EMAG Group - uuden sukupolven valmiskaapelit

Jopa 400 % parempi EMC-suojaus – uuden sukupolven valmiskaapelit täyttävät asiakkaamme korkeat laatuvaatimukset 

Monet koneenrakentajat etsivät innovatiivisia ratkaisuja tuotteiden ja prosessien optimoimiseksi. Tämä pätee myös C-osien käyttöön. Kaapeloinnissa, valmistajan toimittamat valmiit kokoonpanot ovat erityisen houkuttelevia. Tästä syystä tarjoamme asiakkaillemme innovatiivisia kokoonpanoja kaikkiin heidän tarpeisiinsa.

Asiakas

EMAG Group on johtava tuotantojärjestelmien valmistaja tarkkuusmetalliosille. Yrityksen kotipaikka on Salach, Saksassa lähellä Stuttgartia.

Haaste

EMAG Maschinenfabrik GmbH on yksi ensimmäisistä asiakkaista, joka tilasi innovatiiviset servokaapeleiden kokoonpanot LAPP:ltä. ”Meillä on erittäin korkeat laatuvaatimukset ja mietimme tarkkaan ennen, kuin valitsimme toimittajaksi LAPP:n. Korkean laadun lisäksi, erinomaisesti toimiva logistiikka vei lopulta voiton”, kertoo EMAG Groupin toimitusjohtaja Dr. Guido Hegener. ÖLFLEX® CONNECT SERVO on uuden sukupolven LAPP servokaapelisarja. Siinä yhdistyvät tekniset ominaisuudet, kuten erinomainen sähkömagneettinen suojaus ja korkea laatu ja se on saatavilla maailmanlaajuisesti kaikista LAPP:n yhtiöistä.

Ratkaisu

Vastauksemme asiakkaamme tiukkoihin laatuvaatimuksiin, kehitimme lähes automaattisen tuotantotavan valmiskaapeleiden servokäyttöihin. Uudet servokaapelisarjat toteutuivat innovatiivisen prosessin myötä kehitettyjen uusien komponenttien avulla. Aikaisemmin kaapelin ripustaminen ja irrottaminen, sekä liittimen kiinnittäminen oli täysin käsityötä. Nyt ÖLFLEX® CONNECT SERVO:n ainoa manuaalinen työvaihe on erityisellä mekanismilla tehtävä johtimien asettaminen liittimeen. Kaikki muu on automatisoitua.

Tuotteet

Automatisoidun valmistusprosessin tekee erityiseksi tapa, jolla terät leikkaavat kaapelin oikean pituiseksi ja poistavat sisäeristeen oikeissa vaiheissa, tehden sen oikean kokoiseksi. Tämä tarkoittaa sitä, että ulkovaippa on lyhyempi kuin suojapunos ja sisävaippa on lyhyempi kuin johtimet. Tämän jälkeen yksittäiset johtimet puristetaan liitokseen, kosketuslaadun parantamiseksi. Kaapelin häiriösuojauksen yhdistäminen liittimen runkoon tehdään käsityönä, jolloin saadaan ainutlaatuinen ja luotettava 360-asteen suojaus. Tämä parantaa suojausta jopa 400% verrattuna perinteiseen servokaapelin kokoonpanoon. Suojauksen alla oleva sisävaippa suojaa myös johtimia ja pitää sen sisällä olevat kaapelikomponentit paikoillaan, myös suurissa mekaanisissa rasituksissa.

Kun tuote lanseerattiin, LAPP toi markkinoille kuusi kaapelityyppiä, Siemens-standardin mukaisilla kaapelin halkaisijoilla. Valikoimaa laajennettiin myöhemmin lisävarianteilla Lenze, SEW ja Rockwell. Asiakkaat voivat valita tuotteen eri vaatimukset täyttävien Basic -, Core -, tai Extended Line välillä.

Menestyksen avain

LAPP: n tuotekehityksen puoliautomaattinen kokoonpanoprosessi on valtava askel eteenpäin. Valmiiden servokaapeleiden sähkömagneettinen yhteensopivuus on nyt huomattavasti parempi. Erinomaisten teknisten ominaisuuksien ohella, puoliautomaattinen tuotantoprosessi on huomattavasti helpompi toistaa, kuin manuaalinen. Uuden tuotantoprosessin ansiosta, LAPP pystyi perustamaan tuotantolaitoksia Saksaan, Yhdysvaltoihin ja Singaporeen, joissa valmistetaan uusia ÖLFLEX® CONNECT SERVO -kaapelisarjoja. Servokaapeleiden kokoonpanolle tämä oli valtava harppaus eteenpäin, aikaisempaan täysin käsin tehtävään tuotantomenetelmään verrattuna.

Tämä on erityisen hyödyllistä globaaleille yrityksille, jotka valmistavat tuotteitaan maailmanlaajuisesti ja haluavat välttää erilaisten tuotantoratkaisujen käyttämistä eri toimipisteissä, jolloin tarvittaisiin validointeja aina uudestaan. Lisäksi kokoonpano voidaan helposti mukauttaa eri valmistajastandardeihin. 

Katso servovalmiskaapeleiden valikoima täältä.

Lisää tietoa tuotteista antaa tuoteryhmäpäällikkö aina asiantunteva 

Tekninen myynti

020 764 6410

Asiantuntijamme apunasi
ota yhteyttä!

Tekninen myynti
Tarjouspyynnöt, speksaus, tuotetuki

020 764 6410

Email


Asiakaspalvelu
Avoimet tilaukset, tilausten seuranta

020 764 6420

Email