Kuparin kurssi  600 €/100 kg info.automaatio@lappgroup.com


Kytkentäkaapelit UL-sertifikaatilla: Klassiset verkkoratkaisumme teolliseen viestintään

Valmisdatakaapelit, ns. Patchcordit, ovat jokaisen Ethernet-pohjaisen järjestelmän perusta. Niitä käytetään monissa teollisuuden sovelluksissa. Kytkentäkaapelit ovat olennainen osa verkkotekniikkaa, jonka on lähetettävä tietoja luotettavasti, eikä niiden yleensä tarvitse täyttää teollisuuden vaatimuksia. 

Monipuolinen ja UL-sertifioitu

Olipa kyseessä toimisto tai kytkentäkaappi, ETHERLINE ® LAN Cat.6 A valmiskaapelit takaavat datayhteytesi toimivuuden, myös ahtaissa tiloissa. Kaksoissuojauksen ansiosta, joka koostuu kalvoseulasta ja kuparipunoksesta, näitä valmiskaapeleita voidaan käyttää myös teollisuuden kytkentäkaapeissa, joissa on pieni sähkömagneettinen rasitus. Lisäksi ETHERLINE ® LAN Cat.6 A valmiskaapelilla on kansainvälinen UL-sertifikaatti ja ne ovat halogeenivapaita. Tämä tarkoittaa, että voit huoletta käyttää valmiskaapeleita koneilla tai laitteilla, jotka toimitetaan Yhdysvaltoihin tai Kanadaan. 

Edut
  • Takuuvarmaa LAPP-laatua, kestävä teolliseen käyttöön soveltuva valmiskaapeli, halogenivapaa
  • minimoi turhat varastotarpeet ja siirry ETHERLINE® LAN Cat.6A valmiskaapeliin. Ei enää varastointia erilaisilla hyväksynnöillä varustetuille kaapeleille
  • valmiiksi kootut kytkentäkaapelit säästävät aikaa vievää kokoonpanoa, minimoivat alttiuden virheille ja nopeuttavat asennusta.

tai kysy asiantuntijaltamme, Mikael Saarnisto, p. p. 020 764 7532