Leuze ODS 10 ja HT 10 - älykästä etäisyysmittausta

Mittaava ODS 10 ja kytkevä HT 10 ovat kompakteja, etäisyyttä mittaavia optisia antureita, jotka luotettavasti havaitsevat kohteen ja mittaavat etäisyyden maks. kahdeksan metrin toimintaetäisyydellä ja +/-30 mm tarkkuudella.

Mallista riippuen koneen ohjausjärjestelmälle voidaan siirtää yksinkertainen kytkevä lähtötieto tai tarkka mittausarvo aseteltavalla analogilähdöllä. Molemmissa vaihtoehdoissa on käytettävissä IO-Link-liitäntä.

Etäisyysanturien modulaarisen rakenteen ansiosta voit valita juuri sen toimintoalueen, jota sovellukseesi tarvitset. Tämä ei vain helpota asennusta vaan säästää myös rahaa.


ODS 10 - mittaava - tuotevalitsin ja tekniset tiedot »

HT 10 - kytkevä - tuotevalitsin ja tekniset tiedot »

Mitä on IO-Link? »


Kompakti ja suorituskykyinen

Haluatko tunnistaa luotettavasti tummat ja vaaleat pinnat ilman lisäsäätöjen tarvetta?
Uudet ODS 10- ja HT 10 -etäisyysanturit sietävät hyvin vaihtelevia pintoja ja tunnistuskulmia.

Haluatko käyttää ja valvoa tunnistusanturiasi helposti?
Yläpinnassa oleva näyttö, suuret ohjauspainikkeet ja kaukaakin luettavat LED-tilanosoitusvalot tekevät anturien käsittelystä ja valvonnasta selkeää ja helposti omaksuttavaa.

Onko anturin sovittava kohteisiin, joissa tilaa on rajoitetusti?
Erittäin kompakti kotelo, ruuviaukkojen sisennykset ja joustavat liitännät helpottavat laitteiden käyttöä myös ahtaissa tiloissa.

Anturisi ei tarvitse pystyä kaikkeen, kerro vain mitä tarvitset?
Mittaavaa vai kytkevää? Valinta on sinun. Modulaarinen toimintovalikoima, joka voidaan tarkasti räätälöidä vaatimustesi mukaan, tarjoaa tarkan tunnistuksen ja helpon käytettävyyden houkuttelevaan hintaan.

ÄLYKKÄÄMPÄÄ KÄYTETTÄVYYTTÄ

Joustavuus ei riipu koosta tai hinnasta

Valkoiset, korkeakiiltoiset pakkaukset tänään, tummanharmaat muovilaatikot huomenna. Metalliosia vaihtelevissa paikoissa aamulla ja orgaanisia puupintoja lounaan jälkeen. Nämä johtavat usein ongelmiin ja ikäviin uudelleenasetteluihin perinteisillä etäisyysantureilla, mutta eivät ole mikään haaste uusille etäisyysvalokennoille - mittaaville ODS 10- ja kytkeville HT 10 -antureille – jopa kahdeksan metrin etäisyyksiin saakka.


Leuze ODS 10 ja HT 10 tuotevideoAsiantuntijamme apunasi
ota yhteyttä!

Tekninen myynti
Tarjouspyynnöt, speksaus, tuotetuki

020 764 6410

Email


Asiakaspalvelu
Avoimet tilaukset, tilausten seuranta

020 764 6420

Email