Havaitse ajoissa laitteistojen kaapeloinnin, tai komponenttien lämpötilan kohoaminen. Mahdollinen vikatilanne ehditään vielä korjaamaan eikä seisakkeja, tai pahimmillaan palotilannetta pääse syntymään. FLEXIMARK® THERMO-lämpötilaindikaattorit toimivat ylilämmön osoittimina lämpötilakriittisissä sähköasennuksissa.

Patentoitu termokromaattinen tekniikka muuttaa paikalleen asennetun indikaattorin värin osoittamaan lämpötilan kohoamista. Palautumaton värinmuutos kertoo selkeästi rajalämpötilan ylityksestä. Indikaattorit toimivat osana visuaalista tarkastusprosessia ennen ja jälkeen erilaisia tarkastustoimenpiteitä kuten infrapuna- ja ultraäänitarkastuksia.

Pysyvän värinmuutosominaisuuden ansiosta, nämä ei-johtavat indikaattorit osoittavat tarkastajalle myös suurimman lämpötilan, joka on ajoittain järjestelmää kuormittanut. Kaapeleille, johtimille ja sähkökojeille on omat mallit erisuuruisilla lämpötilaraja-arvoilla.

The Clip painetaan kaapelin uloimman eristekerroksen päälle, lähelle kytkentäliitintä. 

The Spot liimatarrat valvovat kohteen pintalämpötilaa soveltuen erilaisille pistokkeille, adaptereille, jatkopistorasioille ja kotitalouskoneille.

The Spot-B sarjan tarroja käytetään pintalämpötilan seurantaan virtakiskoissa ja muissa sähkölaitteissa.

The Wrap kietaistavat liimatarrat valvovat kaapeliasennusten pintalämpötilaa.


Tsekkaa kaikki speksit täältä tai kysy lisää tuoteryhmäpäällikkö Jari Henttiseltä, p. 020 764 8206, jari.henttinen(a)lapp.com


LAPP hyödyntää uutta biohajoavaa muovia teollisuuden Ethernet-kaapelien vaippamateriaalissa

Lue lisää

Single Pair Ethernet (SPE) – Tulevaisuuden kommunikointiin

Lue lisää

AC/DC - enemmän kuin rockbändi

Lue lisää

Asiantuntijamme apunasi
ota yhteyttä!

Tekninen myynti
Tarjouspyynnöt, speksaus, tuotetuki

020 764 6410

Email


Asiakaspalvelu
Avoimet tilaukset, tilausten seuranta

020 764 6420

Email