Tulosta

Marine- ja offshore-erikoiskaapelit

Marine- ja offshore erikoiskaapelit, kysy lisää! 

Lapp Groupin erikoiskaapeleista vastaava yksikkö LAPP MULLER  suunnittelee ja valmistaa erikoiskaapeleita asiakkaan määrittelyn mukaan, yli 25 vuoden kokemuksella. 

Yksi merkittävä osa-alue ovat tilauksesta valmistettavat marine-, offshore- ja vedenalaiset erikoiskaapelit, joiden monenlaisista rakenteista esimerkkejä on lueteltu alla.

Ei se marine-kaapeli jota hait? Tästä takaisin koko valikoimaan, klik

Sovelluksia

Alla on lueteltu kohteita, joihin Lapp Mullerin erikoiskaapeleita on rakennettu.


Pinta- ja sukellusalusten kaapelit

Tehon, viestin ja instrumenttitiedon siirtoon tarkoitetut sähköasennusten kaapelit laivassa tai sukellusaluksissa, halogeenittomat, paloapidättävät, häirösuojalla tai ilman. Kaapeleille haetaan asiakkaan tarvitsemat meritekniset hyväksynnät. Esimerkiksi Ranskan laivaston laivakaapelit (DCN): 6145DM, 6145DN ja vedenalaiset havaintokaapelit (DSM).

Tutkan syöttökaapelit

Kaapelit irrallisille tutkajärjestelmille, häiriösuojattuina tai ilman, polyuretaanivaippa antaa hyvän upotuskestävyyden.

Hinauskaapelit

Itsekantavat kaapelit, joilla vedetään ja syötetään veneen tai kopterin perässä vedettävää «kalaa» (tutka tai muu tutkimuslaite).

Sukelluskellot, sukeltajien pintayhteyskaapelit

Näissä toteutuksissa yhdistellään yleisesti tehonsyöttöä, tiedonsiirtoa, videosignaalia ja ilmansyöttöä.
Vedenalaisissa operaatioissa, offshore- ja tutkimustöissä kaapelirakenteeseen yhdistellään sähköiset, optiset ja hydrauliset viestit sekä mekaanisia toimintoja. Näitä käytetään hitsaamiseen, öljy- ja kaasuventtiilien ohjaamiseen, koneiden asennuksiin, ...

ROV-laitteiden liitoskaapelit

Laivan ja kauko-ohjattavan ROV-laitteen (Remote Operating Vehicle) välisen linkin varmistamiseksi kaapelit voivat olla kevyitä, kelluvia, itsekantavia, kantokykyisiä, vesitiiviitä ja niihin ydistellään tehonsyöttöä, ohjauskäskyjä, viestejä, videosignaalia ja optisia kuituja.

ROV-nosturikaapelit

Itsekantavat sähkökaapelit (raskaita kaapeleita, yleensä armeerattuja kahdella kuumasinkityllä teräskerroksella), asennettuina hydraulikäyttöiselle kelalle, jonka avulla ROV-laite lasketaan veteen.

Poijukaapelit

Kiinteillä, vahvistetuilla poijukaapeleilla mitatataan ja kerätään oseanograafista dataa.

Instrumentointikaapelit

Seismisiin ja oseanograafisiin sovelluksiin, vahvistettu, itsekantava kuitukaapeli optisiin ja sähkömagneettisiin järjestelmiin (radioteleskooppi, seismograafi …)

Allasrobottien kaapelit

Erittäin taipuisat kaapelit, kelluvia tai uppoavia, uima-altaiden puhdistusrobottien syöttökaapeleiksi.

Kiinnitys- ja poijuköydet

Itsekantavat, ei-magneettiset, kevyet, erittäin sitkeäkuituiset köydet kiinnitys- ja käyttötarkoituksiin.


Tarkemmin toteutusten kaapelirakenteita on esitelty valmistajan luettelossa:

Lapp Muller - Marine and underwater cable solutions (pdf)

Kun sovellukseesi sopivaa kaapelirakennetta ei vakio-ohjelmista löydy, suunnitellaan, valmistetaan ja hyväksytetään kohteeseen erikoiskaapeli annettujen määritelmien mukaisesti.


Kyselylomake

Tekniset vaatimukset, materiaali- ja muut tiedot rakenteen rajaehdoiksi voi antaa kyselylomakkeella Lapp Muller Customer specification form - marine and submarine (doc).

Lähetä täytetty lomake ja muut huomioon otettavat tiedot tarjouspyynnön liitteinä myyntiimme, katso yhteystiedot alla kohdassa "Tuotetta myy".


Tiedostot

Tuotealueiden esittelyt valmistajan sivuilla:

LAPP Muller - Marine / submarine »

LAPP Oil & Gas - Off-shore »


Yhteystiedot