Tulosta

Ethernet-liittimet EPIC® Data

ETHERNET-liittimet EPIC-tuoteperheestä, nopea toimitus! Kysy lisää 

EPIC® Data -liitinperheeseen kuuluvat myös erilaiset Ethernet-verkkojen liitostuotteet.

Tuotteita on tiedonsiirtoluokan ja tuoterakenteen mukaan lyhyesti esitelty alla. Linkit tarkkoihin tietoihin valmistajan online-luetteloon tuotteen yhteydessä.

Cat.6A IP68

EPIC® DATA AX RJ45 Cat.6A IP68 pyöreä teollisuusliitin


Teollisuuden pyöreä pistoke- ja laippaläpivientiliitin EPIC® DATA RJ45 Cat.6A IP68 on turvallinen, nopea ja luotettava tapa kentällä tehtäviin liitoksiin.

Liitinkokonaisuuteen kuuluvat metalliset kotelo-osat ja pölysuojattu EPIC® DATA RJ45 Cat.6A -urosliitin sekä EPIC® DATA RJ45 Cat.6A -naarasliitinmoduuli (katso Cat.6A IP20).

Liitos on erittäin luja ja antaa erinomaisen suojan - kotelointiluokka on IP 68. Soveltuu myös PoE+ -verkkoihin (High Energy over Ethernet plus) ja kaikille perinteisille kaapelityypeille.

Kotelo-osat ovat niklattua messinkiä tai tilauksesta ne valmistetaan myös ruostumattomasta teräksestä.

Sopivia käyttökohteita ovat:

 • televiestintäverkot
 • turvallisuustekniikka
 • elintarviketeollisuus
 • automaatioteollisuus
 • sotilassovellukset
 • offshore
 • kaivosteollisuus
 • rakennustekniikka
 • koneenrakennus ja työstökoneet
 • ympäristötekniikka
 • kaikkialle missä tarvitaan korkeaa kotelointiluokkaa IP 68.

Liittimen etuja ovat sopivuus vaikeimpiin ympäristöoloihin ja lämpötiloihin (kaapelista riippuen) -40...+85 °C, yksinkertainen, nopea ja virheetön liitäntä ja asennus, hyvä tiedonsiirron luotettavuus ja joustavuus kaapelityyppien suhteen. Lukitus, vedonpoisto ja tiivistys saavutetaan kaikki yksinkertaisesti kiertämällä.

.

Cat.6A IP20

EPIC DATA RJ45

Nämä RJ45-liittimet voidaan asentaa nopeasti ja luotettavasti kentällä, asennuskohteessa, mm. pyöreän RJ45-teollisuusliittimen yhteydessä (katso Cat.6A IP68), naarasliitintä käytetään myös RJ45-DIN-kiskosovittimen kanssa (katso Cat.6A DIN-kiskoon). Ne ovat yhteensopivia kaikkien verkkotyyppien kanssa, soveltuvat Ethernet-tiedonsiirtonopeuksille maks. 10 Gigabit/s ja niitä voidaan käyttää PoE+ -verkoissa (High Energy over Ethernet plus). Sovelluskohteita ovat:

 • erittäin joustavat ja monipuoliset teollisuus- tai toimistoverkot
 • monipuoliset datakeskukset
 • ohjauskaapit (IP20)
 • televiestinnän kaapelointiratkaisut
 • uusiutuvan energian tekniikka ja
 • suurkaupunkien infrastruktuuri.

Luja valusinkkirunko ja kapea 2-osainen rakenne tekee RJ45-liittimen helposti asennettavaksi lähes kaikkiin perinteisiin verkkokaapelityyppeihin (AWG 27/7 – 22/7; AWG 24/1 – 22/1) vain 60 sekunnissa. Erilliset FD-mallit 19-säikeisille, erittäin taipuisille AWG 26/19-johtimille. Suuri etu on erikoistyökalujen tarpeettomuus. Sisäänrakennettu, saranoitu ja painamalla lukittuva (uros) tai hienosäädettävä (naaras) kaapelituki antaa turvallisen ja helpon sovituksen eri kaapelihalkaisijoille (5 – 9 mm), takaa 360° häiriösuojaliitoksen ja tiukkojen Cat.6A -tiedonsiirtovaatimusten täyttymisen turvallisesti. Kaksi versiota kaapelivärikoodeille T568A ja T568B.


ED-IE-AX-6A


ED-IE-AX-RJ45F


ED-IE-90-6A

Cat.6A DIN-kiskoon

EPIC® DATA HS RJ45F Cat.6A DIN-kiskosovitin

DIN-kiskosovitin sisältää DIN-vakiokiskoon (TH35) kiinnittyvän runko-osan ja EPIC® DATA RJ45 Cat.6A -naarasliitinmoduulin (katso Cat.6A IP20).

