Werma CleanSIGN - hygieeninen vaihtoehto

LED-valotorni Werma CleanSIGN erottuu kilpailijoistaan ainutlaatuisilla piirteillään, puhtaudellaan ja vallankumouksellisella muotoilullaan.

Ominaisuuksia:

 • CleanSIGN on erityisesti kehitetty ja hyväksytty elintarvike- ja hygieniatiloihin, tarkemmin sivun alalaidassa
 • optimaalinen valontuotto - hyvä havaittavuus jopa suorassa auringonvalossa ja huonoissa sääoloissa
 • iskun- ja tärinänkestävä, IP69 - sopii äärimmäisiin olosuhteisiin
 • elinikä jopa 50.000 h - huoltovapaa ja pienet ylläpitokustannukset – koko koneen eliniän aikana
 • pieni virrankulutus - voidaan ohjata logiikalla.

CleanSIGN-valotornista on saatavana kolme versiota:
(kuvissa seinäkiinnitysversiot, saatavana myös jalka-asennusmallit)CleanSIGN pun/kel/vih,
WERMA-tilausnumero
695 3x0 55

 • kiinteä 3-valoinen LED-merkkivalotorni puna/kelta/vihreä-väriyhdistelmä
 • innovatiivinen valotorni kilpailukykyiseen hintaan
 • integroitu 85 dB summeri
 • liitäntä kiinteän 2 m kaapelin avulla.
CleanSIGN RGY,
WERMA-tilausnumero
695 2x0 55

 • kolmen värin (punainen, keltainen, vihreä) sijoittelu ja järjestys voidaan vapaasti asetella
 • esimerkiksi 1/3 linssialasta vihreää ja 2/3 punaista on mahdollinen
 • koko linssialan valaisu yhdellä värillä on mahdollinen (ulkoisesti ohjaten), vikatilan osoitus saadaan varmasti havaittavaksi
 • integroitu 85 dB summeri
 • liitäntä ruuviliittimillä.CleanSIGN RGB,
WERMA-tilausnumero
695 0x0 55

 • seitsemän värin (punainen, keltainen, vihreä, kirkas, sininen, violetti, turkoosi) sijoittelu ja järjestys voidaan vapaasti asetella, mahdollistaa kaikkien yleisimpien värien käytön
 • valoefekteinä myös EVS-välkevalo ja vilkkuvalo, optisen signaalin havaittavuus optimoidaan
 • koko linssialan valaisu yhdellä värillä on mahdollinen (ulkoisesti ohjaten), vikatilan osoitus saadaan varmasti havaittavaksi
 • integroitu 85 dB summeri
 • liitäntä ruuviliittimillä.


Tuotesarjan esittely: www.werma.com...CleanSIGN »

Tarkat tuotetiedot: Shop ... Signal towers > valitse: Series = CleanSIGN

Nyt myös jalka-asennus: CleanSIGN the one and only signal tower with EHEDG approval - Now available for surface mounting »


.
Miten hygieniavaatimuksiin on vastattu?

Miksi hygieeninen rakenne?
Elintarvike-, juoma-, kemian- ja lääketeollisuudessa tai elektroniikkakomponenttien tuotannossa asetetaan tiukat vaatimukset hygienialle. Tämä koskee sekä työntekijöitä että koneita, laitteita ja komponentteja. Lisäksi alan paineita nostavat ruokamyrkytys- ja pilaantumisvaarat sekä tuotteiden takaisinvedot. Luotettavien hygieniastandardien ja tarkasti sovellettavien normien ja ohjeiden merkitys kasvaa. Kaikki alkaa rakenteista ja uusien laitteiden suunnittelusta.

Mitä on hygieeninen rakenne?
Termi “Hygienic Design” tarkoittaa hygieenista ja helposti pudistettavaa rakennetta kaikissa koneissa, laitteissa ja komponenteissa, joita käytetään hygieniaherkillä alueilla elintarvike-, juoma-, lääke-, kosmetiikka- ja biotekniikan tuotantoprosesseissa. Lisäksi Hygienic Design sisältää suunnitteluperiaatteet rakenteellisesti heikkojen kohtien poistamiseksi, jotta vältytään hygieniaan liittyviltä vaaroilta tai infektioiden ja tautien tartuntariskiltä.

