Kytkentäkaapelit UL-sertifikaatilla: Klassiset verkkoratkaisumme teolliseen viestintään

Valmisdatakaapelit, ns. Patchcordit, ovat jokaisen Ethernet-pohjaisen järjestelmän perusta. Niitä käytetään monissa teollisuuden sovelluksissa. Kytkentäkaapelit ovat olennainen osa verkkotekniikkaa, jonka on lähetettävä tietoja luotettavasti, eikä niiden yleensä tarvitse täyttää teollisuuden vaatimuksia. 

Monipuolinen ja UL-sertifioitu

Olipa kyseessä toimisto tai kytkentäkaappi, ETHERLINE ® LAN Cat.6 A valmiskaapelit takaavat datayhteytesi toimivuuden, myös ahtaissa tiloissa. Kaksoissuojauksen ansiosta, joka koostuu kalvoseulasta ja kuparipunoksesta, näitä valmiskaapeleita voidaan käyttää myös teollisuuden kytkentäkaapeissa, joissa on pieni sähkömagneettinen rasitus. Lisäksi ETHERLINE ® LAN Cat.6 A valmiskaapelilla on kansainvälinen UL-sertifikaatti ja ne ovat halogeenivapaita. Tämä tarkoittaa, että voit huoletta käyttää valmiskaapeleita koneilla tai laitteilla, jotka toimitetaan Yhdysvaltoihin tai Kanadaan. 

Edut
  • Takuuvarmaa LAPP-laatua, kestävä teolliseen käyttöön soveltuva valmiskaapeli, halogenivapaa
  • minimoi turhat varastotarpeet ja siirry ETHERLINE® LAN Cat.6A valmiskaapeliin. Ei enää varastointia erilaisilla hyväksynnöillä varustetuille kaapeleille
  • valmiiksi kootut kytkentäkaapelit säästävät aikaa vievää kokoonpanoa, minimoivat alttiuden virheille ja nopeuttavat asennusta.

tai kysy asiantuntijaltamme, Mikael Saarnisto, p. p. 020 764 7532

Asiantuntijamme apunasi
ota yhteyttä!

Tekninen myynti
Tarjouspyynnöt, speksaus, tuotetuki

020 764 6410

Email


Asiakaspalvelu
Avoimet tilaukset, tilausten seuranta

020 764 6420

Email