Werma 806 LED Muting-merkkivalo

WERMA 806 x50 55 oli ensimmäinen TÜV-hyväksytty LED-merkkivalo henkilöturvalaitteiden passivointisovelluksiin (muting). Tämä mahdollistaa koneiden valvonnan merkkivalolla, joka on alusta alkaen TÜV-hyväksytty. Muting-merkkivaloja käytetään koneiden tai robottisolujen turvavalokennojen turvallisen toiminnan passivoinnin osoittamiseen.

Ominaisuudet lyhyesti
- IEC 61496-1 mukainen TÜV-hyväksyntä muting-käyttöön
- värit: kirkas, keltainen
- kestoikä 100.000 tuntiin saakka
- virtavalvonta
- soveltuu myös EN 60825-1 mukaisiin lasersovelluksiin
- jännite 24 VDC
- Ø 70 mm
- kiinnitys pohjasta tai seinäkiinnikkeellä (96000002) seinään.

WERMA 806 muting-merkkivalon sisällä on kolme piirilevyyn upotettua (Chip-On-Board) LED-riviä, kuudessa virtapiirissä. Jos LEDit kahdessa kuudesta piiristä vikaantuvat, katkaistaan merkkivalon virransyöttö välittömästi. Näin simuloidaan hehkulampun palamista ja turvalaitteisto estää koneen toiminnan mahdollisten onnettomuuksien estämiseksi.

Simuloitu virta, kun lamppu sammutetaan:

Simuloitu virta, kun viallinen lamppu sytytetään:


Muting-valon luotettava toiminta on aina kuitenkin varmistettava ulkoisella virtavalvonnalla (yli- ja alivirtavalvonta). Yleensä tämän tehtävän hoitaa turvakytkentäyksikkö tai turvalaite, johon muting-valo liitetään.

LED Chip-On-Board -tekniikan ansiosta WERMA 806 muting-merkkivalolla saavutetaan 100.000 tunnin kestoikä, kun normaalin hehkulampun kestoikä on tyypilisesti 2.500 tuntia. Koska lampunvaihtoja ei enää tarvita, vähenevät tuotantolinjan seisokit merkittävästi ja saadaan huomattavia säästöjä.

Olemassa olevan muting-merkkivalon vaihtaminen tai päivittäminen LED-merkkivaloksi on helppoa. Merkkivaloa on saatavana 24 VDC -versiona kirkkaalla ja keltaisella kuvulla. Vakioväri muting-toiminnan osoittamiseen oli aiemmin kirkas, nyt myös keltainen väri on vaihtoehto näille merkkivaloille. Seinäkiinnityskappale, jossa kaapelitiiviste, on saatavana lisävarusteena.

Mitä muting tarkoittaa?
Muting eli passivointi on hetkellinen automaattinen turvalaitteen ohituskytkentä, jonka tekee ohjausjärjestelmä koneen normaalin käyntijakson aikana. Tämä turvalaitteen ohituskytkentä on näkyvästi osoitettava, jotta työntekijät eivät joudu tahattomasti vaaralliselle alueelle. Siksi tällaisissa sovelluksissa on välttämätöntä, että merkkivaloa ohjaa turvalaitteisto, ja että lampun toimintaa voidaan valvoa. Muting-kytkennän voi toteuttaa esimerkiksi Leuze electronic MSI-turvareleillä ».Asiantuntijamme apunasi
ota yhteyttä!

Tekninen myynti
Tarjouspyynnöt, speksaus, tuotetuki

020 764 6410

Email


Asiakaspalvelu
Avoimet tilaukset, tilausten seuranta

020 764 6420

Email