Siko-vaijerianturit redundanttilähdöllä

SIKO SG32, SG42 ja SG62 - Turvalliset, lujat ja luotettavat vaijerianturit täysin kahdennetulla mittauslähdöllä 3, 4 ja 6 metrin mittauspituuksille.

Ominaisuudet lyhyesti:

  • analoginen, redundantti lähtöviesti 2× potentiometri tai 2× 4...20 mA
  • SIL2, PL d, MTBF > 100 vuotta
  • vankka rakenne, kotelointiluokka IP65
  • erittäin vahva, ruostumaton teräsvaijeri, pituus 3, 4 tai 6 m
  • useita asennusmahdollisuuksia
  • lukittavat tuuletus- ja kondensiovesireiät
  • M12-liitäntä.

Tarkat tuotetiedot ja -dokumentit:

valmistajan verkkosivulla siko-global.com...

Luotettava asemointi turvasovelluksiin redundanteilla vaijeriantureilla
Termi "toiminnallinen turvallisuus" on kaikkien huulilla Euroopassa uudistetun Konedirektiivin 2006/42/EC myötä. Mutta myös maailmanlaajuisesti on herännyt uutta mielenkiintoa parannettuun turvallisuuteen liikkuvien koneiden erikoisvaatimusten myötä.

Valmistajien, yhteistyökumppanien, organisaatioiden ja lopulta koneen käyttäjien itsensä maailmanlaajuisten tehtävien lisäksi uusi eurooppalainen standardi EN 13000 keskittyy uusiin ja tarkennetuihin turvallisuusvaatimuksiin. Esimerkkejä näistä ovat mobiilinosturit, hydraulinostimet, siirrettävät henkilönostimet ja ajoneuvonosturit. Mutta myös muilla aloilla, kuten rakennus- ja maatalouskoneiden markkinoilla älykkäiden turvajärjestelmien vaatimukset ovat kasvaneet.

SIKO on yhdessä asiakkaidensa kanssa kehittänyt uusia vaijeriantureita, jotka turvallisiin säätöjärjestelmiin liitettyinä mahdollistavat koko järjestelmän luokittelun tasolle SIL2 PLd. Vikaantumisväli MTBF > 100 vuotta kertoo näiden anturien olevan ideaalisia käytettäviksi sertifioitavissa kokonaisjärjestelmissä.

Redundanteilla pituusmittausjärjestelmillä optimaalista turvallisuutta
SIKOn vaijerianturit SG32, SG42 ja SG62 antavat tätä parannettua turvallisuutta erikoistuneella ja täysin redundantilla anturijärjestelmällä, jota käytetään aseman tarkkaan määrittelyyn. Kaksi täysin erillistä anturijärjestelmää tunnistavat tarkan aseman ja osoittavat sen erillisinä analogiviesteinä. Maksimimittauspituudet 3, 4 ja 6 metriä tekevät näistä antureista ideaalisia tarkkaan asemanmäärittelyyn nosturien ja henkilönostinten tukijaloissa sekä puomien asemoinnissa.

Anturien kiinnostavuutta erityisesti mobiilisovelluksiin lisää niiden kestävä rakenne. Jousikokoonpano on suojattu lialta ja kosteudelta ja toimii aina täydellisesti jopa alhaisissa lämpötiloissa.


Lisätietoja tästä tuotteesta, Juha Peri, puh. 020 764 64 (vaihde)

Asiantuntijamme apunasi
ota yhteyttä!

Tekninen myynti
Tarjouspyynnöt, speksaus, tuotetuki

020 764 6410

Email


Asiakaspalvelu
Avoimet tilaukset, tilausten seuranta

020 764 6420

Email