Hyvä yhteistyökumppani,

Lapp Automaatio Oy ottaa käyttöön 1.10.2022 lähtien asiakastoimituksissaan palvelumaksun kaapelien ja johtimien käsittelystä, mittaamisesta, katkaisusta ja uudelleenkelaamisesta.

Palvelumaksu otetaan käyttöön kyseisten palvelujen tuottamisesta aiheutuvien kulujen kattamiseksi. Palvelu voidaan tuottaa joko LAPP:n Euroopan keskusvarastolla Saksassa, Lapp Automaation paikallisella varastolla Hyvinkäällä, tai muilla Lapp Automaation toimittajilla.

Toistaiseksi kaapelikelojen liikuttelu varastoilla tehdään manuaalisesti ja kaapelin käsittely, mittaaminen sekä katkaisu ovat erittäin työvoimaintensiivistä työtä. Erottelemalla palvelumaksu itse tuotteen hinnasta teemme toiminnastamme asiakkaillemme läpinäkyvämpää.

Kokonaisia vakiomittaisia kaapeli- tai johdinpituuksia toimitettaessa palvelumaksua ei veloiteta. Tällaisia ovat esimerkiksi tehtaalta tulevat vakiokelapituudet.

Lapp Automaatio Oy laskuttaa palvelumaksun toimituksesta aina, ellei tarjouksella tai muulla sopimuksella ole muuten erikseen sovittu.

1.10.2022 lähtien toimituksille voimaan astuvat palvelumaksut veloitetaan seuraavan taulukon mukaisesti. Ensimmäinen määräpituus kelalta maksaa enemmän, koska sillä katetaan kaapelikelan liikuttelusta ja käsittelystä aiheutuvan työn kustannus.

Ensimmäinen määräpituus per kela per toimituserä

20,00€

Seuraavat määräpituudet samasta kelasta

5,00€ / määräpituus

Jos teillä herää kysymyksiä palvelumaksusta, voitte olla yhteydessä allekirjoittaneisiin tai omaan yhteyshenkilöönne Lapp Automaatiossa.

Mikael Saarnisto
Head of Product Management 

Stefan Backman
Sales Director

LAPP Automaatiolle uusi myyntijohtaja

Heikki Ruotanen aloitti uudessa tehtävässään 20.11.

Lue lisää

Koko LAPP Automaation väki on yrityksen kehittämispäivillä pe 24.11. jolloin linjamme ovat kiinni!

Ja normaalisti auki jälleen ma 27.11.

Lue lisää

Artikkeli Talouselämän CEO-liitteessä LAPP Suomesta

"Teknologiayhtiö LAPP"

Lue lisää

Asiantuntijamme apunasi
ota yhteyttä!

Tekninen myynti
Tarjouspyynnöt, speksaus, tuotetuki

020 764 6410

Email


Asiakaspalvelu
Avoimet tilaukset, tilausten seuranta

020 764 6420

Email