Tuotteet ja ratkaisut

KESTÄVÄ TUOTTEIDEN JA RATKAISUJEN SUUNNITTELU

Kestävän kehityksen mukaisesti valmistettu tuote edellyttää asianmukaisia prosesseja ja järjestelmiä koko arvoketjussa. Pyrimme minimoimaan tuotteidemme ympäristökuormituksen tuotantovaiheessa ja asiakkaan käytössä. Haluamme hyödyntää luonnonvaroja vastuullisesti, emme vain kuluttaa niitä. Sen vuoksi kehitämme kestäviä tuotekonsepteja, jotka edistävät luonnonvarojen tehokkaampaa käyttöä, tuotteen materiaalitehokkuutta sekä kemikaalien ja jätteiden ympäristöystävällistä käsittelyä. Konseptit otetaan käyttöön ja integroidaan innovatiiviseen tuotevalikoimaamme pitkällä tähtäimellä.

Olemme tämän periaatteen mukaisesti kehittäneet maailman ensimmäiset lyijyttömät kaapelitiivisteet. Miksi? Koska olemme varmoja, että ainoa tapa menestyä tulevaisuudessa on alkaa ajatella huomista jo tänään. Tämä koskee myös sopivien liitinratkaisujen käyttöä eri sovelluksissa ja projekteissa. Kehitämme kestävän kehityksen mukaisia tuotteita jo ennen kuin lait ja asetukset velvoittavat siihen, keskeisenä osana yritysvastuutamme.

Sitoumuksemme tuotepuolella:

  • Suunnittelemme kuluttaja- ja tuotantoystävällisiä kaapeleita ja liittimiä.
  • Suunnittelemme luotettavia, kestäviä ja korkeat laatuvaatimukset täyttäviä tuotteita: lupaamme vähemmän käyttökatkoja, pienempiä kunnossapitokuluja ja minimoituja kokonaiskustannuksia tuotteen koko käyttöiän ajan. Tämä tarkoittaa myös luonnonvarojen käytön minimointia.
  • Käytämme maailmanlaajuisesti ympäristöystävällisiä materiaaleja ja vältämme erityistä huolta aiheuttavia aineita. Tutkimme aktiivisesti innovatiivisia ratkaisuja, joilla mahdollisesti haitalliset materiaalikomponentit voitaisiin korvata.
  • Valvomme materiaalisäännöksiä maailmanlaajuisesti: apunamme toimii kattava yritysverkosto, joka valvoo, analysoi ja ottaa käyttöön materiaaleja koskevia maailmanlaajuisia säädöksiä.
  • Hallinnoimme toimittajia vastuullisesti, mikä on osoittautunut tehokkaaksi työkaluksi erityisesti raaka-aineiden osalta.
  • Vältämme tarpeetonta tuotantojätettä, kierrätämme jätteet ja hävitämme vaaralliset jätteet turvallisesti.

Tuote-esimerkki: SKINTOP® MS

Maailman ensimmäinen lyijyttömien messinkiholkkitiivisteiden valikoima tulee LAPP-konsernilta. Testattujen ja käytössä hyviksi havaittujen SKINTOP®- ja SKINDICHT®-kaapelitiivisteiden yleisimmistä malleista on vuodesta 2020 lähtien ollut saatavana myös lyijyttömät versiot, joten ne ovat kestävä ja tulevaisuuteen katsova vaihtoehto. Lyijyttömät tuotteet on merkitty tuotenumeron perässä olevalla LF-lyhenteellä. Lue lisää (EN)...

Asiantuntijamme apunasi
ota yhteyttä!

Tekninen myynti
Tarjouspyynnöt, speksaus, tuotetuki

020 764 6410

Email


Asiakaspalvelu
Avoimet tilaukset, tilausten seuranta

020 764 6420

Email