Tulosta

Jatkojalostuspalvelut

Kustannustehokkaat ja asennusvalmiit kotelopaketit

Bopla tunnetaan laadukkaiden kotelojärjestelmien valmistajana. Tilaamalla kotelot työstettyinä yhdeltä toimittajalta saavutetaan selkeitä kustannussäästöjä. Toimitusajat lyhenevät ja toimituksen seuranta on helppoa.

Tarjoamme asiakkaan käyttöön modernin valmistusyksikön ja pitkäaikaisen työstökokemuksen kilpailukykyisin hinnoin.

Koteloiden koneistus-, kokoonpano-, pinnoitus- ja painatuspalvelut tehdään asiakkaan spesifikaatioiden mukaan ja niihin sisältyy aina lopputarkastus. Teemme joustavasti erilaisia tuotantoeriä asiakkaan tarpeen mukaan.

Toiminnallisten ja teknisten ominaisuuksien lisäksi asiakkaiden toivomukset on otettu huomioon Boplan tarjoamissa palveluissa kotelon ulkonäön yksilöllistämisessä. 

Yksi kumppani alusta loppuun

Varmista lopputuotteen korkea laatu ja käytä samaa kumppania asennusvalmiissa kotelopaketeissa alusta loppuun saakka.

Lapp Automaation asiantuntevat myyjät helpottavat asiakkaan työtä heti projektin alkuvaiheessa. Voimme tarjota sopimusvalmistusta suurinakin sarjoina ja luonnollisesti mukaan kuuluvat tarkistukset, tuotedokumentointi ja logistiikka. Meiltä saat koko paketin; komponentit ja palvelut yhdeltä, luotettavalta kumppanilta.

Koneistus

Koneistus asiakkaan määrittelyn mukaan

Lähettämällä piirustuksen (esim. CAD- tai PDF-muodossa) meille, saat nopeasti hinnan koneistuksille ja kokoonpanoille. 

Palveluumme kuuluu esimerkiksi mittatarkat ja laadukkaat aukotukset holkkitiivisteille, kytkimille, liittimille, näytöille, kojeluukuille ja muille tarvittaville komponenteille kaikkiin kotelomateriaaleihin.

Kokoonpano

Kokoonpano halutuilla komponenteilla

Asiakkaan määrittelyn mukainen kokoonpano voidaan tehdä asiakkaan toimittamista komponenteista, mutta suurimmat säästöt saavutetaan edustamillamme komponenteilla toteutettaessa. 


Palveluumme kuuluvat esimerkiksi

  • holkkitiivisteiden ja laippojen paikalleen asennus
  • kierreholkkien ja -ruuvien asennukset
  • lisäkiinnityspisteiden asennus piirilevyille ultraäänihitsaamalla (muovikotelot)
  • riviliitinkiskojen ja riviliittimien asennus
  • komponentti- ja johdinmerkinnät kiinnitettyinä. 

Pinnoitus

Koteloiden pinnoitus

Kotelot voidaan toimittaa myös muilla kuin vakioväreillä. Kotelomateriaalista riippuen ne voidaan pinnoittaa halutulla värillä märkämaalilla (muovikotelot) tai pulverimaalilla (alumiinikotelot). Käytössä suurimpien värijärjestelmien värikartat.      

EMC-pinnoitus


Muovikotelot voidaan pinnoittaa sähköisiä häiriöitä vastaan seuraavilla menetelmillä: 
  • kupari-kromi-nikkeli-tyhjiöpinnoituksella
  • aluminii-tyhjiöpinnoituksella
  • maalaus johtavalla kuparipinnoitteella 

Alumiinikoteloiden häiriösuojaominaisuuksia voidaan parantaa varmistamalla hyvä kontakti osien välillä, esimerkiksi poistamalla maalia kosketuspinnoilta tai käyttämällä johtavaa kansitiivistettä. 

Painatus

Digitaalipainatus 

Valokuvankaltaiset monimutkaisetkin grafiikkakuviot voidaan toteuttaa digitaalipainotekniikalla, ilman huolta värien lukumäärän vaikutuksesta kustannuksiin. Tekniikalla päästään kotelossa alueisiin, joihin muilla painomenetelmillä ei päästä esimerkiksi lähelle upotuksien reunoja ja kulmia.

Kustannustehokkuutensa ansiosta digitaalipainatus soveltuu suurten valmistuserien lisäksi myös nopeasti tarvittaviin protoihin ja piensarjoille. Layout-muutokset on helppo toteuttaa, joten se soveltuu erinomaisesti jatkuvasti muuttuvien painatusten toteuttamiseen esimerkiksi päiväykset, juoksevat sarjanumeroinnit ja koodit.

Silkki- ja tampopainatus

Digipainatuksen eduista huolimatta ja mikäli tarvitaan vain yksi tai muutama painoväri, niin perinteiset silkki- ja tampopainatus ovat edelleen kirkkautensa ja väritarkkuutensa vuoksi hyviä vaihtoehtoja. Niillä saadaan hyvä värien peittävyys ja myös erikoisvärit ovat mahdollisia (kulta, hopea).

Painoväreillä saadaan tarvittaessa erittäin paksuja, peittäviä ja kestäviä väripintoja. Näillä tekniikoilla kukin väri painetaan erikseen, joten ne vaativat paljon esivalmisteluja ja tarvittavien painokohtaisten välineiden (värisapluunat, painolaatat) valmistamista.

 
  

Laserkaiverrus


Laserkaiverrus on nopea, kustannustehokas ja joustava merkintätapa. Laserilla voidaan merkata lähes kaikki mahdollinen logoista koodeihin sekä muuttuvat merkinnät kuten päivämäärät, sarjanumeroinnit jne.

Merkintä on pysyvä, eikä se ole riippuvainen ympäristön rasituksista. Ainoa rajoitus on se, ettei väriin voi vaikuttaa - väri riippuu merkattavasta materiaalista.

Laserkaiverrus soveltuu hyvin myös pienille sarjoille ja prototyypeille. Yhteystiedot