Tulosta

Langaton SignalSET henkilövirtojen hallintaan

Werma langaton SignalSET on uusi yksinkertainen laite henkilövirtojen hallintaan langattomalla liikennevalojärjestelmällä. Tutustu ja tilausta sisään!

Ei se valotorni jota hait? Tästä takaisin koko valikoimaan.

SignalSET

Langaton SignalSET

Kulunvalvonta nopeasti, yksinkertaisesti ja selkeästi!

Werman SignalSET-järjestelmä on paras valinta osoittamaan selkeästi milloin tilaan on turvallista astua. Järjestelmä kertoo supermarketin, kaupan, lääkärin tai julkisen tilan sisäänkäynnin edessä odottaville ihmisille, onko sisäänpääsy turvallista vai ei, ottaen huomioon jo siellä olevien ihmisten lukumäärän. 

Liikennevalosarja koostuu langattomasti ohjatusta signaalitornista, jossa on punainen ja vihreä valo. Valotorni asennetaan sisäänkäynnin ulkopuolelle ja sitä ohjaa sisätiloissa oleva henkilökunnan jäsen käyttäen langatonta kytkinrasiaa vaihtaakseen valot punaisesta vihreiksi. Valotornissa on lisäksi merkkitaulu, jossa lukee "astu sisään" tai ”odota hetki”.

Järjestelmä on erittäin helppo ja nopea asentaa. Siinä ei ole mitään johdotuksia. Sinun tarvitsee vain kytkeä valo tavalliseen pistorasiaan. Jos pistorasiaa ei ole käytettävissä, järjestelmä voidaan toimittaa USB-liitäntäelementin kanssa, jolloin se saa virtaa tavallisesta USB-varavirtapankista.

Valo voidaan kiinnittää seinään suorakulmaisella kannattimella. Myös muita asennusvaihtoehtoja on saatavilla. Liikennevalo voidaan myös varustaa äänielementillä, joka on yksinkertainen mp3-laite. Siihen voit helposti tallentaa sopivan viestin/ohjeet äänitiedostona.

Sisältö: 

  • Langattomasti ohjattava signaalitorni ulkokäyttöön, sis. virtalähde (kaapelin pituus 1,8 m)
  • Osoitekortti signaalivärien selittämiseksi esim. Sisään, Odota
  • Kaukosäädin  
  • Asennuskiinnike seinään
  • Kaapelin jatkosarja (pituus 5 m.)

SignalSET 230 VAC

Tuotenumero 64919101 
Tuotesarja KombiSIGN72 
Käyttöjännite 230 VAC
Elementti TwinLIGHT
Värit Vihreä ja punainen
Suojausluokka Lähetin IP30, valotorni IP65

 SignalSET USB

Tuotenumero 64919102
Tuotesarja KombiSIGN72 
Käyttöjännite USB-syöttö, virtapankki ei sisälly
Elementti TwinLIGHT
Värit Vihreä ja punainen
Suojausluokka Lähetin IP30, valotorni IP65

 Kysy lisää tuoteasiantuntijaltamme!

Yhteystiedot