Tulosta

Kaapelinmittauslaite

MS-2 käsikäyttöinen ja kevytrakenteinen kaapelinmittauslaite on ergonominen ja tarkka laite kaapelinmittaukseen Kysy lisää myynnistämme!

Esittelemme erittäin kevyen, vain 760 g painavan ja tarkan käsikäyttöisen MS-2 kaapelinmittauslaitteen. Mekaaninen laskuri mittaa jopa senttimetrien tarkkuudella kaapelin tai johtimen pituutta. Rakenteeltaan kaapelinmittauslaite on kevyt, joten se ei rasita käyttäjän ranteita pitkälläkään käyttömäärällä.

Ja kun mittauslaite on hanskassa, kurkkaa myös muut tarvikkeet tästä.

Ja kaikki kaapelit ja johtimet löydät täältä.

Ominaisuudet

Käsikäyttöinen MS-2 kaapelinmittauslaite soveltuu muovi- sekä kumivaippaisten kaapeleiden ja johtimien mittaukseen.


Mekaanisen laskurin avulla voi mitata jopa senttimetreittäin kaapelin pituutta. Kaapelia voi myös mitata vetämällä ja työntämällä sitä pyörivän mittarullan läpi. Kevyen rakenteensa vuoksi MS-2 mittalaite on helppokäyttöinen eikä rasita työntekijän ranteita pidemmälläkään käytöllä.


Mittalaitteella voi mitata kaapeleita joiden pienin ulkohalkaisija on 2 mm ja suurin 12 mm (25 mm).


Huomioitavaa

Alle 2 mm johtimien mittausta tulee välttää, sillä johdin voi ajautua mittarullan ja rungon väliseen rakoon.

Jos mitataan jäykkiä kaapeleita tai kaapeleita joiden ulkohalkaisija on yli 12 mm, on otettava huomioon että painerulla ei ylitä ääriasentoa.

Kaapeli tulee aina vetää kohtisuoraan mittalaitteesta. Älä vedä kaapeleita joissa on jyrkkiä mutkia, äläkä koskaan vedä kaapelia ylöspäin mittalaitteesta.

Tarkista aina ennen mittausta, että kaapeli on puhdas. Epäpuhtaudet mittarullassa aiheuttavat liukumista ja epätarkkoja mittauslukemia. Puhdista mittarulla tarvittaessa.

Älä käytä mittalaitetta, jos se on kastunut. Kuivaa mittalaite ennen käyttöä. Märkä mittarulla aiheuttaa liukumista ja epätarkkoja mittauslukemia.

Takuu

MS-2 mittalaitteella on yhden (1) vuoden takuu ostopäivästä lähtien. Takuu ei korvaa vaurioita jotka ovat aiheutuneet onnettomuudesta, väärinkäytöstä, kastumisesta, peukaloimisesta, luvattomien henkilöiden käytöstä tai tuotteista joita on modifioitu millään tavalla.

Tekniset tiedot

Paino

670 g

Mittayksiköt

m, cm

Pienin mittayksikkö

1 cm

Suurin mittayksikkö

999,99 m

Suurin mittausnopeus

60 m/min

Mittausaukon ulottuvuus (leveys x korkeus)

33 x 25 mm

Tarkkuus

≤+/- 1 %

Kaapelin ulkohalkaisijat Ø2...Ø12 (Ø 25mm)
Lyhyin mittauspituus (suositus)
50 cm
Työskentely lämpötila 0...+40 oC
Suhteellinen kosteus

≤ 85 %


Yhteystiedot