Kuparin kurssi  695 €/100 kg info.automaatio@lappgroup.com

Partneriverkostomme on valittu tukemaan ja palvelemaan asiakkaita paikallisesti. Luotamme partnereidemme asiantuntemukseen ja tiedämme heidän tuovan lisäarvoa alueensa asiakkaille.Esittelyssä Auser Oy jonka kanssa Lapp Automaatio on tehnyt yhteistyötä jo 25 vuotta. Tutustu Auseriin tarkemmin ja kerro meille kuinka voimme parantaa sinun alueesi tarjontaa!

Auser Oy palvelee osaavalla henkilökunnalla ja räätälöidyillä ratkaisuillaan erityisesti Kaakkois-Suomessa toimivia puu-, kemian- ja elintarviketeollisuuden ja energialaitoksien asiakkaita, koneenrakennusta unohtamatta.

Auser Oy on kokenut teollisuuden palvelija. Teknisenä partnerina osaamme hakea parhaan ratkaisun asiakkaan teknisiin ongelmiin. Erityisosaamisalueemme on mm. lämpötilanmittaus ja viestimuunnokset – Markus Olsson Auser Oy:stä kertoo.

Näille osa-alueille Lapp Automaation tuotevalikoima on erittäin kattava. Asiakkaidemme tarpeisiin sopivat kuin nenä päähän kotimaiset lämpötila-anturit ja PR electronicsin viestimuuntimet ja Ex-erottimet. Lisäarvopalveluna saamme toimitettua omasta, tai Lapp Automaation varastosta, lämpötila-anturit valmiiksi koottuina ja viritettynä asiakkaan toiveiden mukaisesti vaikka pikatoimituksena. Kauttamme asiakas saa myös esim. koneturvasovelluksiin Leuzen valoverhot ja turvaskannerit, samoin kuin Werman ääni- ja valo hälyttimet. Tekninen tietotaitomme ja pitkäaikaiset asiakassuhteemme luovat varmuutta asiakkaan prosessien jatkuvaan kehittämiseen ja kunnossapitoon – Markus muotoilee.

Varsinkin yhteiset lämpötilanmittausprojektit teollisuudelle ja energialaitoksille ovat selkeä synergiaetu. Koska teemme yhteistyötä anturivalmistajan kanssa pääsemme pureutumaan asiakkaan teknisiin ongelmiin syvällisesti, ja asiakkaalla on turvallinen tunne prosessin jatkuvuuden, ja varaosien saatavuuden kannalta – Markus kertoo.

Tietysti myös tekninen osaaminen ja tuotteiden kehittäminen asiakkaan tarpeet huomioiden, on turvattu koko tuotteen elinkaaren ajan. Lapp Automaation joustava kotimainen lämpötila-anturivalmistus helpottaa asiakkaiden tarpeiden täyttämistä ja takaa nopeat toimitukset asiakkaillemme – Markus lopettaa.

Auserin yhteystiedot ja lähimmän partnerin löydät Valtuutetut partnerit -sivultamme.

Asiantuntijamme apunasi
ota yhteyttä!

Tekninen myynti
Tarjouspyynnöt, speksaus, tuotetuki

020 764 6410

Email


Asiakaspalvelu
Avoimet tilaukset, tilausten seuranta

020 764 6420

Email