Lapp Group - tuotteet elintarviketeollisuuteen

Lapp Groupin laajassa kaapelointituotteiden valikoimassa on huomioitu erityisesti yhä tärkeämmäksi muodostuva tulevaisuuden teollisuudenala; elintarvike- ja juomateollisuus. Tälle sivulle on koottu tietoja tämän osa-alueen tarjonnasta.


 Alakohtainen esittelysivusto: Lapp Group - Food & Beverage »


Elintarvike- ja juomateollisuuden koneiston osat ovat usein muuta teollisuutta monimutkaisempien hyväksyntämenettelyiden alaisia, johtuen moninaisista ja alueittain vaihtelevista hygienia-, pestävyys-, lämmönkesto- ja kemikaalinkestovaatimuksista.

Lapp Group on vastannut näihin vaatimuksiin kehittämällä omissa laboratorioissaan juuri näihin sovelluksiin tarkoitettuja materiaaleja ja tuotteita tarjotakseen turvallisen vaihtoehdon puhtaan ruoan tuottamiseen. Luotettavilla ja tehokkailla Lapp-tuotteilla ratkaistaan kaapelointi- ja liitäntätekniikan pulmia maidon käsittelyssä ja meijeritekniikassa, lihan ja kalan prosessoinnissa, leivonnassa ja konvehtituotannossa, pullotuslinjoilla ja pakkauslaitteistoissa.


Tuotteet

Seuraavat tiukimpiin hygieniavaatimuksiin vastaavat tuotteet edustavat alan tarjonnan kärkeä, näiden lisäksi tietysti moniin rakenteisiin voidaan soveltaa Lappin muuta kemikaalin tai lämmönkestävää tuotetarjontaa.

EPIC® ULTRA H-B

ETHERLINE® ROBUST FR

SKINTOP® HYGIENIC

SILVYN® FG NM





Syöpymätön, naarmuuntumaton ja iskunkestävä teollisuusliitinkotelo, joka kestää painepesun ja antaa täydellisen 360° suojan sähköisiä häiriöitä vastaan.

Lue lisää »

Ethernet/Profinet-verkkojen Cat.5...7-kaapelit, joiden ulkovaippa ei pelkää toistuvia puhdistuksia, kestää happo- ja emäsliuoksia sekä bioölyjä ja -rasvoja.

Lue lisää »

Haponkestävä, erikoismuotoiltu kaapeliläpivienti, joka on ECOLAB®-hyväksytty ja EHEDG-sertifioitu (Type EL, Class I AUX) elintarvike-tuotantotiloihin.

Lue lisää »

Sisä- ja ulkopinnoiltaan tasainen, helposti puhdistettava sininen suojaletku, jonka sisäinen PVC-kierre pitää mittavakaana. FDA-hyväksytty vaippamateriaali.

Lue lisää »


Avoimen liitoksen suojaamiseksi on saatavana muovinen, sininen suojakansi, jonka materiaali on FDA-hyäksytty.


Muiden erinomaisten ominaisuuksiensa lisäksi kaapeli on otsonia ja UV-valoa kestävä sekä paloa pidättävä.

Muista myös ÖLFLEX® ROBUST ja UNITRONIC® ROBUST -kaapelit.


Pyöreisiin muotoihin ei likaa helposti kerry. Siniset tiivistepinnat näyttävät nopeasti puhdistustarpeen.


Saatavana letkuliitin SILVYN® HYGIENIC, joka perustuu viereiseen SKINTOP®-versioon.



Tuote-esittelyvideo


Muista myös:


Asiantuntijamme apunasi
ota yhteyttä!

Tekninen myynti
Tarjouspyynnöt, speksaus, tuotetuki

020 764 6410

Email


Asiakaspalvelu
Avoimet tilaukset, tilausten seuranta

020 764 6420

Email