Tulosta

MEC-HL radio-ohjausjärjestelmä

Radio-ohjaus perinteiseen hydraulinostimeen? Kyllä, se on mahdollista MEC-HL-järjestelmällä. Tilaa omasi ja paranna työturvallisuutta jo tänään!

Hetronicin MEC-HL ohjausjärjestelmällä teet perinteisestä vivuilla varustetusta nostimesta kauko-ohjattavan. Nostimen ohjauksen nykyistä hydrauliikkaa tai mekaniikkaa ei tarvitse muuttaa! Mec-HL:lla saat täydellisen muutospaketin laitteen uudelleen modifiointia varten ja takaat laitteen turvallisemman ja helpomman hallinnan.

Katso myös kattava radio-ohjaus -valikoimamme täältä.


Basic

MEC-HL -ohjausjärjestelmä tekee perinteisestä hydrauliikkavivuilla varustetusta koneesta kauko-ohjattavan

  • Parantaa työturvallisuutta ja lisää työn tehokkuutta.
  • Helppo asentaa jälkiasennuksena kaikkiin kuormausnostimiin
  • Toimintavarma ratkaisu kaikissa olosuhteissa
  • Luotettava ja pitkäikäinen ratkaisu

Lisää työturvallisuutta nopeasti ja tehokkaasti MEC-HL -järjestelmän avulla. Järjestelmällä koneen ohjaaja voi työskennellä turvallisesti paikassa, josta on hyvä näkyvyys koko työskentelyalueelle. Järjestelmän lisääminen on kustannustehokasta, sillä se asennetaan mekaanisesti olemassa olevaan hydrauliikkavivustoon. Asennustyössä ei siis tarvita hydraukliikka- tai sähköpuolen osaamistaja, koska tarvittava työ on puhtaasti mekaanista. Lisää kustannussäästöjä tuo myös se, ettei olemassa olevaa vivustoa tarvitse korvata sähköisillä venttileillä.

Vastaanottimia on saatavilla neljän ja kuuden toimilaitteen ohjaamiseen

MEC-HL-C 12V tai  MEC-HL-C 24V on radiovastaanottimen perään liitettävä lineaaritoimilaite, jonka toimilaitevipu kytketään mekaanisesti olemassaolevaan käsiventtiilin käyttövipuun, jos laitteeseen ei haluta vaihtaa sähköventtiilejä.  

MEC-HL-C XXV-toimilaitteita tarvitaan yksi kullekin venttiilille. Kokonaisuuden luotettava toiminta vaatii tarkkaa asennusta ja venttiilitekniikan, koneenasennuksen sekä radiotekniikan käytännön tuntemusta.

Sovellusesimerkkejä


 


Yhteystiedot