SKINTOP® HYGIENIC - puhdistettava kaapeliläpivienti


Innovatiiviset SKINTOP® HYGIENIC -kaapeliläpiviennin huippuominaisuudet ovat materiaali, rakenne ja tarkka sopivuus. Haponkestävästä teräksestä valmistettu kaapeliläpivienti sopii erityisesti elintarvike- ja lääketeollisuuden käyttöön.Tuotetiedot LAPP-online-luettelossa:

SKINTOP® HYGIENIC on erittäin helposti puhdistettava ja tiukimpien hygienia-standardien mukainen. Pyöristetty muoto ilman reunoja ja kulmia sekä erittäin pienten tuotantotoleranssien synnyttämä tarkka sopivuus estävät neste- ja ruoka-ainejäämien kerääntymisen ja näin mikro-organismien syntymisen.

Materiaali, V4A-luokan haponkestävä teräs (AISI 316L, 1.4404), kestää pitkäaikaista käyttöä äärimmäisissä olosuhteissa. Tuotteella on hyvä kemiallinen ja lämpöstabiliteetti puhdistusprosesseissa käytettävien aggressiivisten pesuaineiden, desinfektioaineiden, happojen ja emästen kanssa. Sinisen tiivistemateriaalin päältä puhdistustulos on helppo tarkistaa.

SKINTOP® HYGIENIC on hyväksytty käytettäväksi suorassa kosketuksessa tuotantovaiheen elintarvikkeiden kanssa. Tuotteella on ECOLAB-sertifiointi ja se täyttää USA:n markkinoiden vastaavat FDA- ja NFS-standardit. Hygieenisen rakenteen EHEDG-sertifikaatti on myönnetty vaativimmalle alueelle "product zone", luokitus on Type El-Class 1 AUX.

EHEDG Hygienic Design -koestusprosessi on erityisen vaativa. Aiemmin koestusprosessiin kuuluivat rakennesuunnitelmien ja käytettyjen materiaalien tarkastukset. Lokakuusta 2014 alkaen koestusmenetelmä sisältää myös käytännön koestukset äärimmäisissä olosuhteissa. SKINTOP® HYGIENIC on ensimmäinen ja ilmestyessään ainoa tuote, joka täyttää nämä tiukat vaatimukset ja on viimeisimpien EHEDG-määräysten mukaan sertifioitu.

Suunnittelussa ja valmistuksessa huomioidut standardit:

  • DIN EN ISO 14 159 - Koneiden turvallisuus – Konerakenteiden hygieniavaatimukset
  • DIN EN 1672-2 - Koneiden suunnittelun ohjeisto
  • EHEDG (Type El-Class 1 AUX) - Koneiden ja komponenttien hygieeninen rakenne
  • ECOLAB® - Teollisuusstandardi - Ammattimaisen puhdistuksen ja desinfioinnin innovaatiot ja tehokkuus
  • FDA CFR 21 (177.2600) ja NSF 51 - Erikoistiiviste-elementti elintarvike- ja juomateollisuuteen Pohjois-Amerikassa.

Jos luit tänne asti, ei muuta kuin tilaamaan myynnistä omasi!

Tai takaisin koko holkkitiivisteet-valikoimaan tästä.Asiantuntijamme apunasi
ota yhteyttä!

Tekninen myynti
Tarjouspyynnöt, speksaus, tuotetuki

020 764 6410

Email


Asiakaspalvelu
Avoimet tilaukset, tilausten seuranta

020 764 6420

Email