SIKO AH25S - erittäin kompakti absoluuttianturi

Pienikokoinen kulma-anturi SIKO AH25S on magneettinen yksikierrosabsoluuttianturi analogilähdöllä. Tämä kulma-anturi lujassa valukotelossaan suunniteltiin erityisesti liikkuvien koneiden käyttöihin.

Sen absoluuttinen mittausalue on 360° ja erittäin pieni koko (Ø 25 mm) sopii ahtaisiin tiloihin.

  • pienikokoinen Ø 25 mm luja valukotelo
  • 12 bit (4096) erottelukyky kulma-alueella 360°
  • kotelointiluokka IP65
  • käyttölämpötila-alue -40…+85 °C
  • jännitelähtö (0.5 … 4.5 V, 0 … 10 V)
  • tai virtalähtö (0 … 20 mA, 4 … 20 mA)
  • helppo asennus Ø 8 mm holkkiakselilla.

Valmistajan tuotesivu; datalehti, käyttöohje ja 3D-malli:

SIKO absolute encoder AH25S »

Katso valikoimaa lisää täältä 


Rakennuskoneiden, maatalouslaitteiden ja haarukkatrukkien suunnittelijat tuskailevat nykyisten kulma-anturien ja mittausjärjestelmien kanssa, koska näiden sovellusten rakenteet yleensä ovat erittäin ahtaita. Juuri oikean järjestelmän löytäminen, sellaisen joka ratkaisee kaikki tekniset vaatimukset ja lisäksi on rakenteeltaan oikea, on usein mahdoton kompromissi.

Tähän törmätään yhä uudelleen liikkuvien laitteiden automaatiossa, koska siinä on monia huomioitavia tekijöitä. Huolimatta iskuista, tärinästä, liasta ja kosteudesta kaikki mittaustapahtumat täytyisi aina tehdä erittäin tarkasti ja täysin häiriöittä. Kaikkien vaatimusten täyttämiseksi mittausjärjestelmät ovat yleensä tarkasti koteloituja, jotta ne kestävät ilmaston vaikutukset. Tällöin mittausjärjestelmän koko kuitenkin usein ylittää käytettävissä olevan asennustilan.

Pienikokoinen, yhden kierroksen absoluuttikulma-anturi SIKO AH25S on kustannustehokas ja joustava vaihtoehto! Siinä hyvä erottelukyky, erinomainen toiminnallisuus, vankka kotelo ja minimaalinen rakennekoko ovat ainutlaatuisessa tasapainossa.

Kustannustehokas AH25S-kulma-anturi sopii moniin käyttöihin. Valittavana on useita analogilähtötyyppejä, kuten 4…20 mA, 0…10V tai 0.5…4.5V, mikä sopii erityisesti maatalouslaitteisiin. Tämä kulma-anturi hyödyntää kulumatonta magneettista mittausperiaatetta, jakaen koko 360° mittausalueen 4096 jako-osaan. Redundantti versio on saatavana pyydettäessä. Tämä lujaan valukoteloon pakattu innovatiivinen tekniikka käy sovelluksiin, joissa on rajoitettu asennustila, koska kotelon halkaisija on vain 25 mm. 

Erityiset rakenneratkaisut takaavat IP65-kotelointiluokan koko pitkälle käyttöajalle, mikä tekee tämän kulma-anturin erityisen sopivaksi mekaanisesti vaativien ympäristöjen asemointitehtäviin, lämpötila-alueella -40...+85°.

Kestävillä kuulalaakereilla toteutettu AH25S on ideaalinen luotettaviin mittauksiin rajoitetussa asennustilassa. 8 mm päättyvällä holkkiakselilla kulma-anturin asennus on helppoa. Anturi voidaan valmistaa sivulle lähtevällä kaapelilla vapain johdinpäin tai asiakkaan määrittelemällä liittimellä varustettuna.Asiantuntijamme apunasi
ota yhteyttä!

Tekninen myynti
Tarjouspyynnöt, speksaus, tuotetuki

020 764 6410

Email


Asiakaspalvelu
Avoimet tilaukset, tilausten seuranta

020 764 6420

Email