Kuparin kurssi  484 €/100 kg info.automaatio@lappgroup.com

Aurinkosähköjärjestelmien käyttö on ollut monen vuoden ajan tärkeä vaihtoehto uusiutuvista energialähteistä, sillä ne antavat luotettavan panoksen energiantuotantoon, jotta ilmastonmuutoksen haasteisiin voidaan löytää tehokkaita ratkaisuja. Aurinkosähköllä on laajat käyttökohteet, suurista energialaitoksista kotitalouksien sovelluksiin. Myös kaapelointiratkaisujen vaatimukset vaihtelevat suurista ja kestävistä kaapeleista voimalaitoksissa, aina kehittyneisiin liitäntäjärjestelmiin, esim. joustaville OPV-moduuleille.

Me LAPP-konsernissa haluamme tarjota laadukkaat ja normien mukaiset ratkaisut aurinkovoimasovelluksiin.  ÖLFLEX® SOLAR -kaapelit, SKINTOP® SOLAR -kaapelitiivisteet ja EPIC® SOLAR -liittimet ovat korkeimmat standardit täyttäviä tuotteita, joita voidaan käyttää maailmanlaajuisesti. (RoHS, TUV ja UL hyväksytty). 

Olipa tarvetta kehittää räätälöityjä tuotteita erityisten tarpeittesi mukaiseksi tai luoda kaapelointiratkaisuja aurinkosähköjärjestelmille, tarjoamme asiakkaillemme erityisen mukautetun tuotevalikoiman kaikkiin aurinkokennojen kaapelointeihin katon ja kellarin väliltä. Työskentelemme asiakkaiden ja instituutioiden kanssa kehittämällä jatkuvasti uusia tuotteita, jotka heijastavat tekniikan kehitystä ja täyttävät parhaiten kaikki alan vaatimukset!

Tutustu SOLAR-tuotteisiin linkeistä ja kysy lisää myynnistämme!

ÖLFLEX® SOLAR -kaapelit

ÖLFLEX® SOLAR XLWP

ÖLFLEX® SOLAR XLS-R


SKINTOP® SOLAR -kaapelitiivisteet


SKINTOP® SOLAR


SKINTOP® SOLAR plus

EPIC® SOLAR teollisuusliittimet


EPIC® SOLAR 4 M


EPIC® SOLAR 4 F


EPIC® SOLAR 4Plus M


EPIC® SOLAR 4Plus F


EPIC® SOLAR 4 Splitter


SILVYN®-suojaletkut

SILVYN® SPLIT


SILVYN® SPLIT
COV-M


SILVYN® SPLIT GMP-M


SILVYN® RILL PA 6


Tarvikkeet


Ty-Rap® UV-stabilised cable ties with steel nose