Glaston - kokonaisvaltainen toimitus avainasemassa

Glaston Finland Oy valitsi Lapp Automaation kokonaisvaltaiseksi kaapelitoimittajakseen. Valintaan ei päädytty pelkästään hinnan perusteella. Valintaan vaikutti ratkaisevasti kyky toimia koneenrakennuksen kokonaisvaltaisena toimittajana.  

Asiakkaan kommentti yhteistyöstä

Kun Glaston Finland alkoi etsiä kaapelitoimituksille kokonaistoimittajaa, oli luontevaa aloittaa keskustelut myös jo entuudestaan tutun toimittajan kanssa. Etuna oli nimekäs päämies kaapelitoimittajana, joka tuntui turvalliselta valinnalta – ei tarvinnut hypätä tuntemattoman valmistajan kelkkaan. Kokonaistoimittajavalinnassa oli useita valintakriteereitä, mutta yksi ratkaiseva tekijä oli, että toimittajan kanssa päästään asetettuun kustannustasotavoitteeseen.

”Yhteistyö on lähtenyt hienosti liikkeelle. Olemme kuitenkin vielä aika alkumetreillä. Kun tilausmäärät kasvavat toimitusten täsmällisyys sekä sisällön oikeellisuus nousevat entistä tärkeämpään rooliin. Siksi on tärkeää tarkentaa jo tässä vaiheessa prosesseja ja tämä vaatii yhteistä avointa keskustelua. Uskon, että yhteistyöllä saamme prosessin toimimaan saumattomasti”, toteaa Glastonin hankintapäällikkö Marko Laurila.

Glastonille Lapp Automaatio toimittaa kaapelit ja johtimet lasijalostuskoneiden ohjaus – ja sähköjärjestelmiin, mukaan lukien haastaviin olosuhteisiin kehitetyt lämmönkestävät kaapelit, sekä US – markkinoiden vaatimat UL MTW – hyväksytyt johtimet ja kaapelit NFPA79 – mukaisesti.

"Palvelumme kattaa kaapeleiden ja johtimien toimitukset määrämittaan katkaistuna ja pakattuna. Kaapelit toimitetaan projekteittain asiakkaan tuotannon tarpeisiin aikataulun mukaisesti. Palvelu, yhdistettynä laatuun, sekä laaja-alainen ja pitkä kokemuksemme koneenrakennuksen haasteista jalostuvat asiakkaamme kilpailukyvyn kasvuksi", kertoo Lapp Automaation avainasiakaspäällikkö Juha-Pekka Lammi.

Glaston on edelläkävijä lasinjalostuksen teknologioissa ja palveluissa. Vastaamme globaalisti rakennus-, aurinkoenergialasi-, ajoneuvo- sekä kaluste- ja laiteteollisuuden vaativimpiin lasinjalostustarpeisiin. Lisäksi hyödynnämme uusia teknologioita, jotka tuovat lasiin älyä ja ratkaisuja. Olemme sitoutuneita tarjoamaan asiakkaillemme niin parasta tietotaitoa, kuin viimeisimpiä teknologioita lasinjalostuksen alalla. Glastonin osake (GLA1V) noteerataan NASDAQ Helsinki Oy:ssä. Lisätietoja osoitteessa www.glaston.net

Glaston is a frontrunner in glass processing technologies and services. We respond globally to the most demanding glass processing needs of the architectural, solar, appliance and automotive industries. Additionally, we utilize emerging technologies that integrate intelligence and sustainability to glass. We are committed to providing our clients with both the best know-how and the latest technologies in glass processing. Glaston’s shares (GLA1V) are listed on NASDAQ Helsinki Ltd. Further information is available at www.glaston.net

Asiantuntijamme apunasi
ota yhteyttä!

Tekninen myynti
Tarjouspyynnöt, speksaus, tuotetuki

020 764 6410

Email


Asiakaspalvelu
Avoimet tilaukset, tilausten seuranta

020 764 6420

Email