Heidi - uudistuja henkeen ja vereen


Lapp Automaation IT-tiimin kokeneempaan kaartiin kuuluva Heidi Hynynen nauttii projektien eteenpäinviemisestä ja oman osaamisen kehittämisestä. 

Heidi Hynynen on työskennellyt SAP-toiminnanohjausjärjestelmän parissa jo yli 20 vuotta. Lapp Automaatiolla käytössä oleva järjestelmä on sekin tuttu jo 10 vuoden ajalta. Yrityksen nykyistä järjestelmää Heidi on ollut rakentamassa ja kehittämässä alusta asti. Oma työ innostaa edelleen.

”Saan kehittyä koko ajan, sillä Lapp Automaation käyttämiä järjestelmiä kehitetään jatkuvasti. Meillä ihmiset ovat sitoutuneita ja tekevät uusiakin asioita hyvällä asenteella”, Heidi kertoo.

Heidin varsinainen ura Lapp Automaatiolla alkoi muutama vuosi sitten yrityskaupan yhteydessä, kun kansainvälinen LAPP-konserni osti hänen edellisen työnantajansa. IT-osasto eriytettiin tässä yhteydessä omaksi palveluyrityksekseen, mutta Heidi siirtyi palveluyrityksestä myöhemmin Lapp Automaation puolelle. 

”Tartuin innolla uuteen työhön, sillä Lapp Automaatio oli siirtymässä käyttämään globaalia SAP-järjestelmää. Pääsin hyödyntämään kokemustani entistä isommassa mittakaavassa. Lisäksi tunsin ihmisiä jo pidemmältä ajalta, sillä olin tehnyt heidän kanssaan ensimmäisen SAP-järjestelmän käyttöönottoprojektin.”

Työssä kehittyminen motivoi

SAP on toiminnanohjausjärjestelmä, jolla ohjataan keskeisiä liiketoiminnan prosesseja, kuten asiakkaille tehtäviä tarjouksia, tilauksia, ostoja ja laskutusta. Heidi työskentelee osana neljän hengen tiimiä, joka puolestaan on osa konsernin globaalia IT-tiimiä.

 ”Käytännössä pidämme huolen siitä, että Suomessa toimivien Lapp Automaation ja Lapp Connecton sekä Puolassa sijaitsevan LAPP Connecto Polskan SAP-prosessit pyörivät ilman ongelmia. Suurimman osan työajastamme vie käyttöympäristön siirtymäprojekti, minkä lisäksi kehitämme päivittäisiä prosesseja ja toiminnallisuuksia sekä autamme pääkäyttäjiä mahdollisissa pulmatilanteissa.” 

Kehitysorientoituneeksi ihmiseksi tunnustautuva Heidi nauttii päästessään hyppäämään mukaan isoon kehitysprojektiin. Heidi työskenteleekin tällä hetkellä ehkä uransa mielenkiintoisimman projektin parissa. 

”Siirrymme tällä hetkellä käytössä olevasta SAP-järjestelmästämme konsernin globaaliin vastaavaan. Lisäksi toteutamme järjestelmään samalla niin sanottua HANA-uudistusta, joka konsernissa on jo tehty. Kyseessä on globaali uudistus, ja kaikki SAP-järjestelmää käyttävät yritykset käyvät sen läpi. Jokainen SAP-ammattilainen haluaa ehdottomasti olla uudistuksessa mukana.” 

Uutuus viehättää myös matkoilla

Markkinoinnin tradenomiksi Hämeen ammattikorkeakoulusta valmistunut Heidi ei ole taustaltaan tyypillinen IT-asiantuntija.

”Vahvuuteni on, että olen käyttänyt SAP-järjestelmää laajasti aikaisemmissakin töissäni, esimerkiksi myyntityössä. Tämä auttaa minua ymmärtämään paremmin käyttäjien tarpeita ja siten suunnittelemaan järjestelmään tarvittavia uudistuksia.”

Vapaa-ajalla Heidiin voi törmätä punttisalilla tai ulkoilemasta. Lomilla hän karkaa mielellään matkalle, usein johonkin hänelle ennestään tuntemattomaan kohteeseen.

”Tykkään matkustaa itselleni uusiin paikkoihin. Rantalomakohteista esimerkiksi Kreikan saaret ovat suosikkejani. Kaupunkilomalle lähtisin mieluiten varmaankin Roomaan”, paljastaa Heidi.

     Jos heräsi kysyttävää niin Heidi vastailee mielellään heidi.hynynen(a)lapp.com

Asiantuntijamme apunasi
ota yhteyttä!

Tekninen myynti
Tarjouspyynnöt, speksaus, tuotetuki

020 764 6410

Email


Asiakaspalvelu
Avoimet tilaukset, tilausten seuranta

020 764 6420

Email