Kuparin kurssi  695 €/100 kg info.automaatio@lappgroup.com


Ole edelläkävijä ja varustaudu tulevaisuuteen lyijyttömillä liitäntäratkaisuilla jo nyt! 

Miksi päätimme ottaa käyttöön lyijyttömät holkkitiivisteet jo nyt? Uskomme vakaasti, että menestyäkseen tulevaisuudessa yritysten on keskityttävä kestävyyteen. Sama pätee oikeiden liitäntäratkaisujen valintaan sovelluksillesi ja projekteillesi. Me autamme sinua olemaan valmiina jo hyvissä ajoin. Kehitämme kestäviä tuotteita, jopa ennen kuin ne ovat pakollisia lakien ja asetusten nojalla. Meille ne eivät ole pakollisia, vaan olennainen osa yritysvastuutamme.

Siksi lanseeraamme maailman ensimmäisen lyijyttömän metallisen holkkitiivistesarjan! Elokuusta 2020 lähtien yleisimmät SKINTOP®- ja SKINDICHT® mallit ovat saatavissa täysin lyijyttöminä. Lyijyttömät kaapeliläpiviennit on merkitty kirjaimilla LF vastaavan artikkelin lopussa.

Take it easy 

Kanssamme voit ottaa rauhassa uusien direktiivien käyttöönoton: Me tarjoamme aina oikeat liitäntäratkaisut tarpeesi mukaan. Uusien tuotteittemme avulla voit jo nyt rauhassa suunnitella pitkäaikaisia hankkeita, joissa direktiivien on jo oltava käytössä. 


SKINTOP® - Start the revolution today
Valitsimme käytetyimmät mallimme ensimmäiseen linjaan. Tässä ole hyvä!

SKINTOP MS-M

SKINTOP MS-SC-M

SKINDICHT SM-M

Tämä tuote on ensimmäinen valinta monille sovelluksille. Käytä koneenrakennuksen sovelluksissa, instrumentointi- ja ohjaustekniikassa ja silloin, kun mekaaninen ja kemiallinen vaatimus on korkea. Optimaalinen vedonpoisti, laajat kierrealueet, UL-sertifikaatti ja korkea suojausluokka.
Avot!

Tämä EMC-holkkitiiviiste on käyttövarma tuote. Tällä hoidat samanaikaisesti läpiviennin tiivistyksen (IP68, 10 bar), kaapelin vedonpoiston ja häiriösuojan maadoituksen. 

Tällä lyijyttömällä vastamutterilla kiristät holkkitiivisteen varmasti koteloon. Täydellinen lukkomutteri SKINTOP-holkkitiivisteille!

Kaikki versiot ovat saatavissa lyijyttöminä M-kierteellä M12 – M63.  Tuotenumeron lopussa oleva LF lyhenne tarkoittaa, että tuote on lyijytön. 

Mitä käy vanhoille malleille?

Ei hätää, saat edelleen vanhoja malleja toistaiseksi varastostamme. Ilmoitamme erikseen, jos joku tuote poistuu kokonaan valikoimistamme. 

Kestävä lyijytön materiaali - sama laatu

Olemme viettäneet muutaman viime kuukauden testaamalla erilaisia lyijyttömiä seoksia parhaan materiaalin löytämiseksi. Lyijyttömästä messingistä valmistetut kaapelitiivisteet ovat aivan yhtä luotettavia niin mekaanisten ominaisuuksiensa, korroosionkestävyytensä ja EMC-ominaisuuksiensa suhteen kuin nykyiset versiot. Ne ovat myös IP68 suojausluokkansa ansiosta erinomaisia tuotteita haastavampiinkin sovelluksiin. 

Koska kestävyys ja laatu kulkevat käsi kädessä, lyijytön tuotevalikoimamme antaa sinun valita kestävän ja tulevaisuuteen suuntautuneen tuotevaihtoehdon. Samalla ominaisuuksilla kuin aiemminkin luonnollisesti. 

Uusi RoHS-direktiivi 

Lyijyttömät tuotteet ovat loistava valinta käyttäjille, joiden tuotanto on osa globaaleja arvoketjuja. Vaarallisten aineiden rajoittamista koskevan EU: n direktiivin (RoHS) uusien materiaaliohjeiden odotetaan tulevan voimaan 21. heinäkuuta 2021. Uusissa ohjeissa viitataan muun muassa lyijyn käyttöön kupariseoksissa, joita käytetään esimerkiksi holkkitiivisteiden valmistukseen. Tähän asti on ollut voimassa poikkeus, joka sallii tuotteissa olevan jopa 4% lyijyä. Jää nähtäväksi, jatketaanko tätä poikkeusta vai siirtymäkautta, kuinka pitkään. Samoin kemikaalien rekisteröinnistä, arvioinnista, lupamenettelyistä ja rajoituksista annetussa asetuksessa (REACH) lyijy on luettelossa erityisesti huolta aiheuttavana aineena (SHVC), joka voidaan kieltää tulevaisuudessa.

Valmis globaaliin käyttöön 

RoHS ja REACH ovat kumpikin lähtöisin Euroopasta, mutta niillä on myös suuri vaikutus kansainvälisiin direktiiveihin. Kuten Yhdysvaltojen (Kalifornian luettelo) ja Kiinan (RoHS-direktiivi) kaltaiset direktiivit. Globaalien valmistajien on erityisen tärkeää valmistautua hyvissä ajoin, koska ne ovat riippuvaisia järjestelmistä ja koneista, joilla on pitkä käyttöikä ja jotka työskentelevät kansainvälisten arvoketjujen kanssa. Siksi päätimme jo tänään miettiä tulevaisuutta ja tukea sinua tulevaisuuteen suuntautuvana kumppanina, jolla on kestävät ratkaisut tarpeitasi varten.


Onko sinulla kysymyksiä lyijyttömistä kaapeliholkeista? SKINTOP® ja SKINDICHT® -asiantuntijamme odottavat innolla, ota yhteyttä!

Jari Henttinen, p. 020 764 8206 tai tekninen myynti, p. 020 764  6410.

Asiantuntijamme apunasi
ota yhteyttä!

Tekninen myynti
Tarjouspyynnöt, speksaus, tuotetuki

020 764 6410

Email


Asiakaspalvelu
Avoimet tilaukset, tilausten seuranta

020 764 6420

Email