Tulosta

Hetronic propo-ohjaimet

Hetronic BMS on analogilähtöinen radio-ohjausjärjestelmä, joka on kehitetty proportionaaliventtiilien ohjaamiseen. Järjestelmällä voidaan ohjata lähes kaikkia markkinoilla olevia venttiilityyppejä ja siihen on saatavana erilaisia lähetin- ja vastaanotinmalleja.

Vastaanotinvaihtoehdot on esitelty tarkemmin alla.

BMS1

Analogilähtöinen vastaanotin RX-BMS1 proportionaaliohjauksiin

RX-BMS1 on Hetronicin ensimmäinen propo-ohjausratkaisu. Vastaanotin on CS-tekniikalla toteutettu kaksoissupervastaanotin, joka toimii 400 MHz … 2,4 GHz taajuudella, mallista riippuen.

Vastaanotin valmistetaan ohjattavan venttiilityypin mukaan. Proportionaalilähtöjä voi olla 4…8 kpl venttiilityypistä riippuen.

Lähettiminä voidaan käyttää erilaisia Nova- ja GL-sarjojen, sekä asiakasräätälöityjä GR- / EURO- lähettimiä. Toimintaetäisyys (radiokantama) on maks. 100 m.

RX-BMS1 on esitelty esitteessämme Hetronic GA610 BMS Radio-ohjausjärjestelmä ja sen käyttöohje on saatavana suomenkielisenä: Hetronic BMS-manuaali.


BMS2

Analogilähtöinen vastaanotin RX-BMS2 proportionaaliohjauksiin

RX-BMS2 on CS-suurtaajuusosalla toteutettu, useilla taajuuksilla (419…1216 MHz) saatavana oleva vastaanotin, josta on kaksi eri perusmallia:

  •  RX-BMS2-VC, jossa on 8 aseteltavaa jännitelähtöä
  •  RX-BMS2-PWM, jossa on 16 ohjelmoitavaa PWM-lähtöä.

Molemmissa on lisäksi digitaalilähtöjä, 6 digitaalituloa sekä CANopen- ja RS232-väyläliitännät.

Lähettiminä voidaan käyttää Nova- ja GL-sarjojen, sekä asiakasräätälöityjä GR- / EURO- lähettimiä. Radiokantama on maks. 100 m.

Vastaanottimen tekniset tiedot datalehdessä: Hetronic RX-BMS2 datalehti.

BMS-HL

Analogilähtöinen vastaanotin RX-BMS-HL proportionaaliohjauksiin

RX-BMS-HL on CS-suurtaajuusosalla toteutettu, useilla taajuuksilla (419 MHz …2,4 GHz) saatavana oleva vastaanotin, jossa on 8 ohjelmoitavaa analogilähtöä, jotka voidaan ohjelmoida jännite- tai PWM-lähdöiksi. Ohjelmointi tapahtuu H-Link-ohjelmalla.

Lisäksi on digitaalilähtöjä, 8 digitaalituloa sekä CAN-, RS232- ja USB-väyläliitännät.

Lähettiminä voidaan käyttää Nova- ja GL-sarjojen, sekä asiakasräätälöityjä GR- / EURO- lähettimiä. Radiokantama on maks. 100 m.

Vastaanottimen tekniset tiedot datalehdessä: Hetronic RX-BMS-HL Data Sheet.


DC-MOBILE

Analogilähtöinen vastaanotin RX-DC-Mobile proportionaaliohjauksiin

RX-DC-Mobile on pienikokoinen, CS-suurtaajuusosalla toteutettu, useilla taajuuksilla (419 MHz …2,4 GHz) saatavana oleva vastaanotin, jossa on 4 kaksisuuntaista PWM-lähtöä, jotka voidaan myös ohjelmoida 8:ksi digitaalilähdöksi. Ohjelmointi tapahtuu H-Link-ohjelmalla.

Lisäksi 9 digitaalilähtöä, 4 ohjelmoitavaa analogi/digitaalituloa sekä propolähtöjen rajoitustulo.

Lähettiminä voidaan käyttää Nova- ja GL-sarjojen, sekä asiakasräätälöityjä GR- / EURO- lähettimiä, suosittuja ovat ERGO-F- ja NOVA-M-tyypit. Radiokantama on maks. 100 m.

Tyypillisiä käyttökohteita ovat murskausasemat, ajoneuvovinssit, lavanosturit, metsäkoneiden tukkivinssit tai puun hakettajat ja silppurit.

Vastaanottimen tekniset tiedot datalehdessä: Hetronic RX-DC-Mobile Data Sheet.

BMS-järjestelmän edut

BMS-järjestelmä tarjoaa käyttäjälleen vakiona tärkeitä etuja:

Helppo, tarkka, turvallinen
Käyttö- ja työmaaturvallisuutta lisäävä, irrotettava avainkytkin on aina vakiona. Akku irtoaa lähettimestä helposti: paina, nosta ja irrota. Portaaton ohjaus mahdollistaa tarkan ja turvallisen käytön.

Kaksi nopeusaluetta
Nopea ajo tehostaa pitkiä siirtoja ja hitaalla ajolla päästään hyvään tarkkuuteen.

16-kanavainen syntetisaattori
Järjestelmiä on saatavilla eri taajuuksilla, joten se soveltuvat käytettäväksi eri maissa. Käytettävän maakohtaisen taajuuskanavan voi valita 16 (32) kanavasta, ja kanava on vaihdettavissa myöhemmin.

Aktiivinen hätäseispiiri
Jatkuva yhteys lähettimen ja vastaanottimen välillä merkitsee nopeaa pois-kytkentää vikatilanteessa.

Tiedostot

Kurkkaa Hetronic-esitteet »

Yhteystiedot