Tulosta

Teollisuuskotelot

BOPLAn muoviset teollisuuskotelot on suunniteltu vaativiin teollisiin sovelluksiin. Tutustu valikoimaan ja kysy lisää myynnistämme!

Muovikoteloiden käyttö ei rajoitu vain tasalämpöisiin sisätiloihin. Oikealla materiaalin valinnalla ne soveltuvat käytettäviksi turvallisesti myös ulkokohteissa. Bocube-kotelot ovat tiiviitä ja sietävät suuria lämpötilanvaihteluita ja muuta rasitusta ulkoilma-asennuksissa. Vain yhdestä muovimateriaalista valmistettu kotelo on myös ympäristöystävällinen ja helppo kierrättää elinkaarensa loppupäässä.

Bocube-PC-kotelot ovat erinomainen valinta esimerkiksi uusiutuvan energian, liikenteen tai maatalouden asennuksiin. Ulkokohteiden kotelointeihin suosittelemme aina käytettäväksi paineentasausventtiiliä estämään kondenssin muodostumisen koteloon. Meiltä saat kotelon myös valmiiksi aukotettuina,  kalustettuina ja paineentasausventtiilillä varustettuna!


Valikoima

Teollisuuskotelosarjat löydät kootusti valmistajan sivulta:

tai suoraan tuotesarjojen omille sivuille pääset näillä linkeillä:


Kuva: Bocube Alu


Kuva: Euromas - riviliittimillä kalustettuna

  Paineentasaus DAE

  Pieni kulu - suuret säästöt
  Paineentasausventtiili on pieni lisätarvike, jonka merkitystä ei voi vähätellä.  Älä siis riskeeraa laitteesi häiriötöntä toimintaa ulko-olosuhteissa.

  Paineentasausventtiili estää alipaineen syntymisen koteloon säävaihteluiden yhteydessä. Näin vältytään koteloon imeytyvältä kosteudelta ja herkätkin elektroniset osat pysyvät toimintakunnossa ja estetään laitteen tai järjestelmän häiriöt tai vaurioituminen. Oikein asennettuna koteloon saavutetaan jopa IP69 ilman rajoitteita. Usein paineentasausventtiilit jätetään pois, koska niitä pidetään ylimääräisenä kuluna tai ei tiedosteta niiden tärkeyttä. Paineentasausventtiilin käyttö ulko-olosuhteiden koteloinneissa on välttämätöntä. Lue lisää miksi (pdf).

  Katso videolta kuinka tyhjiö vaikuttaa kondenssin muodostumiseen ja miten tärkeä merkitys paineentasausventtiilillä on.


  Valitse sinulle paras vaihtoehto! BOPLA tarjoaa erilaisia vaihtoehtoja koteloiden paineentasaukseen:

  • DAE-D11-kalvo on Bocube Alu -koteloiden pohjaan kiinnitettävä, itseliimautuva paineentasauskalvo (Ø 11 mm). Kotelon pohjassa oleva kalvoaihio koneistetaan ensin tarkasti auki sisäpuolelta (koneistusohje), minkä jälkeen DAE-D11-kalvo liimataan paikalleen kotelon sisäpuolelle. Koneistuksen ja kalvon asennuksen voit tilata valmiiksi tehtaalla tehtynä. Kalvo soveltuu käytettäväksi myös muissa koteloissa, joissa ei ole valmista kalvokaulusaihiota, jolloin se liimataan asennusreiän päälle.

  • DAE-M12  ja DAE-M6 ovat kaikkiin koteloihin soveltuvia kierrereikään asennettavia paineentasausventtiileitä, jotka asennettuina saavuttavat kotelointiluokat IP 66 (5 bar, 30 min), IP 68 (0,2 bar, 60 min) ja IP 69. DAE-M12 saatavana vaalean harmaana, mustana ja metallisena. DAE-M6 saatavana vaalean harmaana ja mustana.

  Tekniset ominaisuudet DAE M12

  Materiaalit

  Nylon

  Värit

  Vaalea harmaa (RAL7035)
  Musta (UV-kestävä, RAL9005)

  Kotelointiluokka

  IP 66/68/69K

  Käyttölämpötila

  –45...+80 °C

  Ilmanläpäisymäärä

  400 ml/min (70 mbar)

  Kierre

  M12×1,5   Bocube ABS / PC

   Ympäristö huomioitu

   Bocube on erinomaisilla ominaisuuksilla varustettu muovikotelosarja, joka sopii myös ympäristölle; vain yhdestä muovimateriaalista (ABS tai PC), ilman metalliosia valmistettu kotelo on elinkaarensa jälkeen helposti kierrätettävä.


   Ulkokäyttöön sopiva PC-V0

   Polykarbonaattiversio (PC) on erityisen sovelias uusiutuvan energian, liikenteen tai maatalouden asennuksiin, joissa kotelot joutuvat jatkuvasti alttiiksi tuulelle, sään- ja lämpötilanvaihteluille sekä ennen kaikkea ultraviolettisäteilylle. Nämä ympäristötekijät eivät vaikuta tähän materiaaliin, joka lisäksi kestää erinomaisesti mekaanista rasitusta ja on paloa pidättävä (UL 94 V0). Materiaalin ulkokäyttösoveltuvuus on testattu UL 746C -määrittelyn mukaisesti, tuloksena f1-luokitus (f1 = For Outdoor Use, testattu sekä UV-säteilyn että veteen upotuksen kesto).


