Tulosta

EPIC® MH modular system

Täysin uusi EPIC® MH modulaarinen liitinratkaisu tarjoaa sinulle todellisen All in One -ratkaisun.

Liitä kehykseen halutut kosketinosat ja asenna kokonaisuus koteloon. That's it! EPIC MH tarjoaa rajattoman määrän vaihtoehtoja ja kestää luonnollisesti teollisuuden käyttökohteiden vaativat asennuskohteet. Valitse siis meiltä EPIC® MH - yksi liitin (melkein) kaikille liitännöille.

Tutustu koko EPIC tuotelinjaan tai ota yhteyttä myyntiimme.


MH-moduulikehykset

Liitä EPIC MH-liittimeen esim. energian, signaalin tai datan siirtoon tarkoitettu moduuli, samaan liittimeen. Kaikki moduulit kiinnitetään tukevasti runkoon klikkausjärjestelmällä ja ovat yhteensopivia markkinoiden standardin kanssa. EPIC® MH -moduulijärjestelmä voi vastaanottaa jopa 200 ampeerin tehon ja jopa 1000 voltin jännitteet. Sen datanopeus on 10 GBIT/s ja se tarjoaa 138 kotelointivaihtoehtoa. All in one. 


Kaikista kehyksistä on saatavana uros- ja naarasversiot, jotka on tarkoitettu vastaavasti uros- ja naaras-MH-moduuliosien asennukseen. Kehys asennetaan sopivaan H-B-koteloon.

EPIC MH 6 multi frame
- 2 moduulipaikkaa
- asennetaan H-B 6 -koteloon

EPIC MH 10 multi frame
- 3 moduulipaikkaa
- asennetaan H-B 10 -koteloon

EPIC MH 16 multi frame
- 5 moduulipaikkaa
- asennetaan H-B 16 -koteloon

EPIC MH 24 multi frame
- 7 moduulipaikkaa
- asennetaan H-B 24 -koteloon.

EPIC MH Clip

-mahdollistaa muiden valmistajien modulaaristandardin täyttävien moduulien käytön                                    -asennetaan EPIC MH multi frameen

Tarkat tuotetiedot LAPPin online-luettelossa sivulla:

EPIC® MH multi frames »

MH-moduulikosketinosat

Uusi EPIC® MH -moduulikosketinosa on ratkaisu, jos muusta vakiovalikoimasta ei löydy sopivaa kosketinmäärää tai erilaisten koskettimien yhdistelmää. MH-valikoimasta löytyy ohjaus-, syöttö-, mittaus-, koaksiaali-, kenttäväylä- ja tietoverkkokaapeloinnin kosketinosia. HUOM! jotkin moduulit tarvitsevat kaksi moduulipaikkaa MH-moduulikehyksestä.

Tarkat tuotetiedot LAPPin online-luettelossa sivulla EPIC® MH Modules »

MH-puristuskoskettimet EPIC® MH -moduuleissa käytettävät puristuskoskettimet ja niiden työkalut löydät LAPPin online-luettelosta sivulta: EPIC® Contacts + tools »
Yhteystiedot