Leuzen ELC 100 -turvavaloverhot tarjoavat luotettavan ja kustannustehokkaan ratkaisun koneiden sekä tuotantolinjojen turvallisuuden parantamiseen.

Näiden kehittyneiden turvavaloverhojen avulla voit helposti ja nopeasti suojata koneen vaarallisia alueita ja estää tahattomat onnettomuudet. ELC 100 -sarja on suunniteltu erityisesti teollisuuden vaativiin olosuhteisiin, ja ne täyttävät tiukimmatkin turvallisuusstandardit type 4 / PLe.

Helppo asennus ja integrointi

ELC 100 -turvavaloverhot ovat yksinkertaisia asentaa ja integroida olemassa oleviin järjestelmiin, mikä tekee niistä erinomaisen valinnan sekä uusille, että modernisoitaville sovelluksille. Tunnistusetäisyys on 6 metriin saakka ja korkeus 300 – 1500 mm, 300 mm portain. Turvavaloverhojen hyvä tärinänkesto, koko pituuden valvonta ilman kuollutta aluetta ja superkirkkaat suuntaus- ja tilaledit tekevät turvavaloverhoista kompaktin ja asennusystävällisen vaihtoehdon. ELC 100 turvavaloverhot on suunniteltu perussovelluksiin, joten niitä ei tarvitse konfiguroida, vaan ne toimivat plug and play periaatteella.

Investoi huoltovapaaseen ratkaisuun

Valitsemalla ELC 100 -turvavaloverhot, investoit pitkäikäiseen ja huoltovapaaseen ratkaisuun, joka parantaa haastavankin koneympäristön turvallisuutta. Tutustu tarkemmin ELC 100 turvavaloverhojen ominaisuuksiin ja hyödynnä niiden edut jo tänään.


Turvallisuus ennen kaikkea!

Lue lisää

LAPP hyödyntää uutta biohajoavaa muovia teollisuuden Ethernet-kaapelien vaippamateriaalissa

Lue lisää

Single Pair Ethernet (SPE) – Tulevaisuuden kommunikointiin

Lue lisää

Asiantuntijamme apunasi
ota yhteyttä!

Tekninen myynti
Tarjouspyynnöt, speksaus, tuotetuki

020 764 6410

Email


Asiakaspalvelu
Avoimet tilaukset, tilausten seuranta

020 764 6420

Email