Tulosta

Ethernet-pistorasiat

MENNEKES® valmistaa teollisiin Ethernet-verkkoihin pistorasioita erilliskomponentteina ja pistorasiayhdistelmiksi koteloituina kokonaisuuksina.

Cepex Data Port tarvikkeineen on tämän valikoiman perustuote. Se on iskunkestävä, lukittava pistorasia Ethernet-verkon liitosjohdoille.

Valikoima


Cepex data port -pistorasiat

Data port -liitinosat, datamoduulit, kytkimet

Pienet pistorasiayhdistelmät

AMAXX®-kotelot

Tarkat tuotetiedot valmistajan verkkosivulta kohdasta: 

http://industrie40.amaxx.info/1/loesungen/solutions/ .

Cepex Data Port RJ45

Liitännät
Pistorasiassa on tilaa 2 kpl RJ45-naarasliittimelle, jotka soveltuvat RJ45-liitosjohdoille (patch cable). Valittavana on usean eri valmistajan RJ45-liitäntäyksiköitä, kaikki ovat tiedonsiirtoluokaltaan Cat.6. RJ45-yksiköt tilataan erikseen.

Kotelo
Valikoimassa on sekä upotettava että pinta-asennukseen sopiva malli. Upotettava malli soveltuu myös johtokanava-asennukseen ja se on saatavana myös pieniin pistorasiayhdistelmiin ati suurempiin AMAXX®-koteloihin integroituna. Cepex-kotelo on erittäin iskunkestävä (DIN 18032) ja lisäksi avaimella lukittava, joten se soveltuu myös julkisten tilojen asennuksiin. Kohteita ovat esimerkiksi tuotantolinjat, varastot, koulut, laboratoriot, myymälätilat, ...

Kotelointiluokka
Kotelointiluokka kansi suljettuna on IP 43, kaapelit liitettyinä tai ilman. Kaapeliläpivientinä on vakiona kalvotiiviste, josta voidaan viedä läpi 2 kaapelia (halk. 3...9 mm). Optiona on saatavana vedonpoistollinen M25-kaapelitiiviste, josta voidaan viedä läpi 2 kaapelia (halk. 3...8 mm). Pohjaosa on käännettävä, joten kiinteät kaapelit voidaan tuoda rasiaan ylhäältä tai alhaalta. Lisäksi kotelossa on poislyötävät läpivientiaihiot: 2 kpl M25 kotelon sivuilla ja 1 kpl M20 kotelon pohjassa. Kotelo on lukittavissa myös liitoskaapeleiden ollessa paikallaan.


Tiedostot

Mennekes esitteet

Valmistajan esite Power your Industry verkkosivuilla:

www.mennekes.org...Download brochures tai

industrie40.amaxx.info/1/loesungen/downloads-4-0/

Yhteystiedot