Tulosta

Kaapelinmittauslaite

MS-5 kaapelin pituuden mittauslaite jolla voit mitata 2-9 mm kaapelin kätevästi missä vain, milloin vain.

Katso speksit alta, ja kysy lisää myynnistämme.

Tiedot
Ominaisuudet

Kiiinteästi asennettava MS-5 kaapelin pituuden mittauslaite soveltuu muovi- sekä kumivaippaisten kaapeleiden ja johtimien mittaukseen. Sillä voi myös mitata kumi- ja muoviputkien, nauhojen, yms pituutta.

MS-5 mahdollistaa halkaisijaltaan erikokoisten kaapeleiden ja putkien pituuden mittauksen. Mittauslaitetta voi käyttää kaikkialla missä sen asennus onnistuu pöytätasoon tai muuhun tukevaan alustaan. 

Mekaanisen laskurin avulla voidaan mitata jopa senttimetreittäin kaapelin pituutta. Laite tuo lisää tarkkuutta ja säästää aikaa kaapelin pituuden mittaamisessa.
Kaapelia mitataan vetämällä tai työntämällä sitä pyörivän mittarullan läpi. Mahdollinen mittausvirhe on helppo korjata vaihtamalla kaapelin veto- tai työntösuuntaa. 
Laitteella voi mitata kaapeleita joiden pienin ulkohalkaisija on 2 mm ja suurin 9 mm (maks. 12 mm). Alle 2 mm halkaisijaltaan olevia kaapeleita voidaan myös mitata käyttämällä lisävarusteena saatavaa kaapelinohjauslaittetta.

MS-5:lla on tyyppisertifikaatti # SI 14-01-004 MID ja IEC 60529 standardin mukainen IP65 suojausluokka.

Huomioitavaa

Alle 2 mm johtimien mittausta tulee välttää, sillä johdin voi ajautua mittarullan ja rungon väliseen rakoon.
Jos mitataan jäykkiä kaapeleita tai kaapeleita joiden ulkohalkaisija on yli 12 mm, on otettava huomioon että painerulla ei ylitä ääriasentoa. 
Kaapeli tulee aina vetää kohtisuoraan mittalaitteesta. Älä vedä kaapeleita joissa on jyrkkiä mutkia, äläkä koskaan vedä kaapelia ylöspäin mittalaitteesta.
Tarkista aina ennen mittausta, että kaapeli on puhdas. Epäpuhtaudet mittarullassa aiheuttavat liukumista ja epätarkkoja mittauslukemia. Puhdista mittarulla tarvittaessa.
Älä käytä mittalaitetta, jos se on kastunut. Kuivaa mittalaite ennen käyttöä. Märkä mittarulla aiheuttaa liukumista ja epätarkkoja mittauslukemia.

Tekniset tiedot

 Mittayksikkö  cm
 Pienin mittayksikkö 1 cm 
 Suurin mittayksikkö 999,99 m
Suurin mittausnopeus  1 m/s 
Tarkkuus  +/- 1 %
Kaapelin ulkohalkaisijat  Ø2...Ø9 (maks. Ø 12mm)
Työskentely lämpötila 0...+40 °C
Suhteellinen kosteus ≤ 65 %
Paino 689 g

Takuu


MS-5 mittalaitteella on yhden (1) vuoden takuu ostopäivästä lähtien. Takuu ei korvaa vaurioita jotka ovat aiheutuneet onnettomuudesta, väärinkäytöstä, kastumisesta, peukaloimisesta, luvattomien henkilöiden käytöstä tai tuotteista joita on modifioitu millään tavalla.
Yhteystiedot