Siko MA508SG - elektroninen näyttö + vaijerianturi - VALMISTUS LOPETETTU

Ominaisuudet lyhyesti:

  • mittauspituus maks. 2000 mm
  • erottelukyky 0,1 mm
  • huoltovapaa paristovarmennus
  • pitkäikäinen käyttöparisto; 6 vuotta (ED = 100 %)
  • pieni rakenne; helppo asennus.

Tarkat tuotetiedot ja käyttöohje: www.siko-global.com...MA508SG »


Paristokäyttöisen LCD-näytön ja vaijerianturin yhdistelmä

Monilla teollisuuden ja koneenrakennuksen alueilla on vaijeriantureille soveltuvia etäisyydenmittauskohteita, joita ei liitetä mittausjärjestelmiin, mutta joista halutaan visuaalinen näyttö. Kohteita on esimerkiksi: kuljetintekniikassa, pakkausteollisuudessa sekä paperi- ja tekstiiliteollisuudessa. Millimetritarkkuuden etäisyydenvalvontaa tarvitaan kaikkialla.

MA508SG – mittausnäyttö vaijerikäyttöisellä etäisyysanturilla
Lisäyksenä aiempiin pituuden, kulman-, pyörintänopeuden- ja kallistuksenmittauslaitteisiinsa SIKO GmbH tarjoaa nyt uuden mittarin, johon on kaapelilla liitetty vaijerivalvonta, joka sopii moniin sovelluksiin. Näyttöyhdistelmäyksikkö MA508SG mittaa etäisyyksiä 2000 mm pituuteen saakka ja näyttää välittömästi mitatun pituuden 0,1 mm erottelukyvyllä näytössä, joka on vaijerianturista erillään. Tämän ansiosta näyttö voidaan asentaa periaatteessa minne tahansa koneessa. Muissa tunnetuissa laitteissa mittausetäisyys on 1000 mm.

Hienostunut, kestävä magneettinen mittaustekniikka
Vaijerianturiin on integroitu magneettinen kiekko, joka tuottaa mittausviestiä. Magneettikiekolta lähtevät pulssit muutetaan mittauselektroniikassa oikeaksi etäisyysinformaatioksi ja lähetetään näytölle. Mittausalue sovelluksessa voi olla 2000 mm saakka.

Pienikokoinen ja koettu tekniikka
MagLine-tuotesarjan mittausnäyttöyhdistelmä MA508SG vaijerianturilla on vaikuttava uutuus innovatiivisen ja ennen kaikkea käytännössä koetun tekniikkansa ansiosta; tunnetun MA508-näytön ja suositun SG10-vaijerianturin ansiosta. Näiden kahden komponentin pieni koko helpottaa integrointia rakenteeseen, jopa ahtaissa asennuskohteissa.

Käyttö painikkeilla
Mittausnäyttö voidaan nollata tai esiasettaa offset-arvo milloin tahansa painikkeella. Muut parametrit voi ohjelmoida ulkoisella PTM-ohjelmointilaitteella, joka liitetään laitteen ohjelmointituloon.

Pitkäikäinen paristo
Koneen jännitejärjestelmästä riippumaton näyttö on saatu aikaan paristosyötöllä. Energiaa säästävä elektroniikka mahdollistaa jopa 6 vuoden jatkuvan käytön (ED = 100 %), pidemmänkin, jos käyttö ei ole jatkuvaa. Näyttö ilmoittaa pariston kapasiteetin laskemisesta.


Lisätietoja tästä tuotteesta: Juha Peri, puh. 020 764 64 (vaihde)

Kaikki Siko-näyttölaitteet: Asemointinäytöt Siko »

Kaikki Siko-vaijerianturit: Vaijerianturit Siko »

Asiantuntijamme apunasi
ota yhteyttä!

Tekninen myynti
Tarjouspyynnöt, speksaus, tuotetuki

020 764 6410

Email


Asiakaspalvelu
Avoimet tilaukset, tilausten seuranta

020 764 6420

Email