Tulosta

EMC-holkkitiivisteet

SKINTOP®- ja SKINDICHT®-valikoimasta häiriösuojatut holkkitiivisteet suoraan varastosta. Kysy lisää myynnistämme!

Tuoteryhmästä löydät häiriösuojattujen kaapelien holkkitiivisteet ja häiriösuojapalmikon maadoitukseen useita maadoitustiivistemalleja.

Tarkan tuotetyypin ja -numeron sovellukseesi saat Online-hakukoneella Lapp Cable-glandfinder ».

Katso myös innovatiivisen SKINTOP® Brush -messinkiharjatekniikan edut!

Takaisin kaikkiin liittimiin ja kaapelitarvikkeisiin tästä.

Valikoima

LAPP SKINTOP® BRUSH ADD-ON 24 EMC laippaholkkitiiviste maadoittavalla harjatekniikalla. Valitse omasi alta:
SKINTOP® MS-M BRUSH on innovatiivisella messinkiharjatekniikalla toteutettu häiriösuojan maadoittava EMC-holkkitiiviste, jossa on MS-M-vakioholkkitiivisteistä tuttu vedonpoisto. Maadoitus voidaan tarvittaessa tehdä häiriösuojapalmikkoa katkaisematta. Kaapelit Ø 9... 98 mm, läpivientikierre M20... M110. Kotelointiluokka riippuen koosta:
  • IP 68 - 10 bar (M20 - M50)
  • IP 68 - 5 bar (M63)
  • IP 68 - 1 bar (M63 plus - M75)
  • IP 69 (M12 - M63).

Suomenkielinen datalehti (pdf)


SKINTOP® MS-HF-M BRUSH on vastaava halogeeniton ja paloapidättävä tuote rautatie- ja metrosovelluksiin (UL 94 V0, Hazard Level 3, DIN EN 45545-2, DIN EN 45545-3: 2013-08, DIN EN 1363-1: 2012-10, DIN EN 13501-2: Classification E30).


SKINTOP® MS-NPT BRUSH on NPT-kierteillä toteutettu tuote.


SKINTOP® MS-M ATEX BRUSH on M-kierteinen tuote ATEX Ex e -hyväksyttynä.

Suomenkielinen datalehti (pdf)SKINTOP® BRUSH ADD-ON on messinkiharjatekniikalla toteutettu maadoittava EMC-vastamutteri, jolla saa tavallisesta muoviholkkitiivisteestä EMC-läpiviennin!
Saatavana on koot M12...M63, häiriösuojan päältä mitattu halkaisija voi olla vastaavasti 4...14 mm.

Suomenkielinen datalehti (pdf)SKINTOP® MS-SC-M on helppo ja nopea holkkitiiviste, jolla saadaan samanaikaisesti läpiviennin tiivistys (IP68, 10 bar), kaapelin vedonpoisto ja häiriösuojan maadoitus. 360° kosketus kaapelin häiriösuojaan syntyy taipuisilla kynsillä. Maadoitus voidaan tarvittaessa tehdä häiriösuojapalmikkoa katkaisematta. Kaapelit Ø 3,5... 35 mm, läpivientikierre M12... M50.


SKINTOP® MS-SC on vastaava tuote Pk-kierteellä. Kaapelien ulkohalkaisija on Ø 3... 32 mm, läpivientikierteet Pk9... Pk36.


SKINTOP® MS-SC-NPT on vastaava tuote NPT-kierteellä. Kaapelien ulkohalkaisija on Ø 4,5... 35 mm, läpivientikierteet 3/8"...1½".


SKINTOP® MS-SC-M-XL on toteutettu pidemmällä M-holkkitiivistekierteellä, joten se soveltuu paremmin vastamutterisovelluksiin. Kaapelit Ø 4,5... 35 mm, kierre M16... M50.


SKINTOP® MS-SC-XL on vastaava tuote Pk-kierteellä. Kaapelien ulkohalkaisija on Ø 3... 25 mm, läpivientikierteet Pk9... Pk29.SKINTOP® HYGIENIC SC on haponkestävästä teräksestä V4A (1.4404 / 316L) valmistettu, kaapelin häiriösuojapalmikon maadoittava holkkitiiviste, joka on hyväksytty asennettavaksi elintarviketeollisuuden tuotantotiloihin, EHEDG-sertifikaatti Type EL Class I AUX. FDA-hyväksytty tiivistemateriaali. Kierrekoot M12...M25 kaapeleille Ø 4...15,5 mm. Kotelointiluokka IP 68 - 10 bar, IP 69.

SKINTOP® HYGIENIC-R SC on vastaava tuote pienemmille kaapeleille, valmistetaan tilauksesta.