   Ominaisuuksia asentajalle ja käyttäjälle

   Patentoidut, saranana toimivat kannenkiinnikkeet useissa eri väreissä antavat kotelolle omaan asennukseenne sopivan ulkoasun. Vakiona sekä oikealle että vasemmalle avautuviin kansiin voi asentaa esim. kalvonäppäimistön. Elektroniikka kotelon sisällä on helposti huoltotoimenpiteitä varten saavutettavissa, mutta suljetussa kotelossa hyvin suojassa; kotelointiluokka on IP66/67.

   Sekä kotelon pohjaosaan että kanteen voi asentaa piiri- tai asennuslevyjä. Seinissä on reilusti vapaata tilaa kaapeliläpivienneille tai esimerkiksi D-Sub-liittimille. Kattavasta tarvikevalikoimasta löytyy kaikki asennukseen tarvittava materiaali.


   Tarkat tuotetiedot

   Bocube-tuotesivut avautuvat tästä: Bopla.de ... Bocube »

   Bocube Alu

   Uusi muotoilu ja innovatiiviset ominaisuudet suojaavat herkkää elektroniikkaa, jopa vaikeissa ympäristöissä

   Katso Bocube Alu -sarjan esittelyvideo sivun alalaidassa!

   • 8 kokoa
   • moderni muotoilu, mukailee Bocube-muovikotelosarjaa
   • kaikki kotelokomponentit metallia
   • putoamaton kansi sileäpintainen tai upotus kalvonäppäimistölle
   • kotelorakenteeseen integroitu sarana, ilman lisätarvikkeita
   • ei näkyviin jääviä ruuvinkantoja
   • valmius edullisen paineentasauskalvon käyttöönottoon (koneistus + DAE-D11)
   • asennustilat ohjauspaneeleille ja piirilevyille
   • koneistukset ja kalustukset pyydettäessä.


   Vaativimpaan kotelointiluokkaan IP 69

   Viimeisimmässä testissä Bocube Alu-kotelot saavuttivat IP69-kotelointiluokan eli kotelo voidaan asentaa riskittä kohteisiin, joita puhdistetaan korkeapaineisilla vesisuihkuilla. Jo aikaisemmmin ne oli testattu voimakkaita painevesisuihkuja vastaan (IP66) sekä tehty upotustesti 1m syvyyteen puoleksi tunniksi (IP67).

   Modernin ulkonäön lisäksi Bocube Alu-koteloiden ominaispiirteitä ovat mekaaninen lujuus, hyvät EMC-ominaisuudet sekä erilaisten kemikaalien sieto. Lisäksi ne kestävät UV-säteilyn ja lämpötilan vaihtelut, joten ne soveltuvat erinomaisesti myös kaikkiin ulkokäyttösovelluksiin esimerkiksi ajoneuvot, maatalouskoneet, liikennesovellukset sekä uusiutuvan energian kohteet.

   Ulkokohteita silmällä pitäen koteloihin on suunniteltu uudentyyppinen, helppoasenteinen paineentasauskalvo, jolle on kotelon pohjassa valmiina suojattu kiinnityspaikka.

   Tuoteohjelma sisältää erikoisversioina lisäksi meriveden kestävät versiot.

   Vaativa korkea kotelointiluokka IP69 saavutetaan myös Boplalla tehtävien kapasitiivisten näyttöjen integroinneille Bocube Alu -koteloihin.


   Suolaveden kestävät versiot meri-ilmastoon

   Meriveden kestävät malliversiot ovat erikoistuotteita, jotka kysytään erikseen.

   • SWB-versio
    - Pulverimaalattu versio
    - Polyesterimaalilla pinnoitettu, kiilto- tai struktruuripinta; myös asiakaskohtaiset pinnoitukset mahdollisia
    - Sisäosat täysin pulverimaalattuja.
   • SBGL-versio
    - Meriveden kestävä primerointi sekä maalaus 2K-PUR-maalilla

   Molemmissa versioissa ennen maalausta kotelo-osat passivoitu tai kromattu korroosiota vastaan. Testattu suolatestillä DIN EN ISO 9227 NSS (1000 tuntia).


   Tarkat tuotetiedot

   Bocube Alu -tuotesivut avautuvat tästä: bopla.de...Bocube Alu »


   Mittapiirrokset

   Mittapiirrosten dxf- ja pdf-tiedostot voit ladata valmistajan sivulta www.bopla.de/en > Enclosure technology » valitsemalla

   • ensin tuotesarjan (esim. AluStyle)
   • sitten halutun kokoluokan (esim. AluStyle 1030)
   • ja lopulta tuotteen (esim. Model: ASP 1030-0200).

   3D

   3D-mallit (STEP)
   Rekisteröitymällä saat mittapiirrosten lisäksi ladattaviksi myös STEP-muotoiset 3D-mallit sivulta www.bopla.de/en > 3D data login ». Rekisteröityminen tarvitaan vain ensimmäisellä kerralla tunnusten saamiseksi, jatkossa pääset sisään tunnuksillasi. Suomenkieliset ohjeet sivulta Bopla-esitteet ».

   3D-kuvankatselu
   Valikoima-taulukon tuotenimiotsikoiden alla on linkit sivulle www.bopla.de kunkin tuotesarjan aloitussivulle, jonka 3D Tools -kohdasta löydät ajettavat exe-tiedostot, jotka toimivat Windows-käyttöjärjestelmässä. Tiedoston ajaminen avaa 3D-katseluohjelman ja siihen kyseisen tuotteen 3D-kuvan, jota voi katsella ohjelmalla eri näkymissä.

   Yhteystiedot