämällä LAPP Groupin SKINTOP® CLICK -kaapeliläpivientejä. Yhtiö asentaa viikoittain noin 240 läpivientiä. 15 sekunnin ajansäästö jokaista läpivientiä kohden tehostaa toimintaa ennennäkemättömästi sekä työmäärän että ajankäytön suhteen.

Esimerkkiyhtiöllä on useiden vuosien kokemus automaatioalalta. Yritys toimii pien- ja suurjännitetekniikan, automaattiohjausten ja ohjelmoinnin parissa. Se on sähköasennusten, tiedonsiirron ja tietoliikenteen kokonaistoimittaja, joka valmistaa lisäksi automaatiolaitteistoja ja -kojeistoja omissa toimitiloissaan.

Nopea asennus automaatiokojeistoihin

SKINTOP® CLICK on erityisen sopiva automaatio- ja koneenrakennusteollisuuteen. Se on kehitetty tehostamaan työtä sekä taloudellisessa että ajankäyttömielessä. Esimerkkiyhtiö tienaa sillä kuusi työpäivää.
– Meillä kuluu suuri määrä kaapeliläpivientejä, sillä toimimme paljon automaatiolaitteisiin asennettavien kytkentäkoteloiden kanssa. Testasimme SKINTOP® CLICK:iä ja mittasimme, että säästimme 15 sekuntia läpivientiä kohden ja saimme lisäksi pienennettyä työkuormitusta. Kun koteloissa on paljon läpivientejä ahtaassa tilassa, on sekä ajansäästöllä että yksinkertaisella käsiteltävyydellä suuri merkitys asennushenkilöstöllemme, sanoo yhtiön kojeistorakentaja.

Paina kiinni ja kierrä

SKINTOP® CLICK -tuoteperheen kaapeliläpiviennit asennetaan erittäin yksinkertaisella tavalla, mikä vähentää asennukseen kuluvaa aikaa merkittävästi. Painamalla ja kiertämällä asennustyö on nopeasti valmis ja asentaja säästyy kokonaan levyn taustapuolen käsittelyltä, mikä usein on ongelmallista ahtaiden tilojen tai suurten levypintojen vuoksi. Asennusta helpottaa myös se, että SKINTOP® CLICK ei sisällä yhtään irtoavaa osaa, joka voisi hankaloittaa käsittelyä.

Kasvanut kysyntä

– Teollisuuden käsittelyä tehostavien ja yksinkertaistavien tuotteiden kysyntä on kasvanut. Tehostuva asennus- ja rakennustyö tuovat yleensä helpotusta henkilöstön työkuormitukseen, ja sillä on tietenkin yhtä suuri merkitys kuin taloudellisilla ja ajankäyttöön liittyvillä voitoilla, sanoo tuoteryhmäpäällikkö Jari Henttinen.

 

SKINTOP® CLICK SÄÄSTÄÄ AIKAA JA RAHAA!Asiantunteva myyntimme auttaa aina tarvittaessa, ota yhteyttä, niin hanskataan oikeat holkkitiivisteet sinunkin käyttöösi. 


Video

Tiedostot

Käytä helppoa holkkitiivisteiden online-valintatyökalua speksaamiseen: Cable-glandfinder »

Lataa esitteitä:  Lapp-esitteet » 

  • suomenkielinen datalehti: SKINTOP® CLICK (pdf)
  • suomenkielinen asennusohje: SKINTOP® CLICK asennusohje (pdf)
  • suomenkielinen esite: SKINTOP®-kaapelitarvikkeet (pdf)
  • online-valintatyökalun suomenkielinen pikaohje: Cable-glandfinder pikaohje (pdf)


Yhteystiedot