WERMAlla on ratkaisu: LED-valotorni CleanSIGN
WERMAlla on jo sopiva ratkaisu koneensunnittelijoiden ja elintaviketuottajien tulevaisuuden ongelmiin: uusi LED-valotorni CleanSIGN. Nämä valotornit kehitettiin erityisesti elintarvike- ja hygieniatiloihin. Alusta alkaen standardit ja direktiivit otettiin tarkasti huomioon (esim. EHEDG-dokumentit 8 ja 13, konedirektiivi 2006/42/EG) ja mukana oli hygienia-alan erikoisasiantuntijoita (esim. TU Munich, Frauenhofer Institut).

 • EHEDG-hyväksytty elintarviketeollisuuteen: tämä hyväksyntä vahvistaa, että tiukkoja suunnittelukriteerejä on noudatettu rakenteellisten heikkouksien välttämiseksi ja saastumisriskin minimoimiseksi.

EHEDG = European Hygienic Engineering and Design Group
Tämän laitevalmistajista, elintarviketuottajista, tutkimuslaitoksista ja terveysviranomaisista koostuvan yhteisön päämäärä on kehittää ja julkaista ohjeistusta elintarvikkeiden ja niiden pakkausten käsittelyyn.

 • Fraunhofer IPA -hyväksytty puhdastiloihin: CleanSIGN-valotornia voi käyttää yhdessä vaativimmista ilmanpuhtausluokista (luokka 2) DIN EN ISO 14644-1 mukaisesti ja näin kattaa herkimmätkin puhdastilasovellukset. Tämä hyväksyntä takaa myös valotornin kotelon kemiallisen kestävyyden yleisiä puhdistusaineita vastaan.

Useita hienostuneita rakennepiirteitä
WERMA CleanSIGN on useiden hienostuneiden teknisten, rakenteellisten ja suunnittelupiirteiden yhdistelmä, mikä tekee tuotteesta erittäin turvallisen. Esimerkiksi yhtenäisen rakenteensa ansiosta siinä ei ole erikorkuisia pintoja, uria eikä liitoksia, joihin lika kertyisi. Näin vältytään epäpuhtauksilta ja saastumisvaara pienenee huomattavasti. EHEDG-dokumenteissa vaadittu viisto kotelopinta on tiukasti huomioitu CleanSIGNin suunnittelussa: kotelon yläpinnan ja kiinnikkeen 30° viistous takaa nesteiden nopean pois valumisen, nopean puhdistumisen ja helpon tarkistamisen.

Helposti puhdistettava rakenne säästää aikaa ja rahaa
CleanSIGNin helppo puhdistettavuus nopeuttaa puhdistusta huomattavasti ja takaa lianpoiston ilman ainejäämiä. Lisäksi säästöjä syntyy energian ja puhdistusaineiden käytössä. CleanSIGNin polyamidi-kotelo on FDA-hyväksytty (Food & Drug Administration USA), se on elintarviketurvallinen ja kestää puhdistus- ja desinfiointiaineita. Tornin liitäntäelementti ja kiinnike ovat yhtä rakennetta, näin on vältytty likaa kerääviltä liitoksilta.

Helppo asennus ja pitkä elinikä
“Pine Tree Clip” -pikakiinnike on helppo asentaa. Tornin kiinnitys ja liitokset tehdään takapuolelta. Näin kotelo on täysin suljettu eikä siinä ole reikiä. LED-tekniikan ansiosta voimakasvaloinen CleanSIGN on huoltovapaa ja käyttöikää on odotettavissa jopa 50,000 tuntia. Integroitu, voimakasääninen summeri hälyttää nekin ihmiset, jotka eivät ole näköetäisyydellä.Asiantuntijamme apunasi
ota yhteyttä!

Tekninen myynti
Tarjouspyynnöt, speksaus, tuotetuki

020 764 6410

Email


Asiakaspalvelu
Avoimet tilaukset, tilausten seuranta

020 764 6420

Email