Tulosta

MENNEKES® PowerTOP® Xtra voimapistotulppa 63-125A

Nopea nopeampi nopein - Mennekes PowerTop voimapistotulppa ja uusi innovatiivinen X-Contact-kosketin tarjoavat ennennäkemätöntä nopeutta ja kestävyyttä liitokseen!

Täysin uudelleen muotoiltu voimapistotulppa, jonka käyttö onnistuu pahimmassakin paikassa, siihen se on alusta alkaen suunniteltu.

MENNEKES® PowerTOP® Xtra -voimapistotulppatuotesarjasta on saatavana voimapistotulpat ja jatkopistorasiat 63 A ja 125 A virroille, sekä IP44- että IP67-koteloituina.

Kurkkaathan samalla myös koko valikoimamme!


Kaikki Xtraa

PowerTOP® Xtran käyttö onnistuu pahimmassakin paikassa, siihen se on alusta alkaen suunniteltu.

Muotoilu ja kumipinnoitemateriaali antavat optimaalisen käsittelytuntuman sielläkin, missä epäpuhtauksilta ei voi välttyä. Pintamateriaalin kitka antaa varmuutta ja luotettavuutta sekä liitettässä että avatessa. Toisaalta pinta on suunniteltu helposti puhdistettavaksi.

Yksityiskohdat palvelevat käyttäjää. Esimerkiksi jatkopistorasian kansi aukeaa peukalolla ja ulkopuolinen, järeä kaapelin vedonpoistomutteri antaa lisää otepintaa littimiä käsitellessä. Katso muut yksityiskohdat videolta, kohdasta Edut.

 X-CONTACT - uuden sukupolven kosketin 

Vaikeimpiinkin oloihin soveltuvan koteloinnin lisäksi PowerTOP® Xtra -liittimissä myös koskettimet ovat MENNEKESin järeintä, mutta silti helppokäyttöistä tekniikkaa. Uudet X-CONTACT koskettimet sekä 63A, että 125A PowerTOP® voimapistokkeissa.

Älykkäästi innovatiivinen – Uritetun koskettimen ja sen joustavan materiaalin ansiosta, X-CONTACT on yksinkertaisesti paras mahdollinen mekaaninen ratkaisu: kosketintappi yksinkertaisesti avaa aukon joustavaan koskettimeen, mikä pienentää pistokkeen liittämiseen ja irrottamiseen tarvittavaa voimaa jopa 50%.

Yksinkertaisesti loistava - X-CONTACT yksinkertaistaa käytännön työprosesseja. Kytkemisen ja irrottamisen voi nyt tehdä yksi henkilö jopa 125 A voimapistokkeilla, kun perinteiset koskettimet edellyttävät kahta henkilöä tekemään saman.

Kestävä ratkaisu – Kulumista ei aiheudu silloinkaan, kun pistoke kytketään ja irrotetaan usein. Koskettimen materiaali pysyy väsymättömänä pitkällä aikavälillä kovankin käsittelyn jälkeen. Uusien koskettimien korkea laatu poistaa automaattisesti kontaminaation sekä pintakorroosion mahdollisuuden koskettimen irrottamisen ja kytkemisen yhteydessä.

Tuplaturvallisuus – Helpompi kytkentä ja irrotus takaavat paremman turvallisuuden. Koskettimen sisemmässä seinämässä oleva ura ja sen joustava materiaali mahdollistavat turvallisen koteloinnin.

Katso lisää X-Contactin uskomattomista ominaisuuksista!Edut


Asennus

Tiedostot

Suomenkielinen esite:

MENNEKES_PowerTopXtra_171018.pdf

X-contact - uusi innovatiivinen teknologia

Viimeisimmät tuotetiedot valmistajan verkkosivuilla www.mennekes.org

Yhteystiedot

 • Lapp Automaatio Oy
  Martinkyläntie 52
  FI-01720 Vantaa
  Puhelin: 020 764 64
  Faksi: 020 764 6820
  info.automaatio(at)lappgroup.com
  Yhteystiedot »