Se on yhteensopiva kaikkien verkkotyyppien kanssa, soveltuu Ethernet-tiedonsiirtonopeuksille maks. 10 Gigabit/s ja sitä voidaan käyttää PoE+ -verkoissa (High Energy over Ethernet plus). Saatavana versiot A (T568A) ja B (T568B).

Koska EPIC® DATA RJ45 Cat.6A -naarasliitinmoduuli voidaan valita myös erikseen kiskosovittimeen, tekee saranoitu etuosa asennuksesta erittäin helppoa. RJ45-liittimen lukitusvipua voi käyttää yläpuolelta, mikä helpottaa työtä ahtaissa kohteissa. Jousitoiminen pölysuojaläppä suojaa RJ45-vakioliitintä pölyltä ja vaurioilta.

DIN-kiskosovitin on joustava ja helppokäyttöinen ratkaisu toimistoihin, kotiverkkoihin, monipuolisiin datakeskuksiin tai ohjauskaappeihin (IP20). Yksinkertainen, kustannustehokas ja pienikokoinen rakenne tekee DIN-kiskosovittimen sopivaksi multimediajakeluun (media- tai kenttäväyläjärjestelmiin) yksityisiin ja julkisiin rakennuksiin.

.

Cat.6/7A jatkot

EPIC® DATA CCR FA - Cat.7A kaapelijatkoliitin

Kenttäliitos yhden Cat.7A kaapelin jatkamiseen, tiedonsiirtoluokka FA, maks. 1000 MHz. Eristeen lävistävä IDC-liitostekniikka sopii johtimille AWG24/7 - AWG22/7 ja AWG24/1 - AWG22/1; kaapelin suurin ulkohalkaisija saa olla 9,7 mm.


EPIC® DATA BINDER LSA+ - Cat.6 jatkoliitoskotelo

Yksinkertainen liitosmoduuli häiriösuojattujen tai suojaamattomien verkkokaapelien jatkoksiin. Metalloitu muovikotelo antaa täyden suojan sähkömagneettisilta häiriöiltä. Nopea asentaa, helppo käsitellä ja yksinkertainen liittää LSA+ IDC-pikaliitostekniikan ansiosta. Jatkoliitoskoteloa voidaan käyttää tiedonsiirtotaajuuksille maks. 250 MHz ja sitä käytetään liitos- tai jatkokotelona kaikkien kategorioiden häiriösuojatuille tai suojaamattomille vakioverkkokaapeleille seuraavissa sovelluksissa:

 • kaapelointimuutokset,
 • kaapelin jatkaminen,
 • vaurioituneen kaapelin korvaaminen.

Koko kaapeliverkon kaapeleita ei tarvitse vaihtaa vauriotapauksissakaan. Näin korjausten asennusaika ja kustannukset jäävät minimiin. 8-napaiset kaapelit voidaan luotettavasti liittää toisiinsa ilman merkittävää vaikutusta tiedonsiirtokykyyn tai kaapelilinkin maksimipituuteen.

Cat.6A M12 X

EPIC® DATA ED-IE-AX-M12X-6A-67-FC - X-koodattu M12-kenttäliitosliitin Cat.6A

Kenttäliitosliitin 10 Gigabit Ethernet -verkkoihin IEC 61076-2-109, tiedonsiirtokategoria Cat.6A (ISO/IEC 11801:2010). Uros-, naaras- ja läpivientinaarasversiot. Ilman työkaluja tehtävä lävistysliitos onnistuu johdintyypeille AWG27/7 - AWG22/7 ja AWG24/1 - AWG22/1.EPIC® DATA FT IE

Juotettava läpivientinaarasliitin 10 Gigabit Ethernet -verkkoihin IEC 61076-2-109, tiedonsiirtokategoria Cat.6A (ISO/IEC 11801:2010). Voidaan juottaa suoraan piirilevylle. Paneeliin edestä ja takaa asennettavat naarasversiot.

X-koodattu M12-liitin sopii teollisuusympäristöön lujan ja tärinänkestävän metallikotelonsa (harmaa sinkkivalu, IP 67) ansiosta.


Kaapelin asennus M12X-liittimeen


Ethernet-kaapelien johdinjärjestys


Muista myös M12X-liittimillä toteutetut valmiskaapelit:

ETHERLINE® Cat.6A Flex patch cables

Cat.5 M12 D

EPIC® DATA M12 D

M12-kenttäliitos tiedonsiirtokategorian Cat.5 liitoksiin on D-koodattu, 4-napainen M12-liitin häiriösuojaisessa metallikotelossa.

Eristeen läpäisevät IDC-liitokset soveltuvat johtimille AWG26 - AWG22, kaapelin ulkohalkaisija maks. 8 mm.

Muista myös D-koodatut M12-valmiskaapelit ETHERNET-verkkoon:

Muista myös D-koodatut M12-valmiskaapelit PROFINET-verkkoon:

Lapp Groupin tuotteet PROFINET®-sovelluksiin:


Yhteystiedot