SKINTOP® CLICK säästää kuusi työpäivää vuodessa!

Asennustyö tehostuu pika-asennusläpivienneillä

Esimerkkiyhtiö säästää yhteensä kuusi työpäivää vuodessa käyttämällä LAPP Groupin SKINTOP® CLICK -kaapeliläpivientejä. Yhtiö asentaa viikoittain noin 240 läpivientiä. 15 sekunnin ajansäästö jokaista läpivientiä kohden tehostaa toimintaa ennennäkemättömästi sekä työmäärän että ajankäytön suhteen.

Esimerkkiyhtiöllä on useiden vuosien kokemus automaatioalalta. Yritys toimii pien- ja suurjännitetekniikan, automaattiohjausten ja ohjelmoinnin parissa. Se on sähköasennusten, tiedonsiirron ja tietoliikenteen kokonaistoimittaja, joka valmistaa lisäksi automaatiolaitteistoja ja -kojeistoja omissa toimitiloissaan.

Nopea asennus automaatiokojeistoihin

SKINTOP® CLICK on erityisen sopiva automaatio- ja koneenrakennusteollisuuteen. Se on kehitetty tehostamaan työtä sekä taloudellisessa että ajankäyttömielessä. Esimerkkiyhtiö tienaa sillä kuusi työpäivää.
– Meillä kuluu suuri määrä kaapeliläpivientejä, sillä toimimme paljon automaatiolaitteisiin asennettavien kytkentäkoteloiden kanssa. Testasimme SKINTOP® CLICK:iä ja mittasimme, että säästimme 15 sekuntia läpivientiä kohden ja saimme lisäksi pienennettyä työkuormitusta. Kun koteloissa on paljon läpivientejä ahtaassa tilassa, on sekä ajansäästöllä että yksinkertaisella käsiteltävyydellä suuri merkitys asennushenkilöstöllemme, sanoo yhtiön kojeistorakentaja.

Paina kiinni ja kierrä

SKINTOP® CLICK -tuoteperheen kaapeliläpiviennit asennetaan erittäin yksinkertaisella tavalla, mikä vähentää asennukseen kuluvaa aikaa merkittävästi. Painamalla ja kiertämällä asennustyö on nopeasti valmis ja asentaja säästyy kokonaan levyn taustapuolen käsittelyltä, mikä usein on ongelmallista ahtaiden tilojen tai suurten levypintojen vuoksi. Asennusta helpottaa myös se, että SKINTOP® CLICK ei sisällä yhtään irtoavaa osaa, joka voisi hankaloittaa käsittelyä.

Kasvanut kysyntä

– Teollisuuden käsittelyä tehostavien ja yksinkertaistavien tuotteiden kysyntä on kasvanut. Tehostuva asennus- ja rakennustyö tuovat yleensä helpotusta henkilöstön työkuormitukseen, ja sillä on tietenkin yhtä suuri merkitys kuin taloudellisilla ja ajankäyttöön liittyvillä voitoilla, sanoo tuoteryhmäpäällikkö Jari Henttinen.

SKINTOP® CLICK SÄÄSTÄÄ AIKAA JA RAHAA!

Katso tarkemmat speksit, asennusohje ja esitetiedostot: Muovinen holkkitiiviste ilman kierrettä »

Super-tarkat speksit suoraan globaalista luettelostamme:

SKINTOP® CLICK - kaapeliläpivienti

SKINTOP® CLICK R - kaapeliläpivienti pienemmille kaapeleille

SKINTOP® CLICK BS - kaapeliläpivienti murtumissuojalla, "kierrehäntä"

SKINTOP® CLICK BLK - sulkutulppa reikään, johon ei asenneta kaapelia

SKINTOP® CLICK SORTIMO® T-BOXX - asentajansalkku, jossa valmis CLICK-valikoima

Ja asiantunteva myyntimme auttaa aina, ota yhteyttä niin hanskataan oikeat holkkitiivisteet sinunkin käyttöösi.