Pohjoinen Teollisuus -tapahtuma 18.-19.5.2022 kerää alan kovimmat kärkinimet tänä keväänä Ouluhalliin. Kevään messujen kantava teema on Pohjoisen menestyksen tekijät, ja me marssitammekin osastollemme alan parhaat asiantuntijat. Tule tapaamaan meitä, ja kuulet kuumimmat tuoteuutuudet, ja ratkaisut livenä paikanpäällä!


Reino ei esittelyjä kaipaa. Reino on toiminut asiakkaidemme ja teollisuuden automaation ratkaisumyynnin moniosaajana jo vuosikymmenet! Nyt on aika tulla moikkaamaan Reinoa messuille, kun myyntivelhon mantteli jää kohta narikkaan.  Veri veti Pohjoisen Pojan takaisin Ouluun jo 10 vuotta sitten. Simon myyntivahvuudet ovat niin valmistavassa teollisuudessa kuin sähkötukkureidenkin verkostoissa. Ja ihan varmasti myös kaikessa siltä väliltä!
Tule siis moikkamaan Simoa messuille. 
Mika siirtyi tekniselle alalle Suomen "hollywoodista" valotekniikasta, ja hyvä niin. Nyt meillä on teknisen myynnin ykkösmies Oulussa ja Mikalta saat aina vastauksen kun tuotetta pitää speksata, tai soveltaa omaan sovellukseesi!


Vesa, eli Vesku, on lämpötilamittauksen pioneeri ja ei ole asiaa jota hän ei tietäisi kun haetaan ratkaisua esim. prosessiteollisuuden haastaviin olosuhteisiin. Kysy Veskulta mitä vaan signaalimuunnoksesta, niin vastaus tulee jo ennenkuin ehdit lopettaa kysymyksesi. Markus luotsaa lämpötilamittauksen tuoteryhmää vuosikymmenten ammattitaidolla. Myös vientikaupan kiemurat ovat hallussa maahan kuin maahan. Markukselta saat vastauksen vientikaupan kiemuroihin  ja tarjouksen josta et voi kieltäytyä. Jukka on yrityksemme virallinen kaapelikuningas. Jukan erikoisosaamiseen kuuluu kuitukaapeleiden mielenkiintoinen maailma, ja häneltä saat varmasti oikean ratkaisun kohteeseen kuin kohteeseen. 


Also featuring Pasi Vesterinen Lapp Connectolta

Serviceman, Electrical Engineer, Project Manager, you name it. Pasilla on monta hattua, mutta kun haluat oikeasti ratkaisun ohjauskeskuksiin tai kaapelisarjoihin, Pasi on valintasi. Pasilla koittaakin kohta tinahäät alalta, joten tule nauttimaan kuppi kuumaa osastolle ja keskustelemaan millainen kokonaistoimitus sinulle sopisi.Internal visitors from LAPP + 1 Finland fact

Lue lisää

Ota menestyksen tekijät käyttöösi - nähdään Pohjoinen-Teollisuus messuilla!

Lue lisää

Hyvän joulun toivotus ja aukioloaikamme

Lue lisää

Asiantuntijamme apunasi
ota yhteyttä!

Tekninen myynti
Tarjouspyynnöt, speksaus, tuotetuki

020 764 6410

Email


Asiakaspalvelu
Avoimet tilaukset, tilausten seuranta

020 764 6420

Email