SKINTOP® HYGIENIC tarkemmin »

SKINTOP® INOX SC on haponkestävästä teräksestä V4A (1.4404 / 316L) valmistettu, kaapelin häiriösuojapalmikon maadoittava holkkitiiviste, jonka muotoilu helpottaa puhdistusta ja estää epäpuhtauksien kertymisen. Kierrekoot M12...M32 kaapeleille Ø 4...21 mm. Kotelointiluokka IP 68 - 5 bar, IP 69.

SKINTOP® INOX-R SC on vastaava tuote pienemmille kaapeleille: Ø 3...15 mm.

SKINDICHT® SHVE-M -holkkitiivisteellä (IP 68, 10 bar) voidaan toteuttaa läpiviennit kaapeleille, joiden ulkohalkaisija on 4,5... 25,8 mm (läpivientikierteet M16... M32). Tuotetta valitessa täytyy tuntea myös häiriösuojapalmikon alla olevan sisävaipan halkaisija.

Saatavana myös Ex-versio; katso Kaapelitarvikkeet, Ex e-rakenne »

SKINDICHT® SHVE on vastaava tuote Pk-kierteellä. Kaapelien ulkohalkaisija on 4... 25,8 mm, läpivientikierteet Pk9... Pk29.

SKINDICHT®-maadoitustiivisteissä häiriösuojapalmikko päättyy aina tiivisteeseen (poiketen SKINTOP®-maadoitustiivisteistä).


SKINDICHT® SRE-M on taivutussuojalla varustettu maadoitustiiviste (IP 65), jolla voidaan toteuttaa läpiviennit kaapeleille, joiden ulkohalkaisija on 7,5... 35 mm, läpivientikierteet M20... M40. Tuotetta valitessa täytyy tuntea myös häiriösuojapalmikon alla olevan sisävaipan halkaisija.

SKINDICHT® SRE on vastaava tuote Pk-kierteellä. Kaapelien ulkohalkaisija on 7,5... 35 mm, läpivientikierteet Pk13,5... Pk36.

SKINDICHT®-maadoitustiivisteissä häiriösuojapalmikko päättyy aina tiivisteeseen (poiketen SKINTOP®-maadoitustiivisteistä).


SKINDICHT® SM-PE-M -vastamutterit (M-kierteet) varmistavat luotettavan maadoituksen, ne puhkaisevat eristävän maalikerroksen kotelon pinnasta. Sopivat myös SKINTOP®-maadoitustiivisteille, aina kokoon M110x2 saakka.

SKINDICHT SM-PE on vastaava tuote Pk-kierteillä.

SKINDICHT® SVRX-Z maadoittava messinkiholkkitiiviste (IP 56) suurille kaapeleille: Ø 10... 83 mm, läpivientikierre M24... M105.

Vastamutterina tässä tiivisteessä käytetään erikoistyyppiä SKINDICHT® SM/SVRX. Tilauksesta valmistetaan myös maalipinnan puhkaisevaa vastamutteria SM-PE/SVRX, kokoja M24... M56.


LAPP SKINTOP® BRUSH ADD-ON 24 EMC holkkitiivistelaippa maadoittavalla harjatekniikalla. Käytetään yhdessä SKINTOP Multi holkkitiivistelaippojen kanssa.Sopii moninapaliittimien 24-asennusaukkoon.


Tiedostot

Esite: SKINTOP® Brush Add-on »

Esite: SKINTOP® MS-M-Brush »

Esite: Lapp Group SKINTOP®-kaapelitarvikkeet »

Kaapeliläpivientien online-valintatyökalu: Cable-glandfinder »

Valintatyökalun suomenkielinen ohje: Cable-glandfinder pikaohje »

Datalehdet: Lapp Group Online-Catalogue ...

SKINTOP® Brush -harjatekniikan edut

SKINTOP® Brush -messinkiharjakontakti on erittäin nopea, luotettava ja mukautuva maadoituskosketus kaapelin häiriösuojavaippaan. Maadoitus voidaan tehdä helposti myös häiriösuojapalmikkoa katkaisematta! 

  • Helppo ja nopea asennus kaikille kaapeleille suojavaipan materiaalista tai kovuudesta riippumatta

  • Turvallinen ja luotettava! Ei vaurioita kaapelin suojavaippaa asennettaessa eikä asennusta purettaessa.


SKINTOP® Brushilla on paras mahdollinen kontakti kauttaaltaan kaapelin suojavaippaan kaikissa olosuhteissa ja asennuksissa.

Tämä korostuu eritoten asennuksissa, joissa kaapeleissa on vääntöä ja kontakti ei ole tasainen suojavaippaan. Esim. maadoituskynsi-versioissa saattaa esiintyä ongelmaa kontaktin kanssa.

Yhteystiedot