LAPP Automaatio


Leuze 53- ja 55-sarjat

Hygieniavaatimuksiin vastauksena Leuze kehitti 3B-sarjaan pohjautuvat erikoistuotesarjat 53 ja 55, joiden rakenne ja materiaalit on erityisesti valittu toimimaan elintarvike-, juoma-, lääke- ja kosmetiikkateollisuuden prosesseissa, joissa anturointi joutuu jatkuvasti alttiiksi erilaisille pesu- ja desinfiointiaineille.

Yhteistä tuotesarjoille ovat materiaalit: kotelo haponkestävä teräs AISI316L, V4A, W.Nr.1.4404 ja optiikan suoja erikoispinnoitettu PMMA+, kestää H2O2-pesun ja 70% alkoholipyyhinnän.

53-sarja

55-sarja

HYGIENE-rakenne
Leuzen kehittämä täysin saumaton koteloratkaisu, joka ei kerää haitallisia jäämiä pintaansa, jopa kiinnitysreiät puuttuvat täysin. Kiinnitys tapahtuu kaapeliliittimeen integroidusta 12 mm kiinnityskarasta kaasutiiviisti (G6-sovite) prosessiin.

Kehitetty hygieniatiloihin kuten lääketeollisuuden täyttö- ja pakkausprosesseihin.

Kotelointiluokka IP67 / IP69
ECOLAB-testattu*
CleanProof + -testattu*
EHEDG-arvioitu*

Tarkat tuotetiedot: leuze.com...53 series »

WASH-DOWN-rakenne
Leuzen kehittämä täysin saumaton koteloratkaisu, jossa kaikki muodot on optimoitu lian kerääntymisen minimoimiseksi ja puhdistuksen helpottamiseksi, myös kiinnityksen aukot ja reiät.

Kehitetty märkiin elintarvikkeiden tuotanto- ja pakkausprosesseihin.

Kotelointiluokka IP67 / IP69
ECOLAB-testattu*
CleanProof + -testattu*

Tarkat tuotetiedot: leuze.com...55 series »







.
* ECOLAB
ECOLAB GmbH on ulkopuolinen tutkimuslaboratorio, joka on testannut sekä 53- että 55-sarjojen pesukestävyyden neljällä elintarvike- ja juomateollisuuden käyttämällä P3-puhdistusliuoksella +20 °C lämpötilassa, upotustestausmetodi F&E No. 40-1. Sertifikaattikopiot pyydettäessä.

* CleanProof +
Leuzen oma, laajennettu testi samaa F&E No. 40-1 -metodia käyttäen, mutta lämpötilassa +50 °C ja kuudella eri P3-liuoksella sekä lisäksi lääketeollisuudessa käytetyillä vetyperoksidilla ja puhdistusalkoholilla. Valmistajan vakuutus pyydettäessä.

* EHEDG
Technical University of Munich, Research Center Weihenstephan for Brewing and Food Quality on testannut ja arvioinut 53-sarjan standardiehdotuksen EHEDG suggestion no. 8 (Hygienic Equipment Design Criteria) mukaisesti. Se sisältää standardien DIN EN 1672-2: 2005, DIN EN ISO 14159:2004 ja konedirektiivin 98/37/EG, sekä 2006/42/EG vaatimukset.