Tulosta

Kustomoidut radio-ohjaimet

Hetronicin suurimmat lähetinkotelomallit ovat vyöllä kannettava GL- ja valjailla kannettavat GR- ja EURO-lähettimet.

Nämä eniten ohjausmahdollisuuksia antavat lähetinmallit varustellaan aina asiakaskohtaisesti tarvittavien ohjausten mukaan.

Katso myös muut radio-ohjaus -tuotteemme.

GR

GR-lähetin toteutetaan valjailla kannettavaan, erittäin lujaan polymeerikomposiittikoteloon, jonka ohjaimia voi käyttää molemmin käsin. Kotelointiluokka on IP 65.

GR-lähetin varustellaan aina asiakkaan koneohjausten vaatimilla ohjaimilla ja ominaisuuksilla, vakioversioita ei ole. Määrittele ohjaustarpeet täydennettävälle Hetronic Radio kyselylomakeelle ja lähetä se asiantuntijoillemme. Etsitään yhdessä paras ratkaisu koneohjaukseesi.

Ohjaimina voidaan käyttää vipuohjaimia, kontrollereita, kiertopotentiometrejä, painikkeita jne... Takaisinkytkentä saadaan toteutettua esimerkiksi LED-merkkivaloilla tai LCD-näytöllä. Myös Ex-hyväksyttyjä versioita.


EURO

EURO on Hetronicin suurin lähetinkotelo, joka mahdollistaa kaikkein monipuolisimpien ohjainyhdistelmien toteuttamisen. EURO-lähetin kulkee koneen käyttäjän mukana valjailla.

EURO toteutetaan aina asiakaskohtaisesti, vakiomalleja ei ole. Määrittele ohjaustarpeet täydennettävälle Hetronic Radio kyselylomakeelle ja lähetä se asiantuntijoillemme. Etsitään yhdessä paras ratkaisu koneohjaukseesi.


GL

GL varustellaan aina asiakaskohtaisesti, vakiotyyppejä ei ole tarjolla. Määrittele ohjaustarpeet täydennettävälle Hetronic Radio kyselylomakkeelle ja lähetä se asiantuntijoillemme. Etsitään yhdessä paras ratkaisu koneohjaukseesi.

Ohjaimina voidaan käyttää painikkeita, vipukytkimiä, kiertokytkimiä, kierrettäviä potentiometrejä ja ohjaussauvoja (digitaalisia tai proportionaalisia). Kanteen voidaan liittää näyttö ja rakenteita löytyy myös Ex-hyväksyttyinä.


MEC-HL

MEC-HL -ohjausjärjestelmä tekee perinteisestä hydrauliikkavivuilla varustetusta koneesta kauko-ohjattavan

  • Parantaa työturvallisuutta ja lisää työn tehokkuutta.
  • Helppo asentaa jälkiasennuksena kaikkiin kuormausnostimiin
  • Toimintavarma ratkaisu kaikissa olosuhteissa
  • Luotettava ja pitkäikäinen ratkaisu

Lisää työturvallisuutta nopeasti ja tehokkaasti MEC-HL -järjestelmän avulla. Järjestelmällä koneen ohjaaja voi työskennellä turvallisesti paikassa, josta on hyvä näkyvyys koko työskentelyalueelle. Järjestelmän lisääminen on kustannustehokasta, sillä se asennetaan mekaanisesti olemassa olevaan hydrauliikkavivustoon. Asennustyössä ei siis tarvita hydraukliikka- tai sähköpuolen osaamistaja, koska tarvittava työ on puhtaasti mekaanista. Lisää kustannussäästöjä tuo myös se, ettei olemassa olevaa vivustoa tarvitse korvata sähköisillä venttileillä.

Vastaanottimia on saatavilla neljän ja kuuden toimilaitteen ohjaamiseen

MEC-HL-C 12V tai  MEC-HL-C 24V on radiovastaanottimen perään liitettävä lineaaritoimilaite, jonka toimilaitevipu kytketään mekaanisesti olemassaolevaan käsiventtiilin käyttövipuun, jos laitteeseen ei haluta vaihtaa sähköventtiilejä.  

MEC-HL-C XXV-toimilaitteita tarvitaan yksi kullekin venttiilille. Kokonaisuuden luotettava toiminta vaatii tarkkaa asennusta ja venttiilitekniikan, koneenasennuksen sekä radiotekniikan käytännön tuntemusta.

Yhteystiedot