SIKO MA508/1 - magneettinauha-anturinäyttö

Puoliabsoluuttinen, verkkovirrasta riippumaton LCD-näyttö lujassa metallikotelossa

Uusi paristokäyttöinen MA508/1-näyttö on joustavasti ohjelmoitava ja täysin itsenäinen.

Lataa pika-aloitusopas, käyttöohje ja ohjelmointiohje täältä:  www.siko-global.com...MA508/1


Ominaisuudet:

  • näyttötarkkuus maks. 0.01 mm
  • toistotarkkuus 0.01 mm
  • pienikulutuksinen LCD-näyttö ja integroitu magneettinauha-anturi
  • syöttö sisäisellä paristolla, jonka käyttöikä on jopa 10 vuotta
  • vapaasti laitteen omilla painikkeilla ohjelmoitava.

Nykyisten liikepituutta, -kulmaa, pyörintänopeutta ja kallistuskulmaa mittaavien instrumenttien lisäksi SIKO GmbH tarjoaa nyt MA508/1-näytön, joka on aiemman MA508-näytön seuraaja. Sen tärkeimmät hyödyt ovat parempi erottelukyky ja tarkkuus sekä vapaasti painikkeilla ohjelmoitavat parametrit, kuten erottelukyky, offset-arvo jne. Sen sovellettavuus on kasvanut puuntyöstökoneisiin tai työstökoneisiin, joihin aiempi erottelukyky ei ole ollut riittävä. Edistyksellinen, erittäin pienikulutuksinen tekniikka mahdollistaa järjestelmän käytön jopa 10 vuotta ilman paristonvaihtoa. Niinpä se onkiin ainutlaatuisen huoltovapaa.


Monien sovellusalueiden mittausnäyttöyksiköt

Monilla teollisuuden tai koneenrakennuksen alueilla on etäisyyksien ja kulmien mittaustehtäviä, joita ei valvota ohjausjärjestelmillä, vaan ne vaativat mitatun arvon paikallista näyttöä - olipa sitten kyseessä mittaustekniikka, pakkausteollisuus tai puuntyöstöteollisuus. Etäisyyksien millimetrintarkkaa valvontaa löytyy lähes kaikilta aloilta.


Hienostunut ja luja magneettinen mittaustekniikka

MA508/1 on luja mittausnäyttöyksikkö, joka käyttää tunnettua ja hyväksi koettua magneettista mittaustekniikkaa. Yhdessä MB500-magneettinauhan kanssa toimiessaan tämä magneettinäyttö saa nauhalta asemaviestit ja muuntaa ne suoraan pituustiedoksi esimerkiksi 0.01 mm erottelukyvyllä. Lisäksi magneettinäyttöä on mahdollista käyttää yhdessä magneettirenkaiden MR500 ja MBR500 kanssa kulmanmittaustarkoituksiin.


Pienikokoinen ja hyväksi koettu mekaaninen rakenne

Uusi mittausnäyttöyksikkö MA508/1 SIKO MagLine-tuoteperheestä vakuuttaa innovatiivisuudellaan ja ennen kaikkea tunnetun edeltäjänsä MA508-mittausnäytön koetulla tekniikalla, nyt kuitenkin laajennetulla toimintovalikoimalla. Erittäin lujan mittausnäytön pieni koko mahdollistaa ongelmattoman integroinnin rakenteisiin, vaikka asennustilaa olisi niukasti. Hyvä hinta/suorituskyky-suhde viimeistelee tämän SIKO-mittausnäytön erinomaisuuden.


Käyttö painikkeilla

Mittausnäyttöyksikön voi nollata tai asettaa ennalta määriteltyyn offset-arvoon missä tahansa sijainnissa painiketta painamalla. Ylimääräisiä ohjelmointiyksiköitä ei tarvita, kustannuksia säästyy!


MA508/1-magneettinäyttö on optimoitu seuraaja MA508-magneettinäytölle. Nyt magneettinäytön voi vapaasti ohjelmoida integroiduilla painikkeilla, esimerkiksi erottelukyky- ja offset-parametrit.
Pienet mitat mahdollistavat helpon rakenteisiin integroinnin myös ahtaissa asennusolosuhteissa. Metallikotelo takaa kestävyyden ja lujuuden.


Lisätietoja tästä tuotteesta antaa: Jani Nieminen puh. 020 764 6002.

Koko SIKO-näyttövalikoima on esitetty täällä: Näyttölaitteet absoluutti- ja pulssituloilla »

Asiantuntijamme apunasi
ota yhteyttä!

Tekninen myynti
Tarjouspyynnöt, speksaus, tuotetuki

020 764 6410

Email


Asiakaspalvelu
Avoimet tilaukset, tilausten seuranta

020 764 6420

Email