Kuparin kurssi  695 €/100 kg info.automaatio@lappgroup.com

Sosiaalisten etäisyyksien hallinta WERMAn SignalSET:llä

Uusi yksinkertainen laite henkilövirtojen hallintaan langattomalla liikennevalojärjestelmällä

Koronapandemia on heittänyt meidät kaikki aivan poikkeukselliseen tilanteeseen. Elämämme on muuttunut hyvin monella eri tavalla, ja kohtaamme päivittäin uusia haasteita. Ensisijaisena tavoitteena on tietysti taata kaikkien terveys ja turvallisuus.

Maiden hallitukset ja yritykset etsivät kaikkia mahdollisia tapoja hallita viruksen leviämistä. WERMA on panostanut tähän kehittämällä liikennevalojärjestelmän nimeltä SignalSET. Tämä järjestelmä mahdollistaa kontrolloidun pääsyn esimerkiksi kauppoihin sekä lääkäripalveluihin, ja mahdollistaa siten sosiaalisten etäisyyksien hallinnan.

Sosiaalisten etäisyyksien hallinta - nopeasti ja yksinkertaisesti

Kaikkialla suositellaan, että ihmisten välinen "sosiaalinen etäisyys" tulisi olla kaksi metriä. Tämä edellyttää asiakkaiden organisanisoitumista saapuessaan esimerkiksi kauppoihin ja julkisiin rakennuksiin. Signaalilaitevalmistaja WERMA tarjoaa yksinkertaisen ja helposti asennettavan ratkaisun langattomalla SignalSET-liikennevalosarjalla. Se on optimaalinen ratkaisu sosiaalisten etäisyyksien hallintaan ja kulunvalvontaan.

Järjestelmä ilmoittaa kaupan tai rakennuksen sisäänkäynnillä odottaville ihmisille, onko sisäänpääsy turvallista vai ei, ottaen huomioon jo siellä olevien ihmisten lukumäärän.

Tuote on ihanteellinen, paitsi supermarketeissa, myös pienemmissä vähittäismyymälöissä, apteekeissa, lääkäriasemilla ja monissa muissa julkisissa rakennuksissa, joissa kulunvalvonta on välttämätöntä henkilöstön ja muiden ihmisten terveyden ja turvallisuuden varmistamiseksi.

Vihreä valo - astu sisään turvallisesti

Liikennevalosarja koostuu langattomasti ohjatusta signaalitornista, jossa on punainen ja vihreä valo. Valotorni asennetaan sisäänkäynnin ulkopuolelle ja sitä ohjaa sisätiloissa oleva henkilökunnan jäsen käyttäen langatonta kytkinrasiaa vaihtaakseen valot punaisesta vihreiksi. Valotornissa on lisäksi merkkitaulu, jossa lukee "astu sisään" tai ”odota hetki”.

Heti valmiina käyttöön "plug and play" -toiminnolla

Järjestelmä on erittäin helppo ja nopea asentaa. Siinä ei ole mitään johdotuksia. Sinun tarvitsee vain kytkeä valo tavalliseen pistorasiaan. Jos pistorasiaa ei ole käytettävissä, järjestelmä voidaan toimittaa USB-liitäntäelementin kanssa, jolloin se saa virtaa tavallisesta USB-varavirtapankista.

Valo voidaan kiinnittää seinään suorakulmaisella kannattimella. Myös muita asennusvaihtoehtoja on saatavilla. Liikennevalo voidaan myös varustaa äänielementillä, joka on yksinkertainen mp3-laite. Siihen voit helposti tallentaa sopivan viestin/ohjeet äänitiedostona.

tai kysy asiantuntijaltamme Martti Peitsaralta, p. 020 764 6563.

Asiantuntijamme apunasi
ota yhteyttä!

Tekninen myynti
Tarjouspyynnöt, speksaus, tuotetuki

020 764 6410

Email


Asiakaspalvelu
Avoimet tilaukset, tilausten seuranta

020 764 6420

Email