Valmet Automotive - turvatuotteiden aatelia robottihitsaamoonMercedes-Benzin GLC-katumaasturiin liittyvä projekti on Valmet Automotiven historian haastavin niin mittasuhteiltaan kuin tekniseltä toteutukseltaan. Projektiin on valittu yhtenä merkittävänä turvaratkaisuna Lapp Automaation Leuze electronicin valoverhot ja turvaskannerit.


Uusi GLC-robottihitsaamo kuuluu Suomen suurimpien joukkoon. Robottihitsaamossa on kaikkiaan 316 robottia ja sen automaatioaste on yli 90%. Yhteistyössä asiakkaan kanssa valitut turvavaloverhot ja turvaskannerit pitävät huolta työntekijöiden työturvallisuudesta jokaisessa GLC-hitsaamossa.
- Leuzen valoverhojen tekniset ominaisuudet olivat yksi merkittävä tekijä ratkaisun valinnassa, kustannustehokkuus ja laatu kohtasivat tuotteissa täydellisesti.
Lapp Automaatio vastasi toiveisiimme ja toimitti kokonaisratkaisun juuri tarpeidemme mukaisesti,
kertoo projektissa tuotantoautomaatiosta vastaava projekti-insinööri Hannu Tuupanen Valmet Automotivesta.

Leuzen uuden sukupolven MLC-turvavaloverhoilla ja RSL400-laserskannereilla alueen ja alueelle pääsyn valvonta on helppoa ja tehokasta. Leuzen turvatuotteet ovat merkittävässä roolissa henkilösuojauksessa. Valoverhot toimitettiin asiakkaallemme valmiina paketteina, jotka kiinnitettiin Valmet Automotiven turvarakenteisiin.
- Asiakkaalla on useita erilaisia optisia turvaratkaisuja käytössään ja jokaiseen kohteeseen toimitettiin sopiva ratkaisu, kertoo Markus Saarela Lapp Automaatiosta. Palvelumme kattaa myös tuotekoulutuksen ja opastusta käyttöönotossa. Kokonaisuus ratkaisee, jatkaa Markus Saarela.

Lue lisää tuotteista tai kysy lisää asiantuntijoiltamme!
Asiantuntijamme apunasi
ota yhteyttä!

Tekninen myynti
Tarjouspyynnöt, speksaus, tuotetuki

020 764 6410

Email


Asiakaspalvelu
Avoimet tilaukset, tilausten seuranta

020 764 6420

Email