Kuparin kurssi  695 €/100 kg info.automaatio@lappgroup.com


Kuvassa iloitaan syksyn ensimmäisestä yhteistyöpalaverista Lapp Automaation väen voimin.

Lapp Automaatio, Lapp Connecto ja Hyria koulutus ovat tehneet useamman vuoden yhteistyötä tarjoten harjoittelu- ja työssäoppimispaikkoja usean eri alan kuten sähkön, kone- ja tuotantotekniikan, sekä logistiikan opiskelijoille. Yhteistyö kattaa harjoittelupaikkoja, oppisopimusopiskelupaikkoja ja kesätöitä alan opiskelijoille.

- Meillä on ilo tehdä yhteistyötä Hyrian kanssa ja tarjota heidän opiskelijoillensa mahdollisuuksia niin työharjoitteluun kuin oppisopimusopiskeluun, - Maria Laakso-Kaukoranta Lapp Automaatiolta iloitsee.

- Oppilaitosyhteistyö on molemminpuolista oppimista, oppilaat saavat turvallisen ja ohjatun työyhteisön työhön oppimiseensa ja me taas saamme motivoituneita ja alan tuoreimmat opit omaavia harjoittelijoita yritykseemme. Kehitämme aktiivisesti yhteistyötoimintaa Hyrian kanssa, ja haluamme tarjota kauttamme haastavan ja mielenkiintoisen oppimisympäristön, jonka avulla reaalielämän työpaikat tuntuvat ehkä hieman tutummilta opiskelun jälkeen. Toisinaan harjoittelu- tai kesätyö on poikinut myös vakituisen työsuhteen. – Maria lopettaa.

Lisätietoja

Hyria koulutus, Heidi Heikkinen, rekrykoordinaattori
Maria Laakso-Kaukoranta, HR asiantuntija

Asiantuntijamme apunasi
ota yhteyttä!

Tekninen myynti
Tarjouspyynnöt, speksaus, tuotetuki

020 764 6410

Email


Asiakaspalvelu
Avoimet tilaukset, tilausten seuranta

020 764 6420

Email