Tulosta

Elektroniikkakotelot

Super-laadukkaat Boplan teollisuuskotelot suoraan varastostamme! Kysy lisää myynnistä tai tutustu tuotesarjaan alta.

BOPLA on suunnitellut muovi- ja metallikoteloita yli neljän vuosikymmenen ajan. Koteloiden pääpiirteet ovat suuri joustavuus ja paras mahdollinen mukautuminen yksittäisiin elektronisiin laitteisiin. Tuotevalikoimamme lukuisat sarjat tarjoavat optimaalisen suojakoteloinnin teollisuuden eri käyttöalueille. Koteloiden luotettava muotoilu takaa herkän elektroniikkalaitteesi turvallisen koteloinnin aina - ja erittäin asiantunteva tiimimme voi aina koneistaa elektroniikkakoteloita tarpeidesi mukaan. Lisäksi Boplan valikoimasta löydät kaikki lisätarvikkeet, kalvonäppäimistöt, liittimet ja touch-screenit koteloon.

Tutustu myös muihin Boplan komponentti- ja piirikorttikoteloihin.

Valikoima

BOPLA BOLINK IoT-anturikotelosarja 

Valitse BOLINK IoT- anturikotelosarja, kun haluat elektroniikkalaitteesi toimivan virheettömästi haastavimmissakin olosuhteissa.

Kompakti kotelo soveltuu koko IoT-ketjun laitteille, antureista erilaisiin gateway-laitteisiin. Kotelosarjassa on 18 perusmallia, joista kaikista on kolme eri korkeutta. Kompaktiin koteloon voit sijoittaa mm. erilaisia antureita, langattomia moduuleita ja virtalähteitä. Peruskotelointiluokka kotelosarjassa on IP40 ja lisätiivisteellä IP65. Kotelon materiaali on palonkestävää (fi listaus UL746C) ja se soveltuu myös ulkokohteisiin. Valmis asennuspaikka löytyy paineentasauskalvolle, jolla estetään kondenssiveden muodostuminen. Piirikortti sujahtaa helposti ja nopeasti kotelopuoliskojen väliin ilman ruuveja. 

Katso video, niin tiedät kaiken Bolinkistä!

Lisätietoja valmistajan sivuilta BOBLA BOLINK.


 BOPLA elektroniikkakotelovalikoimaa

Tarkat tuotetiedot eri tuotesarjoille saat valmistajan verkkosivulta:

www.bopla.de  > Enclosure Technology »

tai näillä linkeillä suoraan tuotesarjan omalta sivulta:

BOLINK ja Botego-kotelot

Mittapiirrokset

Mittapiirrosten dxf- ja pdf-tiedostot voit ladata valmistajan sivulta www.bopla.de/en > Enclosure technology » valitsemalla

  • ensin tuotesarjan (esim. AluStyle)
  • sitten halutun kokoluokan (esim. AluStyle 1030)
  • ja lopulta tuotteen (esim. Model: ASP 1030-0200).


3D

3D-mallit (STEP)
Rekisteröitymällä saat mittapiirrosten lisäksi ladattaviksi myös STEP-muotoiset 3D-mallit sivulta www.bopla.de/en > 3D data login ». Rekisteröityminen tarvitaan vain ensimmäisellä kerralla tunnusten saamiseksi, jatkossa pääset sisään tunnuksillasi. Suomenkieliset ohjeet sivulta Bopla-esitteet ».

3D-kuvankatselu
Valikoima-taulukon tuotenimiotsikoiden alla on linkit sivulle www.bopla.de kunkin tuotesarjan aloitussivulle, jonka 3D Tools -kohdasta löydät ajettavat exe-tiedostot, jotka toimivat Windows-käyttöjärjestelmässä. Tiedoston ajaminen avaa 3D-katseluohjelman ja siihen kyseisen tuotteen 3D-kuvan, jota voi katsella ohjelmalla eri näkymissä.

Muut tiedostot

Tuotetiedot valmistajan verkkosivuilla:

Boplan yritysesittely (YouTube):


Yhteystiedot